Miden Agan
Mind-flayer
Τί κερδίζω???
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αρτυομ παρατηρω οτι με αντιγραφεις!
Οταν βλεπεις τα παπουτσια στις βιτρινες και δεν σε ικανοποιει κανενα. Οι επιλογες ειναιΜόνο μία μικρή παρατήρηση ως προβληματισμό: σκέψου πόσοι Λέλοι στην ιστορία της ανθρωπότητας είχαν τους δικούς προβληματισμούς. Πόσοι εν τέλει επέλεξαν την ατομική λύση,
Εννοουσα οτι εχετε την αποψη σας και εγω εχω την αποψη μου. δεν χρειαζεται να κανουμε κυκλους. εαν σας ικανοποιει καποια κατασταση, εγω παω πασο.Λελο, λες να μην παμε σε λουπα αλλα πάλι στα ιδια αναφερεσαι...οι επαναστάσεις όλων των ειδών δεν είναι κάτι στατικό και ουτε έχουν task objectives σε bullet points για να πουμε mission accomplished!
Οπως ειπα και πριν ειμαστε συνεχεια σε διελκυνστινδα λογω εξουσίας:
im done.. Πολλές επαναστάσεις δεν κατέκτησαν ούτε το πρώτο στάδιο, που ήταν η ενσυνείδηση της επαναστατώμενης μάζας. Δεν είναι απορίας άξιον επομένως, γιατί αλλοιώθηκαν οι στόχοι, οι δυνατότητες, οι περιορισμοί τους.
Οι αρχες ειναι σωστες αλλα εχουν αλλαξει πολλα πραγματα πχ ο τροπος παραγωγης, οι νεες τεχνολογιες, ο τροπος που αντιλαμβανομαστε τα πραγματα.
Η ανθρωποτητα εχει πολυ γοργους ρυθμους. πιστευω οτι καθε 10 χρονια πρεπει να γινεται μια αναθεωρηση.
Οχι, δεν νομιζω οτι επιβεβαιώνω τον σισι και αναφέρω ενα context για τη φαση;Με άλλα λόγια επιβεβαιώνεις τον @ccwr και τα λεγόμενά του
προτεινα να μη διαβαζει ΜΟΝΟ μαρξ, αλλα και αλλους που ενδιαφέρονται απο ΑΥΤΗ την οπτικη.
Ο σισι προτεινει να ποσταρω και επιχειρήματα για κάτι που διαφωνώΑν κάποιος ήθελε να είναι σφαιρικός θα πόσταρε και τον αντίλογο..
του αναφερω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να ποσταρει επιχειρηματα του (ενδεχομενως να τα διαβαζα αν ειχα ορεξη) αλλα δεν βρισκω λογικη να ψαχνω να βρω πηγες και να ποσταρω θετικες αναλυσεις για κατι στο οποιο ειμαι αντιθετος, πρωτα απολα δεν θα ειμαι αντικειμενικος και δευτερον δεν εχω ορεξη να ασχοληθω με αυτο αφου δε με ενδιαφερει.ι εισαι ελευθερος να το υποστηριζεις αλλα μη μου λες οτι πρεπει να τα υποστηριζω και γω
Δεν είπα οτι αρνούμαι να τα διαβάσω ή οτι δεν είμαι ανοικτός σε λογικά επιχειρήματα, αλλά λόγω του οτι είναι όργανο ενός κομματος που μέχρι πριν απο λίγο καιρό εκθείαζε τις πολιτικές του Ιωσήφ-μεγάλου πατερουλη-Στάλιν, προφανως και θα το δω απο αυτη την οπτικη και δεν θα το κρινω σαν να ειναι σε vacuumed spaceΣυγχωρατε με ρε παιδες αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικος στο να διαβασω αναλυσεις κριτικης για την ΕΣΣΔ
προτιμούμε να διαβάζουμε ό,τι ταιριάζει για το δικό μας confirmation bias (επιβέβαιωση), παρά να υιοθετούμε την αέναη και μακράν δυσκολότερη τακτική του να προσπαθούμε να κλονίσουμε αυτά που πιστεύουμε
Ως αντιπαραβολή, θα έπρεπε πχ να πω "είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός για τις μισές πηγές που ανέφερες, διότι είναι γραμμένες από αντιπροσώπους/υποστηρικτές του ρεύματος του ευρωκομμουνισμού, μάλλον δεν θα πάρω".
θα έπρεπε να μπορούμε να το καλιμπράρουμε. Πχ εγώ θεωρώ ότι είμαι το κέντρο τού κόσμου. Όποιος πέφτει δεξιά μου είναι δεξιός κλπ. Εκεί που έχει το κέντρο είναι κάπως Authoritarian Right.
Εννοουσα οτι εχετε την αποψη σας και εγω εχω την αποψη μου
https://www.politicalcompass.org/analysis2?ec=-6.5&soc=-2.67