LATEST NEWS

[UPDATED] Μάρτιο του 2015 το Project Cars

Update 4: Όπως ανακοίνωσε, μέσω press release, η Slightly Mad Studios, το παιχνίδι πήρε αναβολή και θα κυκλοφορήσει 20 Μαρτίου 2015. Δε κρύψανε μάλιστα ότι αυτό έγινε προκειμένου ν’ αποφύγουν να κοντραριστούν μ’ άλλους ΑΑΑ τίτλους που θα εμφανιστούν πριν τα Χριστούγεννα (Far Cry 4, Call of Duty: Advanced Warfare, Assassin’s Creed: Unity), δίχως να  παραλείψουν βέβαια να τονίσουν ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία για περαιτέρω “γυάλισμα” του παιχνιδιού.

 

Update 3: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, που για την Ευρώπη είναι η 21η Νοέμβρη.

 

Update 2: Nέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του, που δείχνει την πρόοδο που έχει συντελεστεί στο παιχνίδι, στον τομέα των γραφικών και δη του περιβάλλοντος χώρου.

 

Update 1: Ένα νέο βίντεο, που παρουσιάζει πλάι πλάι έναν γύρο στην πίστα της Laguna Seca στην Αμερική και συγκρίνει την πραγματικότητα με την απεικόνιση μέσω του Project Cars έκανε την εμφάνισή του στο Youtube.

Τα σχόλια δικά σας….

 

Αρχική είδηση: Για το Asseto Corsa είχατε την ευκαιρία να πάρετε μία γεύση και να πληροφορηθείτε για την πορεία ανάπτυξής του μέσα από το preview που έκανε ο OxidE. Όπως όλοι γνωρίζουμε όμως, παράλληλα με το παιχνίδι της Ιταλικής Kunos Simulazioni, αναπτύσσεται και το Project Cars, από την Slightly Mad Studios.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, μια και το παιχνίδι μάλλον πάει για κυκλοφορία εντός του 2015, κάποια πρώτα videos έχουν σκάσει μύτη, για να μας κάνουν να περιμένουμε να έρθει η ώρα που θα πάρουμε θέση πίσω από το τιμόνι και σε αυτόν τον τίτλο.

Το πιο πρόσφατο, που είναι από την πίστα του Hockenheim και περιλαμβάνει δικτυακό αγώνα μεταξύ 35 αντιπάλων είναι αυτό που ακολουθεί

Ενδιαφέρον όμως έχει και το ακόλουθο, από το Brands Hatch, που φανερώνει το επίπεδο απόκρισης που υπάρχει με χρήση τιμονιέρας

Αν και ένα racing -και δη simulation- παιχνίδι δε κρίνεται πρωτίστως από τα γραφικά του, αλλά από τον ρεαλισμό και τα επίπεδα εξομοίωσης που επιτυγχάνει, δε μπορούμε να παραβλέψουμε ότι η εικόνα που παρουσιάζει το Project Cars είναι τουλάχιστον εκπληκτική!

 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. Απ’όσο έχω ακούσει δεν είναι ακριβώς simulation το παιχνίδι,είναι κάτι ενδιάμεσο όπως το gran turismo.Επίσης βλέπω κάποιες αστοχίες να το πω όπως τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σε περιπτώσεις σύγκρουσης με άλλο,παραδείγματα:στο πρώτο βίντεο στο 3:33 και στο τελευταίο στο 0:35…Τα γραφικά πάντως είναι πολύ ωραία,ειδικά στο βίντεο με τη formula1!

  2. Απλά το παιχνίδι θα σπείρει! Το το τελευταίο βίντεο που ανεβάσατε…οργασμός! Οχι για αυτό που θέλει να δείξει, δλδ την δουλειά που έγινε ύστερα από 2 χρόνια αλλά η διαδρομή! Πφφφφ, τώρα πωρώθηκα. Με έχει πιάσει κάτι, δεν ξέρω. Πρέπει να βρω κάτι να απασχοληθώ λίγο.

    Retail έκδοση θα έχει?

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL