Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο άλλος ποστάρει ιστορίες του σδνα και χαίρεται... 😛 Πέρα απ την πλάκα αν ψάχνεις απειλές δες τον πιστολέρο σαββίδη να κυνηγάει με το κουμπούρι τον διαιτητή στο γήπεδο και δες τι αντιμετώπιση είχε ο παοκ μετά απο αυτό απο την διαιτησία. Yep σωστά χαρισμένο πρωτάθλημα. Αλλα ναι αφου δεν το γράφει το σδνα είναι προπαγάνδα κατα του αγαπημένου μας χαλίφη που τόσο προσπαθεί να καταστρέψει τον ολυμπιακό με σκευωρίες αλλα μέχρι στιγμής δεν του βγαίνει. Μάλλον την ίδια του ομάδα καταστρέφει αν κρίνω απο το ξεπούλημα που έχει κάνει. Αλλα είπαμε αφου δεν τα γράφει το σδνα αυτά είναι ψέματα.

Δεν είναι έτσι όμως. Οι γραμμές παράγονται αυτόματα και η μόνη παρέμβαση του διαιτητή VAR είναι η τοποθέτηση της γραμμής στο μέλος του σώματος του αμυντικού και του επιθετικού με το οποίο μπορεί να παίξει νόμιμα τη μπάλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο ώμος του αμυντικού και ο ώμος του επιθετικού. Εφόσον αυτά τοποθετήθηκαν σωστά, που είναι οφθαλμοφανές, το αποτέλεσμα είναι αυτόματο.

Δεν μπορείς να ξέρεις αυτό. Θα μου ποστάρεις τώρα τους κανονισμούς του βαρ που έβγαλε η κεδ αλλα νομίζω είναι προφανές οτι δεν αποτελεί απόδειξη. Δεν μου απαντήσατε όμως γιατί βλέπουμε τους κανονισμούς να ισχύουν όποτε τους βολεύουν. Γιατί ας πούμε στα γιάννενα έψαχναν με γεωμετρίες να ακυρώσουν το γκολ του ολυμπιακού ενω στο βόλο πχ δεν πήγαν καν στον κόπο να κοιτάξουν το βαρ για το πέναλτι στην αγκωνιά που έκανε παίκτης του παοκ. Ξαναλέω καλό και χρυσό το βαρ αλλα να εφαρμόζεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει οτι ένα τέτοιο γκολ όπως του ολυμπιακού με τον πας αν στην θέση του οσφπ ήταν ο παοκ/αεκ θα ακυρωνόταν; ή πνιγμένος απο κανα κασκόλ της αεκ θα βρισκόταν ο διαιτητής ή με καμένο αμάξι απο την ρώσικη μαφία. :p

Παρακαλώ για να αποφευχθούν και στο μέλλον παρόμοια ατοπήματα, και μάλιστα από μέλη του staff ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, να μπει στους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ νούμερο 17. λίστα site από τα οποία μπορούμε να δημοσιεύουμε συνδέσμους (link). Μπιλάκο παρακαλώ εντός της ημέρας να στείλεις την λίστα σε κάποιον από τους mods.

Δεν μπορείς να ξέρεις αυτό. Θα μου ποστάρεις τώρα τους κανονισμούς του βαρ που έβγαλε η κεδ αλλα νομίζω είναι προφανές οτι δεν αποτελεί απόδειξη. Δεν μου απαντήσατε όμως γιατί βλέπουμε τους κανονισμούς να ισχύουν όποτε τους βολεύουν. Γιατί ας πούμε στα γιάννενα έψαχναν με γεωμετρίες να ακυρώσουν το γκολ του ολυμπιακού ενω στο βόλο πχ δεν πήγαν καν στον κόπο να κοιτάξουν το βαρ για το πέναλτι στην αγκωνιά που έκανε παίκτης του παοκ. Ξαναλέω καλό και χρυσό το βαρ αλλα να εφαρμόζεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει οτι ένα τέτοιο γκολ όπως του ολυμπιακού με τον πας αν στην θέση του οσφπ ήταν ο παοκ/αεκ θα ακυρωνόταν; ή πνιγμένος απο κανα κασκόλ της αεκ θα βρισκόταν ο διαιτητής ή με καμένο αμάξι απο την ρώσικη μαφία. :p

Μα ακυρώθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ με καταλογισμό οφσάιντ για εκατοστά, στον Βόλο.

Ιδού και από άλλα σαιτς οι "ιστορίες του σδνα" λοιπόν.

Αυτά τα links είναι καλά ή αναπαράγουν κι αυτοί προπαγάνδα του SDNA? Ενημέρωσέ μας πρκλ πλ για να ξέρουμε τι να ποστάρουμε, σε περίπτωση δηλαδή που το έγκριτο το10 και τα έγκριτα fws/fos (τα μοναδικά αντικειμενικά αξιόπιστα σαιτ του κόσμου) δεν πάρουν πρέφα κάποια είδηση για τον Α ή Β λόγο.

Ιδού και από άλλα σαιτς οι "ιστορίες του σδνα" λοιπόν.

Αυτά τα links είναι καλά ή αναπαράγουν κι αυτοί προπαγάνδα του SDNA? Ενημέρωσέ μας πρκλ πλ για να ξέρουμε τι να ποστάρουμε, σε περίπτωση δηλαδή που το έγκριτο το10 και τα έγκριτα fws/fos (τα μοναδικά αντικειμενικά αξιόπιστα σαιτ του κόσμου) δεν πάρουν πρέφα κάποια είδηση για τον Α ή Β λόγο.

Ρε συ πολύ πλούσιος αυτός.ο Σαββίδης. Έχει αγοράσει όλες αυτές τις εφημερίδες για να πουλάει προπαγάνδα?

Ρε συ πολύ πλούσιος αυτός.ο Σαββίδης. Έχει αγοράσει όλες αυτές τις εφημερίδες για να πουλάει προπαγάνδα?
αυτο ειναι το γαματο. απο την μια βγαζουν οτι δεν εχει δικα του λεφτα και φαινεται και στον παοκ και απο την αλλη βγαζουν οτι εχει αγορασει ποσα media. βγαλε ακρη

@billakos90 είδες την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το VAR; Πρόσεξες μήπως ότι δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά για τον τρόπο που χαράσσονται οι γραμμές; Κατάλαβες ότι είχαμε πάλι δίκιο και σου λέγαμε πάλι αλήθεια ενώ εσύ διαμορφώνεις γνώμη διαβάζοντας άσχετους;

Άντε επιτέλους να δούμε λίγη μπαλίτσα.

Ο Χατζάρας και ο Φοιρός πωρπονούν ακόμα πουθενά?

Φήμες λένε ότι το μπαράζ κίνησης μεταγραφών του παραπάνω προπονητή σκιαγράφησε ο (δυσλεκτικός) Nolan, στην τελευταία του ταινία... Tennet.

@billakos90 είδες την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το VAR; Πρόσεξες μήπως ότι δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά για τον τρόπο που χαράσσονται οι γραμμές; Κατάλαβες ότι είχαμε πάλι δίκιο και σου λέγαμε πάλι αλήθεια ενώ εσύ διαμορφώνεις γνώμη διαβάζοντας άσχετους;
Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. copy paste μέρος απο την ανακοίνωση:

"Συγκεκριμένα, επιχειρείτε να δημιουργηθεί η αίσθηση στον φίλαθλο κόσμο ότι η offside line (γραμμή του οφσάιντ) είναι δήθεν κάποιο προηγμένο σύστημα αυτόματης υπόδειξης των παικτών που βρίσκονται σε θέση offside, αποκρύπτοντας δολίως ότι όλα τα ανωτέρω δεν είναι τίποτα άλλο από αποφάσεις και ενέργειες των διαιτητών του VAR (VAR, AVAR). Ειδικότερα, είναι 4 τα σημεία που οι εν λόγω διαιτητές VAR ευθέως παρεμβαίνουν και δύνανται ανενόχλητοι να αλλοιώσουν – δολίως όπως εν προκειμένω – την αξιολόγηση μίας φάσης ως offside ή όχι"

Σημερινή η ανακοίνωση και εγώ σας τα έλεγα απο χθες! Μάντης είμαι ή μάγος τελικά; πόσο μπροστά είμαι τελικά; :cool:

Εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση

Δεν το βάζουμε κάτω, δεν φοβόμαστε τα μπλόκα της κεδ και της επο ο βαγγέλης μαρινάκη έφτιαξε ομάδα ικανή να νικήσει και φέτος το κατεστημένο, το σάπιο σύστημα που ταλανίζει το ποδόσφαιρο.

ήλιε να φανταστώ δεν ξέρεις για την σχέση βαξεβάνη σαββίδη. Να σου την θυμίσω λίγο.

Ξυπνήστε...

Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις

Ε ναι, δικηγόρος είμαι, πού να ξέρω να διαβάζω κείμενα. Διάβασε αυτό που πόσταρα προσεκτικά, σαν να διαβάζεις άρθρο στο Φως, και μην λες κοτσάνες.

Ξέρετε ποιος άλλος είναι δικηγόρος? Ο Μπαλτάκος. Λέω εγώ τώρα. Είναι δυνατόν να έχει κανένας εμπιστοσύνη σε αυτή τη φάρα?

Κατέρρευσε ακόμη μία σκευωρία του Σαββίδη. ΞΥΠΝΑΤΕ.

Back