Great0ldOne
Kraken
"Λάθος είδατε κ. Διευθυντά, ποιο Dishonored 2, με το ζόρι Word τρέχουμε εδώ πέρα..."
Όχι εγώ, ένας φίλος από το χωριό...
Όχι εγώ, ένας φίλος από το χωριό...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
Activision Blizzard games have been pulled from GeForce Now
At Activision's request.www.pcgamer.com
Βασικά, σε χώρο εργασίας το πρόβλημα (πέραν του ότι του δεν θα έπρεπε να χαζολογούμε εν ώρα εργασίας) είναι ο ήχος.
Μα τι τζάμπα; αν θέλω να παίξω στο geforce now πρέπει να το έχω αγοράσει ξεχωριστά το παιχνίδι.Στο gog η δικαιολογία ήταν (πριν 2 χρόνια) ότι δεν υποστήριζε cloud saves, που η Nvidia τα θεωρούσε απαραίτητο feature. Τώρα από όσο ξέρω υποστηρίζει, οπότε για να τους δω.
Καλές οι συνεργασίες και οι κουμπαριές, αλλά οι Publishers άρχισαν να το ξανασκέφτονται που έδωσαν στην Nvidia άδεια να streamάρει τα παιχνίδια τους (αυτοί έτσι το βλέπουν) τζάμπα. Με το που είδαν το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά, σου λέει κάτσε, η Nvidia θα παίρνει 5$ το μήνα από τα παιχνίδια μου (ξανά, αυτοί έτσι το βλέπουν, σε μας πουλάνε μόνο την άδεια χρήσης), και εγώ τίποτα; Οπότε αρχίσανε να κόβουν λάσπη, μέχρι η Nvidia να βάλει το χέρι στην τσέπη (και να μετακυλίσει το κόστος σε εμάς, φυσικά).
Edit: Υπάρχει και η πιθανότητα κάποιοι publishers να σκέφτονται να στήσουν δικές τους streaming πλατφόρμες. Ειδικά για Activision/Blizzard θα το πίστευα άνετα. Πάντως ούτε ως φήμη δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο, μόνο αποψάρες redditors και λοιπόν δημοσιολόγων...
Κάτσε ρε εσύ, από ότι κατάλαβα το geforce now είναι πρακτικά ένας διαμεσολαβητής, όπου εγώ μπορώ να κάνω login μέσα από αυτό, στο δικό μου steam/gog και να κάνω install και να παίξω μέσα στο geforce now, σωστά;Εσύ, για τη δική σου άδεια χρήσης. H Nvidia δεν έχει (μέχρι στιγμής) πληρώσει τίποτα για την άδεια χρήσης των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα στο GeForce Now.