Προτάσεις για δώρο στα 26α γενέθλια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έδωσα την ιδέα για βιβλίο αλλά δεν βρήκαμε κάτι που να ξέρουμε ότι θα του αρέσει, οπότε πήγαμε στα gadget. Kαι ενώ βρήκαμε κάτι πηγαίνοντας στο ταμείο είδαμε ένα σετ με ποτήρια και τελικά πήραμε τα ποτήρια (είναι μπάρμαν το παιδί οπότε φάνηκε καλή ιδέα)
Κατά τα άλλα την ψάρεψα και έμαθα ότι έχει σχέση οπότε άστα.... Thx για τις ιδέες πάντως!!!

Eiffel tower!

Έδωσα την ιδέα για βιβλίο αλλά δεν βρήκαμε κάτι που να ξέρουμε ότι θα του αρέσει, οπότε πήγαμε στα gadget. Kαι ενώ βρήκαμε κάτι πηγαίνοντας στο ταμείο είδαμε ένα σετ με ποτήρια και τελικά πήραμε τα ποτήρια (είναι μπάρμαν το παιδί οπότε φάνηκε καλή ιδέα)
Κατά τα άλλα την ψάρεψα και έμαθα ότι έχει σχέση οπότε άστα.... Thx για τις ιδέες πάντως!!!

Ρε συ αυτά τα ρωτάνε από πριν.

Χέσε μέσα Πολυχρόνη δηλαδή..

/topic

Είμαι ψιλοστοκος οπότε θεώρησα, αφού ήθελε να πάμε μαζί και θα πήγαινε μόνο αν πήγαινα κι εγώ, ότι δεν είχε σχέση

Δεν φταις εσύ αγόρι μου. Άβυσσος η ψυχή (και μερικές φορές και κάτι άλλο) της γυναίκας...

@Myrmidonas το τρίο πήγαινε για εκείνη και μια φίλη της.. Ο δικός της θα είναι κλειδωμένος στο υπόγειο

Προφανως γουσταρεις το κοριτσακι.

Μπορεις να το παίξεις αλλιως και να της προτεινεις να του φτιάξετε κανα καλάθι δώρων (κανα δυο μπουκαλια κρασι, σοκολατακια, κανα γκατζετακι κλπ). Ετσι θα την βολταρεις σε διαφορα μέρη, θα ζητας τη γνωμη της πχ για το τι ειδους θα είναι καλαθι και για το πως θα διακοσμηθουν αυτα που θα επιλεξεις (αφου παιζετε ηδη με τα στερεοτυπα ανδρας-γυναικα, καλη φαση) και εσυ θα κανεις τη φαση σου λεγοντας οτι αυτο το κρασι ειναι καλο, αυτο το γκατζετ ειναι χρησιμο κλπ κλπ.

Το δώρο ήδη αγοράστηκε όπως έγραψα, και δεν με αρέσει να την πέφτω σε κοπέλες που έχουν σχέση οπότε το κρατάω απλά φιλικά ;)

Omfg εγραφα τοση ωρα στο αλλο thread που ειχε γινει ολακερη συζητηση εδω και πατησα το σεντ χωρις να νιωσω...γιεπ καλα κανεις m8 good luck στην επομενη ;)

μιλώντας με μια πιτσιρίκα στην δουλειά αποφάσισα τελικά να πάω (βασικά της είπα ότι αν θα πάω θα πάω μόνο για αυτήν και με απάντησε ότι θα πάει μόνο αν πάω εγώ). Της είπα να βγούμε αύριο και να πάμε μαζί να του πάρουμε κάτι και δέχθηκε. Το θέμα είναι ότι περιμένει από εμένα να αποφασίσω για το δώρο

Φιλαρακι, δεν θελω να το παιξω δημοσιογραφος του cosmo αλλα κατι δεν παει καλα με το γκομενακι.
ναι μεν υπαρχουν εξηγησεις για:
παμε μαζι αλλιως παιρνω αγκαλια τον καναπε.
διαλεξε εσυ και οχι εγω.
Αλλα
εγω θα σου ελεγα να το εχεις απο κοντα το θεμα. τετοιες συμπεριφορες εχω δει σε γυναικες που για λογους, ψαχνουν το επομενο επιπεδο.
οι γυναικες που σε ακολουθουν και σε αφηνουν να επιιλεξεις ειναι μυστηρια φαση. Ειναι ολα παιζουν αλλα και τιποτα.
Αφουγκρασου και διαβασε περι body language.

ο ρογκαβλον δεν ειμαι, αλλα τετοια φασεις μου εχουν τυχει. απο το ελα αυριο για καφε να σου γνωρισω και τον γκομενο στο ελα να μου φτιαξεις τον υπολογιστη, 3 το πρωι. ακομα και τα τελευταια γεγονοτα με την αστυνομια και το σκανδαλο της τοπικης κοινωνιας, ειναι ενα καλο παραδειγμα αλλα κουβερτονι. ναι, εχει και συνεχεια η ιστορια. ευτηχως που αρρωστησα και δεν το κουναω απο την λεκανη.

τετοιες συμπεριφορες εχω δει σε γυναικες που για λογους, ψαχνουν το επομενο επιπεδο.

Φαντάζομαι πως αναφέρεσαι στις γυναίκες που δεν έχουν παίξει ποτέ Pac-Man στη ζωή τους. Τι; Όχι;...

Κατά τα άλλα, εάν ο Μυρμιδόνας μας τη γουστάρει πολύ και πιστεύει πως αξίζει τον κόπο, προτείνω να την έχει την κοπέλα από κοντά, για να δει τι "παίζει" τελικά με δαύτη. Υπάρχει και η κατηγορία θηλυκών με την ηλίθια (κατ' εμέ) νοοτροπία ότι μπορούν να έχουν φίλους αγόρια (φιλαράκια, όχι μπόιφρεντζ) χωρίς να τρέχει τίποτα... Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει τέτοια "αγνή" φιλία, χωρίς έστω ένα υποτυπώδες "γαργαλητό", ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν...

Back