Κατόπιν λαϊκής απαίτησης (ΟΚ, η
@kara το ζήτησε αλλά έχει "ειδικό βάρος" στην κοινότητα του Ρεηκουί :Ρ), παραθέτω τα mods που χρησιμοποίησα για να ομορφύνω (και όχι μόνο) λιγάκι το FNV:
Καταρχήν, να πω ότι όλα τα mods προέρχονται από το Nexus Mods και χρησιμοποίησα το
Vortex ως Mod Manager.
Τα mods που έβαλα είναι τα εξής:
Mods για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού και διόρθωση προβλημάτων
-
FNV 4GB Patcher (για να μπορεί το FNV να υποστηρίζει 4GB μνήμης - αντί των τυπικών 2GB)
-
New Vegas Script Extender (NVSE)
-
NVTF - New Vegas Tick Fix (διορθώνει το ανεπαίσθητο stuttering κατά την κίνηση)
-
Yukichigai Unofficial Patch (διορθώνει διάφορα bugs)
-
Unofficial Patch NVSE (διορθώνει πολλά και διάφορα προβλήματα)
-
JIP LN NVSE Plugin (αποτελεί extension του NVSE, προσθέτει λειτουργίες και διορθώνει προβλήματα)
-
lStewieAl's Tweaks
Mods για αναβάθμιση των γραφικών του περιβάλλοντος
-
NMC's Texture Pack For New Vegas: αναβαθμίζει σημαντικά τα textures χωρίς να αλλοιώνει τη "μουντή" ατμόσφαιρα. Διαθέτει small, medium και large πακέτα. Εγώ, προσωπικά, χρησιμοποιώ το medium, μιας και δεν είδα τεράστια διαφορά από το large και προτίμησα να είμαι on the safe side.
-
Weapon Mesh Improvement Mod
-
Weapon Retexture Project - WRP
Mods που σκέφτομαι να βάλω:
-
Nevada Skies - Weather Effects
-
OJO BUENO Texture Pack
-
POCO BUENO Texture Pack
Τα Ojo/Poco Bueno texture packs αντικαθιστούν κάποια από τα textures του NMC, αλλά αναβαθμίζουν και κάποια άλλα που δεν υπάρχουν στο NMC. Όσοι ασχολούνται με το modding (εγώ δεν έχω εμπειρία), μπορούν να επέμβουν σε μεμονωμένα textures και να τα φορτώνουν πριν ή μετά ώστε να έχουν τα textures που θέλουν από κάθε pack.
Αυτά προς το παρόν.