Tony Corvus
Ancient Red Dragon




- Joined
- Dec 1, 2012
- Messages
- 11,673
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ναι ρε μαν αλλα τωρα σου δινουν και μια μασκα να φορεσεις για να μην βηξεις το πλεμονι σου και ναι μεν θελεις να ζωθεις εκρηκτικα, αλλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε τον εργαζομενο του 1880 με τον εργαζομενο του 2020. Πολλες εργασιες εχουν γινει πολυ ευκολοτερες και αλλες εχουν απλα εξαφανιστει. Εχουν εμφανιστει νεοι κλαδοι. υπαρχει μια ψευτο-νομικη προστασια και δεν ειπα οτι δεν ισχυουν πλεον αυτα που εγραψε ο Μαρξ και οχι μονο. Η λεξη που χρησιμοποιησα ειναι αναθεωρηση, οχι ξεριζωμα.Το ότι πράγματα έχουν βελτιωθεί και έχουν αλλάξει μορφή για να εξυπηρετούν ταχύτερα κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι έχουν αλλάξει και οι αρχές που καθορίζουν τις σχέσεις μεταξύ αυτών των πραγμάτων. Επομένως, όση σάλτσα και να βάλεις στο κουνουπίδι, πάλι κουνουπίδι θα είναι. Υπό αυτήν την έννοια, οι αρχές δεν μπορούν να αναθεωρηθούν (αναθεώρηση σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως ταυτίζεται με απάρνηση) αλλά να ενσωματώσουν τα νέα δεδομένα.
Καποτε μου τελειωσαν οι ελπιδες και εστειλα βιογραφικο σε μια εταιρια με συστηματα συναγερμων. Με πηραν τηλεφωνο για να μιλησουμε απο κοντα. τσακωνω την μηχανη και παω στο βενζιναδικο για να βαλω βενζινη. πληρωσα με ενα σακουλι κερματα που τα κραταγα για να παρω τσιγαρα. Η φαση ηταν καπου στην αρχη της πατησιων.Ποια η άποψή σας για ανάλογα αποβράσματα της "ιδιωτικής πρωτοβουλίας¨ ;
θα έπρεπε να μπορούμε να το καλιμπράρουμε. Πχ εγώ θεωρώ ότι είμαι το κέντρο τού κόσμου. Όποιος πέφτει δεξιά μου είναι δεξιός κλπ. Εκεί που έχει το κέντρο είναι κάπως Authoritarian Right.
Στο τσακ γλιτώνω την Πηγάδα.
![]()
Το τρίτο "γουρουνάκι" ποιος είναι;
Οοποιοσδήποτε. Ο πατερούλης Σύριλ δίνει ένα προβάδισμα βέβαια στον τιναπεις, με το νιτρο πρώτο επιλαχόντα.
Το τρίτο "γουρουνάκι" ποιος είναι;