SPECIALS

Καζαμίας 2022: Το Επόμενο Έτος Θα Είναι Κρίσιμο

Μόνο αλήθειες εδώ. Κάμερα σε εμάς.

Μάιος

  • Η μεγάλη είδηση του μήνα αφορά το Vampire: the Masquerade – Bloodlines II, το οποίο είχε καταλήξει σχεδόν vaporware ως αποτέλεσμα των εξελίξεων τα τελευταία 2 έτη. Εν τέλει αποκαλύπτεται πως το game είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στο 2021, αλλά όχι όπως το περιμέναμε. Συγκεκριμένα, μετά την απόλυση της Hardsuit Labs η εκδότρια Paradox προσέγγισε για την ανάπτυξη του τίτλου την Bethesda, η οποία πήρε τη γενναία απόφαση να κυκλοφορήσει το Bloodlines II ως mini-game μέσα στο Starfield. Έτσι, οι παίκτες του επερχόμενου RPG έπους της Bethesda θα μπορούν να τρέχουν το VtM μέσω της κονσόλας του σκάφους τους, να δημιουργούν χαρακτήρες και να questάρουν στο εικονικό Seattle μέσα σε περιβάλλον “game-within-a-game”. Η σημαντική λεπτομέρεια είναι βέβαια το ότι η Paradox έθεσε ως απαράβατο όρο για την κυκλοφορία του παιχνιδιού το να μπορούν οι παίκτες να αγοράσουν και ξεχωριστά DLC για το game μέσα στο game, μια επαναστατική κίνηση η οποία αναμφίβολα θα βρει πολλούς μιμητές. Σε μια συγκινητική και νοσταλγική παρουσίαση, ανακοινώνεται πως το πρώτο τέτοιο DLC θα είναι το Star Vampire Horse Armor έναντι μόλις 5 δολαρίων.
Oblivion Horse Armor DLC
Ε ρε μια NFTάρα που θα φτιάχναμε από σένα…

Ιούνιος

  • Στο quarterly update της για το Diablo 4, η Blizzard ανακοινώνει την πρώτη της απόπειρα για transgender χαρακτήρα στο character creation. Τονίζει, δε, ότι είχε ήδη σπάσει το κατεστημένο με τον Druid που ήταν ο πρώτος transpecies χαρακτήρας ήδη από το Diablo 2. Παράλληλα σκάνε 3-4 καινούργιες ιστορίες γύρω από τη δίκη για τα σκάνδαλα του frat culture και ο Kotick σπεύδει να κατηγορήσει τους ψέκες που προσπαθούν να σπιλώσουν το καλό όνομα της εταιρείας. Cross-over episode.
  • Το σύστημα υγείας της χώρας δοκιμάζεται από τη μετάλλαξη Ύψιλον. Σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσει την εξάπλωση του ιού, η κυβέρνηση ανακοινώνει πως “το καλοκαίρι ακυρώνεται για όλους πλην των πλούσιων τουριστών” και όποιος Έλληνας πολίτης επιχειρήσει να πάει στη θάλασσα ξυλοφορτώνεται και συλλαμβάνεται με συνοπτικές διαδικασίες από νεοπροσληφθέντες αστυνομικούς. Αναφερόμενοι σε αυτό το αμφιλεγόμενο μέτρο, οι αρμόδιοι υπουργοί δηλώνουν πως “It just works”.
  • Ο Todd Howard χαιρετίζει την παραπάνω δήλωση των υπουργών και ανακοινώνει το portάρισμα του Skyrim σε επιλεγμένα self-test.
Greek Urban Police (MAT) at the beach
“Αρχηγέ, μετάλλαξη Χ δέρνουμε ή όχι;”

Ιούλιος

  • Επειτά από επιτήρηση της πορείας των τιμών στο hardware το αδιανόητο συμβαίνει: χρήστες από το Reddit και το 4chan καλούν σε ενωτική εξέγερση των gamers ανεξαρτήτως πλατφόρμας προτίμησης κατά των scalpers και των miners. Η αποδοχή και απήχηση είναι απρόσμενη σε σημείο που οι τελευταίοι αποσύρουν οποιαδήποτε αγγελία και το Etherium ανεβαίνει στο θεό ακριβώς επειδή κανείς δεν το φαρμάρει. Τελικά έπειτα από δύο μέρες η συνομοσπονδία αρχίζει να εμφανίζει ρωγμές: οι Nintendofans αποχωρούν επικαλούμενοι παγκόσμιο συνέδριο Super Smash Bros Brawl όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί κώδικα υγιεινής. Σύντομα ο εμφύλιος ξεκινάει και το mining συνεχίζεται.

Αύγουστος

  • Όπως κάθε Αύγουστο, ο μήνας ξεκινάει σχετικά υποτονικά και στο δεύτερο μισό αρχίζει ένα κύμα κυκλοφορίων ακριβώς προτού αρχίσουν τα σχολεία. Checkmate στις αγορές.
  • Στο τέλος του μήνα αποκαλύπτεται ότι το συνέδριο για τους Nintentofans ήταν ψεύτικα διοργανωμένο από Κινέζους miners. Ο Biden απειλεί την Κίνα με αντίποινα και εμπορικούς δασμούς. Τελικά κανείς δεν νοιάζεται, διότι ετοιμάζονται για το επόμενο lockdown.
Προηγούμενη σελίδα 1 2 3Επόμενη σελίδα

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,947
Ό,τι καλύτερο. Εύγε. 10/10.

Προσωπικά αγαπημένο:
Ο Todd Howard χαιρετίζει την παραπάνω δήλωση των υπουργών και ανακοινώνει το portάρισμα του Skyrim σε επιλεγμένα self-test.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,378
Θέλω να το εκτυπώσω και να το διαβάσω χουχουλιάζοντας στο κρεβάτι παίρνοντας τζούρα PCM νιότης. Σας αγαπώ ρε σατανάδες, καλή χρονιά να έχουμε!
 

[email protected]

Mind-flayer
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,378
Την 1η του μήνα, το RageQuit.GR συμπληρώνει 10 χρόνια ύπαρξης. Επιχειρείται μεγαλειώδες giveaway, αλλά το site πέφτει από το πρωί. “Είναι feature, όχι bug” δηλώνουν οι συντάκτες. Τα πλήθη παραληρούν, θεωρώντας ότι είναι κάποιου είδους Alternative Reality Game (ARG), και αρχίζουν να ψάχνουν τον κώδικα της σελίδας για να συνθέσουν τα στοιχεία. Τελικά βρίσκουν μόνο σειρές αχρείαστου CSS κώδικα που παραπέμπει σε γιορτινή συνταγή κοτόπουλο με Huρμάδες.
Οι huρμάδες με νίκησαν. Φελισιτασιόν. 🍻
 

lucinos

Mind-flayer
Joined
Nov 16, 2015
Messages
1,528
Πάντως απέτυχες να προβλέψεις το update που θα γίνει στα win11 και θα κάψει όλες τις nvidia κάρτες γραφικών.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,765
Είχαμε συζήτηση επί τούτου και οι αναλυτές είπανε ότι τα Windows (11) δεν υπάρχουν και είναι ένα κακό αστείο, επομένως η πιθανότητα να συμβεί είναι αμυδρή.
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,497
To άφησα να το διαβάσω το βράδυ πριν τον ύπνο, μιας και με τρόμαξε το μέγεθος του κειμένου (πάνω από το ψυχολογικό μου όριο των 147 λέξεων) την ώρα που το είδα. Χαλάρωσα και κοιμήθηκα τόσο γλυκά, πρώτη φορά που με ξύπνησε το ξυπνητήρι και δεν άνοιξα τα μάτια 4 λεπτά πριν χτυπήσει για να το κλείσω. Ίσως έφταιγε υποσυνείδητα το μπλαστ φρομ δε παστ συναίσθημα που είπε ο τόμας πιο πάνω. Ή ψεκάζετε με τίποτα τα κείμενά σας, πιο πιθανό.
 
Back to top button
elGreek