By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Καλώς την και την Amazon.
![]()
Amazon announces new cloud gaming service called Luna
Another big company jumps into cloud gaming.www.theverge.com
ipv6 και νέες τεχνικές συμπίεσης είναι η μόνη ελπίδα πλέον.Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Στην πορεία θα πλακώσουν όλοι, αν φυσικά η παγκόσμια υποδομή του internet φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα.
Καλώς την και την Amazon.
![]()
δεν είναι η μόνη για iphone, απλά η apple θέλει ταριφούλα και δεν της αρέσει να έχεις πάρει εσύ πχ gamepass στο pc σου και να μπορείς να παίξεις μετά στο iphone σου χωρίς να βγάλει και αυτή το κατιτής της. Οπότε αυτό έχει δημιουργήσει κάποια εμπόδια που είναι υπό διαπραγμάτευση για gamepass και κάποιο άλλο που δεν θυμάμαι.Έχω την εντύπωση ότι η Amazon, υιοθετώντας αν κατάλαβα καλά το μοντέλο του GamePass όπου έχεις πρόσβαση σε όλη την βιβλιοθήκη μόνο με την συνδρομή, μόλις σκότωσε το Stadia. Αν τα πράγματα είναι όπως αφήνει το άρθρο να εννοηθεί, αν και δεν είναι ξεκάθαρο, το Stadia μένει η μόνη υπηρεσία που θα πρέπει να αγοράζεις τα παιχνίδια.
Επίσης η συμφωνία με την Ubisoft της δίνει πρόσβαση σε μια σημαντική βιβλιοθήκη με το καλημέρα και day 1 releases. Τέλος είναι η μόνη, νομίζω, που υποστηρίζει iPhone κάτι πολύ σημαντικό για την αγορά των ΗΠΑ, όπου δείχνει κυρίως να στοχεύει.
Καλώς την και την Amazon.
![]()
Εγώ πάλι είχα την εντύπωση ότι το stadia ήταν ήδη νεκρό.Έχω την εντύπωση ότι η Amazon, υιοθετώντας αν κατάλαβα καλά το μοντέλο του GamePass όπου έχεις πρόσβαση σε όλη την βιβλιοθήκη μόνο με την συνδρομή, μόλις σκότωσε το Stadia.
Right in the childhood. Πάω να βάλω μπαταρίες μία στο gameboy παντοφλέ και έρχομαι![]()
ωστε ινδη ε;Μας στείλανε press release για ένα indie game που αφορά... ένα μεσιτικό γραφείο στα 80ς.