By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!αφου ετσι κι αλλιως δεν παμε για τιποτα φετος, μονο 5η θεση ευρωπαικη ξερω γω, ας του δωσουμε λιγο χρονο και τον αλλαζουμε βρε αδερφε τα χριστουγεννα. λυσα κακιά πια, να μην κανει παρελαση....
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει και πρώτος εάν παίξει όπως με Μπενφίκα.5ος όμιλος Γιουρόπα: Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ-Γρανάδα-Ομόνοια
7ος όμιλος Γιουρόπα: Μπράγκα-Λέστερ-ΑΕΚ-Ζόρια (ουκρανικό χωριό στην εμπόλεμη ζώνη λολ)
Θεωρητικά η ΑΕΚ έχει δυσκολότερο έργο για την 2η θέση.
Οι 4 πρώτες μόνο δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και εάν ο κυπελλούχος δεν είναι μέσα σε αυτές, μόνο οι 3 πρώτες.
Έτσι όπως έχει ξεκινήσει το πράγμα, πιο εύκολο είναι να βγει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός ως κυπελλούχος παρά από το πρωτάθλημα
προσωπικα θα ενιωθα μαλακας να δινω μυρια στον μαλακα τον καρυπιδη για 6 βαθμους. την λεξη δεν την ειπα περι αγωνιστικου. αλλα οταν τρως αβερτα λεφτα απο αλλον χαλαλι και οι 6 βαθμοι. εσυ γλεντας μπουζουκια κανεις ταξιδακια στην κινα για εμπορικες συμφωνιες, φερνεις και κανα παιχτακι το παιζεις προεδρας. ποιος βγαινει κερδισμενος απο την υποθεση αυτη στο τελος? ο καρυπιδης.
φιλε αρειανος ειμαι και λεω απλα την γνωμη μου πανω σε αυτο που λενε οτι ο καρυπιδης παιρνει λεφτα απο τον μαρινακη. δεν λεω προσωπικα οτι παιρνει αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας οπως θα διαβασεις απο τα σχολια που εχω κανει πανω στο θεμα.Αυτό που προσπαθείτε να ανακαλύψετε πολυιδιοκτισία με βάση την ζοφερή φαντασία σας εκεί που δεν υπάρχει και να μην δέχεστε την αποδεδειγμένη απο την δικαιοσύνη πολυιδιοκτισία με ξεπερνάει.
Όντως η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια.![]()
δεν ηταν επισημηβγαλανε επισημη ανακοινωση οτι θα ρθει ο ματέος μεσω τρύλος στον αρη
ξερεις οτι το ελληνικο πρωταθλημα διαβαζω νεα για να γελαω. δεν το θεωρω σοβαρο πρωταθλημα. και δεν θα γινει ποτε σοβαρο.μογκρη, μπορει να μην το καταλαβαινεις και ισως να μη σε νοιαζει
Ρε Μπιλάκο, ρε μπρο, το γεγονός ότι το CAS αρνήθηκε να λάβει υπόψιν το πόρισμα της εγχώριας επιτροπής για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ως "μη-δεσμευτικό" και "χρήζον επανεξέτασης από μηδενική βάση" (και επέστρεψε και τους βαθμούς στον παοκ), θύμισέ μου, πώς το είχες σχολιάσει? Ευρω-χούντα του Σαββίδη?