LATEST NEWS

Ψηφιακό Σφηνάκι Vol. 5: Κερδίστε το THQ Humble Bundle!

Το πέμπτο Ψηφιακό Σφηνάκι προσφέρει τόσα πολλά games που θα μπορούσε άνετα να ονομάζεται… Ψηφιακό Μπουκάλι! Ένας (1) τυχερός θα κερδίσει το ψηφιακό πακέτο Humble THQ Bundle, το οποίο περιλαμβάνει επτά full games και δύο expansions (Steam codes). Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, εγγραφείτε ως μέλος στο site μας και αφήστε ένα comment κάτω από αυτό το news item, αναφέροντας ξεκάθαρα οτι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση. Λόγω του εορταστικού κλίματος των ημερών η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, ανεξαρτήτως του αν είχαν κερδίσει κάποιο game σε προηγούμενο διαγωνισμό.

Update: Αν ο νικητής ενδιαφέρεται για μερικά μόνο από το προσφερόμενα games, θα ακολουθήσει δεύτερη κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων για τα υπόλοιπα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα, 7/1/2013 και ώρα 23:59. Έγκυρες θα είναι όλες οι συμμετοχές που θα υποβληθούν μέχρι το τέλος της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments του παρόντος news item, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το site για την κλήρωση! Ακολουθεί η λίστα των παιχνιδιών που περιλαμβάνονται στο Humble THQ Bundle:

  • Saints Row: The Third
  • Darksiders
  • Red Faction: Armageddon & Path of War DLC
  • Metro 2033
  • Company of Heroes & Opposing Fronts & Tales of Valor
  • Titan Quest
  • Warhammer 40K: Dawn of War

Kαλή επιτυχία!

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

63 Comments

  1. Πολύ καλόοοοοοοοο!!! Θα ήθελα να πάρω μέρος στο διαγωνισμό, αλλά αν κερδίσω δεν τα χρειάζομαι όλα τα παιχνίδια, οπότε αν κερδίσω θα τα δωρίσω περίππου τα μισά. Ας πάρω μέρος και βλέπουμε 🙂 Καλή χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία !!

  2. Αν ο νικητής ενδιαφέρεται για μερικά μόνο games τότε μπορούμε να ακολουθήσουμε τη διαδικασία των προηγούμενων διαγωνισμών, δηλαδή κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων για τα υπόλοιπα. Σχετικά με τα Steam keys: Τα Darksiders, Red Faction, Metro και Company of Heroes έρχονται σε ένα Steam key και δε μπορούν να χωριστούν. Τα Saints Row The Third, Titan Quest, Warhammer 40K έχουν το καθένα δικό τους Steam key.

  3. αν συνεχιστουν οι κληρωσεις τυπου “το αφεντικο τρελαθηκε”, θα δουμε και κληρωση με δωρο καποια εταιρια.
    ο νικητης του διαγωνισμου της πρωτομαγιας, κερδισε την CRYTEC, αν δεν την θελει μπορει να την χαρισει σε οποιον θελει.
    σε καλη μερια.
    δεν γκρινιαζω…χαβαλε κανω.

  4. ελα βαλε και εμενα μεσα! 1 φλουρι φετος, 5 παιχνιδια απο τα adventure που κληρωνατε προσφατα… ε με λιγη(ο θεος να την κανει λιγη) τυχη θα τα παρω και αυτα!

    ΠΣ: Τωρα που το θυμηθηκα εχω κι αλλο γουρι, ο PC μου ειναι μισοχαλσμενος, οποτε ειναι χαλασμενος, συνηθιζω να κερδιζω σε κληρωσεις :Ρ

  5. Η κλήρωση έγινε πριν από μερικά λεπτά, νικητής είναι ο JonIrenicus13! Συγχαρητήρια! Επειδή δήλωσε οτι ενδιαφέρεται για συγκεκριμένα παιχνίδια, ας αναφέρει εδώ αν όντως ισχύει για να κάνουμε και δεύτερη κλήρωση για τα υπόλοιπα.

  6. Δεύτερη κλήρωση για τα υπόλοιπα games (Darksiders, Red Faction: Armageddon & Path of War DLC, Metro 2033, Company of Heroes & Opposing Fronts & Tales of Valor, Warhammer 40K: Dawn of War), νικητής ο MaverickStrange! Ας γράψει το Steam name του για να του τα δώσω απευθείας μέσω Steam chat, ειδάλλως να τα στείλω στο email με το οποίο γράφτηκε στο site;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL