Δεν έχω κάνει ποτέ pledge σε κανένα kickstarter, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα παιχνίδια της σειράς Suikoden.
Τι είδους παιχνίδια είναι; Καθαρά jRPGs ή φέρνουν και προς strategy;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν έχω κάνει ποτέ pledge σε κανένα kickstarter, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα παιχνίδια της σειράς Suikoden.
JRPGs είναι, απλά έχουν και κάποιες και καλά πιο turn based strategy "μάχες" που κάνεις σε κάποια σημεία, αλλά αυτές είναι μετρημένες στα δάχτυλα.Τι είδους παιχνίδια είναι; Καθαρά jRPGs ή φέρνουν και προς strategy;
Insta-pledge, αν και δεν με ενδιαφερει καθολου το παιχνιδι.
Ε ναι. Ok τα Bloodborne και DmC (ειδικά) είναι όντως επιρροές αλλά όσον αφορά το HK είναι λες και έχουν πάρει την ίδια engine, τα ίδια animations, εφέ κλπ. και άλλαξαν απλά τους χαρακτήρες και λίγο τα περιβάλλοντα.ξεδιάντροπος?
Με προσέγγισε από μόνος του ο μαν που δημιουργεί αυτό το game, επειδή "είδε πως ρηβιούαρα το Chicken Police".
Τρέχει λέει και ένα κικστάρτερ που "δεν τα πάει και ιδανικά" κατά τα δικά του λόγια (τίμιος).