Το απλό είναι για τα μοιράκια. Οι αληθινοί άντρες προτιμούν sheepskin.
Με γεύση προβατίνας; :Ρ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το απλό είναι για τα μοιράκια. Οι αληθινοί άντρες προτιμούν sheepskin.
Κατά τα άλλα την ψάρεψα και έμαθα ότι έχει σχέση οπότε άστα....
Έδωσα την ιδέα για βιβλίο αλλά δεν βρήκαμε κάτι που να ξέρουμε ότι θα του αρέσει, οπότε πήγαμε στα gadget. Kαι ενώ βρήκαμε κάτι πηγαίνοντας στο ταμείο είδαμε ένα σετ με ποτήρια και τελικά πήραμε τα ποτήρια (είναι μπάρμαν το παιδί οπότε φάνηκε καλή ιδέα)
Κατά τα άλλα την ψάρεψα και έμαθα ότι έχει σχέση οπότε άστα.... Thx για τις ιδέες πάντως!!!

Ρε συ αυτά τα ρωτάνε από πριν.
Ρωτά για τρίο![]()
Είμαι ψιλοστοκος οπότε θεώρησα, αφού ήθελε να πάμε μαζί και θα πήγαινε μόνο αν πήγαινα κι εγώ, ότι δεν είχε σχέση
Εδώ του το δίνω.Είμαι ψιλοστοκος οπότε θεώρησα, αφού ήθελε να πάμε μαζί και θα πήγαινε μόνο αν πήγαινα κι εγώ, ότι δεν είχε σχέση
@Tony Corvus με αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι@Myrmidonas το τρίο πήγαινε για εκείνη και μια φίλη της.. Ο δικός της θα είναι κλειδωμένος στο υπόγειο
Το δώρο ήδη αγοράστηκε όπως έγραψα, και δεν με αρέσει να την πέφτω σε κοπέλες που έχουν σχέση οπότε το κρατάω απλά φιλικά![]()
μιλώντας με μια πιτσιρίκα στην δουλειά αποφάσισα τελικά να πάω (βασικά της είπα ότι αν θα πάω θα πάω μόνο για αυτήν και με απάντησε ότι θα πάει μόνο αν πάω εγώ). Της είπα να βγούμε αύριο και να πάμε μαζί να του πάρουμε κάτι και δέχθηκε. Το θέμα είναι ότι περιμένει από εμένα να αποφασίσω για το δώρο
Έδωσα την ιδέα για βιβλίο αλλά δεν βρήκαμε κάτι που να ξέρουμε ότι θα του αρέσει, οπότε πήγαμε στα gadget. Kαι ενώ βρήκαμε κάτι πηγαίνοντας στο ταμείο είδαμε ένα σετ με ποτήρια και τελικά πήραμε τα ποτήρια (είναι μπάρμαν το παιδί οπότε φάνηκε καλή ιδέα)
Κατά τα άλλα την ψάρεψα και έμαθα ότι έχει σχέση οπότε άστα.... Thx για τις ιδέες πάντως!!!
τετοιες συμπεριφορες εχω δει σε γυναικες που για λογους, ψαχνουν το επομενο επιπεδο.