Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
μόλις τελείωσα το πρώτο gears of war. καλό παιχνιδάκι σφάξιμο κλπ αλλά πολύ αψυχολόγητα frame drops. αφού είδα και τι έγινε storywise στα άλλα 2 που δεν βγήκαν για pc πάω στο 4.
κάπου στην άκρη έχω και εγώ το hellblade για να το παίξω απλά δεν το έχω πιάσει ακομα. την είδα και σφαγέας και παίζω παιχνίδια δράσης αλλά πρέπει να το τελειώσω και αυτό πριν λήξει το xbox game pass.

Η χρονική περίοδος στην αρχή της προηγούμενης console generation πρέπει να ήταν μακράν η χειρότερη από πλευράς ποιότητας των PC ports. Αρκετά παιχνίδια εκείνης της εποχής έχουν απόδοση που είναι πραγματικά ανεξήγητη.

Μπόρεσα να συνεχίσω σήμερα λίγο το Inquisitor. Βρίσκομαι στη δεύτερη Act και έχω πραγματικά κουραστεί με τα ατελείωτα κείμενα του παιχνιδιού. Συνήθως μου αρέσει να κάθομαι να διαβάζω διαλόγους, μέχρι και περιγραφές αντικειμένων, αλλά στο συγκεκριμένο μου φαίνονται όλοι πανομοιότυποι και επαναλαμβανόμενο.

Κατά τα άλλα, το στορυ είναι αρκετά ενδιαφέρον, το σύστημα ανάπτυξης χαρακτήρα το έχουμε ξαναδεί σε πολλά παιχνίδια οπότε τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ το inventory και η διαχείρισή του εκνευριστικά.

Θα το συνεχίσω για να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία αλλά μέχρι εκεί.

Λόγω του δωρεάν Origin Access έπαιξα το A Way Out με τον συγκρατούμενο Polista. To απολαύσαμε και οι δυο, κινηματογραφική περιπέτεια, όμορφη ιστορία, ελάχιστο gameplay. Έπιασα επίσης και την campaign του Titanfall 2, την οποία βρήκα εξαιρετική. Αν διαρκούσε παραπάνω θα στεκόταν άνετα ως single-player παιχνίδι. Χαζοπαίξαμε και λίγο multi με τον συν-πιλότο Havanezo. Κρίμα που αφαίρεσαν το lore, τους titans και το wallrunning για να κάνει επιτυχία η σειρά στο Apex.

Persona 5 καθάρισα το πρώτο dungeon, όμως έχει πολύ ψωμί το παιχνίδι και είναι πολύ νωρίς για να έχω άποψη.

Λόγω του δωρεάν Origin Access έπαιξα το A Way Out με τον συγκρατούμενο Polista.
Ξέχασες να αναφέρεις και για το πιστό κοινό που σας ακολούθησε μέχρι το δραματικό φινάλε.

Μπόρεσα να συνεχίσω σήμερα λίγο το Inquisitor. Βρίσκομαι στη δεύτερη Act και έχω πραγματικά κουραστεί με τα ατελείωτα κείμενα του παιχνιδιού. Συνήθως μου αρέσει να κάθομαι να διαβάζω διαλόγους, μέχρι και περιγραφές αντικειμένων, αλλά στο συγκεκριμένο μου φαίνονται όλοι πανομοιότυποι και επαναλαμβανόμενο.

Κατά τα άλλα, το στορυ είναι αρκετά ενδιαφέρον, το σύστημα ανάπτυξης χαρακτήρα το έχουμε ξαναδεί σε πολλά παιχνίδια οπότε τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ το inventory και η διαχείρισή του εκνευριστικά.

Θα το συνεχίσω για να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία αλλά μέχρι εκεί.

Έχει επιλογές για scaling του κειμένου; Σκεφτόμουν και εγώ να το παίξω αλλά παίζω σε τηλεόραση με Steam Controller.

Last edited:
Έχει επιλογές για scalingτου κειμένου; Σκεφτόμουν και εγώ να το παίξω αλλά παίζω σε τηλεόραση με Steam Controller.
Μπα το παιχνίδι έχει γενικά ελάχιστες επιλογές για γραφικά, interface κ.λπ.

Μετά από καιρό σταμάτησα να παίζω παιχνίδια που δεν τελειώνουν (πόσο TF2 να αντέξει κάποιος τόσο στάσιμο που έχει μείνει) και έπιασα το Pillars of Eternity που μετά από 52 ώρες μόλις μπήκα στο Act III.

Στο εν το μεταξύ έκανα να ξεκινήσω και Serious Sam 3 που το έβγαλε 3γιούργια πρόσφατα (3+ είχα και από κάρτες) γιατί οκ φοβερό το Pillars αλλά έχουμε και FPS ανάγκες, αλλά ο δωρεάν μήνας του Origin με έβαλε στο τριπάκι να δοκιμάσω άλλα παιχνίδια που δεν έχω και ξεκίνησα και Crysis 2 (τώρα που μπορώ, όταν βγήκε δεν άντεχε το ματζαφλάρι).

Η χρονική περίοδος στην αρχή της προηγούμενης console generation πρέπει να ήταν μακράν η χειρότερη από πλευράς ποιότητας των PC ports. Αρκετά παιχνίδια εκείνης της εποχής έχουν απόδοση που είναι πραγματικά ανεξήγητη.

Είναι πολύ εύκολο να έχεις frame drops αν η μηχανή σου είναι σκατά, ή αν είσαι απρόσεκτος. αρκεί ενα εφεδάκι να παίρνει 33,3 ms για να πάνε όλα στο διάολο. Τα παιχνίδα της PS3/Xbox360 εποχης ηταν γραμμένα πολύ ιδιότροπα γιατι το hardware που στοχευαν ήταν επίσης πολύ ιδιαίτερο.

Last edited:

Είναι πολύ εύκολο να έχεις frame drops αν η μηχανή σου είναι σκατά, ή αν είσαι απρόσεκτος. αρκεί ενα εφεδάκι να παίρνει 33,3 ms για να πάνε όλα στο διάολο. Τα παιχνίδα της PS3/Xbox360 εποχης ηταν γραμμένα πολύ ιδιότροπα γιατι το hardware που στοχευαν ήταν επίσης πολύ ιδιαίτερο.

Όντως έτσι είναι. Κρίμα γιατί είναι αμαρτία ορισμένα καλά games να μείνουν για πάντα προβληματικά.

Παίζοντας αποκλειστικά Red Dead 2 (κυρίως single, αλλά μπαίνω και στο online για να δω αν έχει κανένα υπερεύκολο daily), είμαι κατά τα άλλα σε ένα σταυροδρόμι:

-Να συνεχίσω τις προσπάθειες να τρέξω το X-Wing Alliance με HD mod?
-Να ξαναρχίσω το TIE Fighter, για πιο ανδροπρεπή σκηνικά?
-Να αρχίσω μια παρτίδα Six Ages?
-Να αγοράσω το Κριμ Τών?
-Να ζητήσω κωδικό για το VtM: Coteries of New York?
-Να μην παίξω τίποτα και να βγω να κάνω καμιά δουλειά επιτέλους?

Έχουμε, έχουμε προβλήματα, έχουμε.

Βγήκε κανα mega patch? Ή βάζεις τα διαστημόπλοια ένα - ένα ?

Ρίξε μια ματιά εδώ, το είχα ποστάρει και σε κάποιο άλλο θρεντ πρόσφατα αλλά δεν θυμάμαι που. Ουσιαστικά κατεβάζεις ένα "Craft Upgrade Pack" γύρω στα 500mb που έχει τα πάντα μέσα, συν ένα reshader, και θεωρητικά τα textures αλλάζουν σε HD.

Ρίξε μια ματιά εδώ, το είχα ποστάρει και σε κάποιο άλλο θρεντ πρόσφατα αλλά δεν θυμάμαι που. Ουσιαστικά κατεβάζεις ένα "Craft Upgrade Pack" γύρω στα 500mb που έχει τα πάντα μέσα, συν ένα reshader, και θεωρητικά τα textures αλλάζουν σε HD.

Εγώ βρήκα τοίχο με το joystick για την ώρα πάντως. Είναι ανάποδα το rudder με το axis με αποτέλεσμα με rudder να κάνει roll το σκάφος, κάνοντας το τελείως unplayable για μένα. Δεν έχω βρει κάποια λύση για την ώρα για να τα αντιστρέψω.

Συνεχίζω με το ημιάχρηστο αριστερό μου χέρι να παίζω μόνο Age of Empires II DE. Το Deathadder κάνει θαύματα αφού έχω ρίξει ορισμένα hotkeys στα κουμπιά του και ίσως αν έπαιρνα κάποιο ποντίκι με περισσότερα πλήκτρα να ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Βέβαια αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όσο μεγαλώνω, μαζί μου μεγαλώνει και ο χρόνος που το παιχνίδι είσαι σε pause και περιμένει καρτερικά να επιστρέψω.

Συνεχίζω με το ημιάχρηστο αριστερό μου χέρι να παίζω μόνο Age of Empires II DE. Το Deathadder κάνει θαύματα αφού έχω ρίξει ορισμένα hotkeys στα κουμπιά του και ίσως αν έπαιρνα κάποιο ποντίκι με περισσότερα πλήκτρα να ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Βέβαια αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όσο μεγαλώνω, μαζί μου μεγαλώνει και ο χρόνος που το παιχνίδι είσαι σε pause και περιμένει καρτερικά να επιστρέψω.
Κάτσε να δεις σε λίγο θα περιμένει καρτερικά να επιστρέψεις στη library

βάλε avatar ρε :p

Έβαλα. Ήθελε μεγάλη σκέψη και περισυλλογή έτσι ώστε να μπει ένα που δεν θα ξαναβγεί, ούτε για τις γιορτές, εφόσον είναι ήδη γενειοφόρος.

Μέσα σε όλα, οι ρυθμοί τείνουν να αυξάνουν σε ένταση, ειδικά εφόσον δεν δουλεύω σε σταθερό ωράριο, αλλά κυλιόμενη βάρδια. Για να τους φρενάρω λοιπόν έχω βρει διάφορα μέσα. Ένα από αυτά είναι και το gaming. Είναι αυτές οι δύο ώρες που δεν με νοιάζει αν έχει έρθει ο Ερντογάν απέξω και με σημαδεύει με έναν πύραυλο, εγώ θα κάνω ότι γουστάρω. Σίγουρα κάτι τεράστια RPGs τα κοιτάζω από μακριά και κλαίω. Πόσο μάλλον δε τα MMOs. Νιτρε μαζί πρέπει να παίζαμε και Ραπέλζ τώρα που το σκέφτομαι.

Έβαλα. Ήθελε μεγάλη σκέψη και περισυλλογή έτσι ώστε να μπει ένα που δεν θα ξαναβγεί, ούτε για τις γιορτές, εφόσον είναι ήδη γενειοφόρος.

Μέσα σε όλα, οι ρυθμοί τείνουν να αυξάνουν σε ένταση, ειδικά εφόσον δεν δουλεύω σε σταθερό ωράριο, αλλά κυλιόμενη βάρδια. Για να τους φρενάρω λοιπόν έχω βρει διάφορα μέσα. Ένα από αυτά είναι και το gaming. Είναι αυτές οι δύο ώρες που δεν με νοιάζει αν έχει έρθει ο Ερντογάν απέξω και με σημαδεύει με έναν πύραυλο, εγώ θα κάνω ότι γουστάρω. Σίγουρα κάτι τεράστια RPGs τα κοιτάζω από μακριά και κλαίω. Πόσο μάλλον δε τα MMOs. Νιτρε μαζί πρέπει να παίζαμε και Ραπέλζ τώρα που το σκέφτομαι.
μλκ που το θυμήθηκες; Τότε είχα χρόνο και δοκίμαζα ότ ι freeMMO έβλεπα

Status
Not open for further replies.
Back