Αλήθεια έχει ποτέ τίποτα της προκοπής με αναφορά στο Faust? Εκτός από τις δισκαρες των Kamelot.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αλήθεια έχει ποτέ τίποτα της προκοπής με αναφορά στο Faust? Εκτός από τις δισκαρες των Kamelot.
Συγγνώμη.![]()
Soul Music (TV Mini Series 1997) ⭐ 7.4 | Animation, Comedy, Fantasy
Soul Music: With Christopher Lee, Graham Crowden, Debra Gillett, Andy Hockley. A small girl, a half-elf, and Death together have to stop the musical force known as "Music with Rocks In" from taking over the Discworld.www.imdb.com
![]()
![]()
![]()
Color of Magic - Die Reise des Zauberers (TV Mini Series 2008) ⭐ 6.9 | Adventure, Comedy, Fantasy
3h 11m | Not Ratedwww.imdb.com
είναι καλά.![]()
Terry Pratchett's Going Postal (TV Mini Series 2010) ⭐ 7.6 | Adventure, Comedy, Fantasy
1h 33m | 16www.imdb.com
ναι και είναι και πολύ καλό.Έχει γίνει μεταφορά του Soul Music, TOY SOUL MUSIC, στην τηλεόραση?
Ναι, τα είδα μονορούφι χθες. Όλα καλά, το 4ο φοβερό, θύμισε πολύ καλές στιγμές AoS και Whedon.
Λογικά πάμε σε πολύ καλή πρώτη σεζόν μέχρι τέλους.
χμ... καλή τύχη, εγώ δεν τα κατάφερα με το original, πολύ μπρουτάλ τα σκηνικά δεν μου πάνε κάτω με τίποτα. Το TNG το κατάφερα και τώρα έχω πιάσει το Voyanger, αλλά μιας και δεν έχει φάει remaster έπρεπε να κάνω workaround και το βλέπω σε tablet με χαμηλή ανάλυση, αλλιώς πολύ θολούρα.Ήρθε η ώρα, το πήρα απόφαση. Ξεκινάω τις σειρές (και ταινίες) Star Trek.
Θα τις δω με τη σειρά που βγηκαν οπότε ξεκινάω με την Original Series. Έχω βρει διάφορες λίστες στο Internet με ολες τις σειρες/ταινίες με τη σειρά που κυκλοφόρησαν, αλλά αν κάποιος έχει κάποια δοκιμασμένη και αναλυτική ας ρίξει ένα ποστ.
Τα λέμε σε κάνα χρόνο![]()