Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αλήθεια έχει ποτέ τίποτα της προκοπής με αναφορά στο Faust? Εκτός από τις δισκαρες των Kamelot.

Έπος. Παλιά καλή τηλεόραση όπου περιμένεις κάθε βδομάδα νέο επεισόδιο. Απόλαυση, ο Feige κενταει.

Χέντριξ ζεις

@kara

@Northlander

Τόσο πολύ σας αρέσει παίδες; Το ξεκινάω άφοβα δηλαδή;

Ναι, αρκεί να έχεις υπομονή! Η σειρά ξετυλίγει ένα μυστήριο, αν σου αρέσει η εβδομαδιαία συζήτηση για το τι μπορεί να συμβαίνει όσο περιμένεις το επόμενο επεισόδιο τότε προχώρα άφοβα. Αν αυτό σε ενοχλεί τότε περίμενε να τελειώσει (χθες προβλήθηκε το τέταρτο από τα εννιά επεισόδια) και δες το όλο μαζί.

Πάντως όσο μπορώ να κρίνω (γιατί παρακολουθώ και τις αναλύσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας) νομίζω ότι αυτό το πακετάκι των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για όσους δεν το ξεκίνησαν νωρίτερα. Σκέτα τα sitcom episodes μπορεί να κούραζαν, τώρα με το τρίτο και ιδίως το τέταρτο επεισόδιο διαμορφώνεις μια ξεκάθαρη εικόνα για την πλοκή χωρίς να χάνεις το μυστήριο του τι κρύβεται πίσω από τα γεγονότα.

είναι καλά.
Συγγνώμη.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Έχει γίνει μεταφορά του Soul Music, TOY SOUL MUSIC, στην τηλεόραση?

@Bathory
Ό,τι είπε ο Admiral. Τα πρώτα 4 επεισόδια είναι ένα γαμηστερό δίωρο-παρά-κάτι arc με το απαραίτητο cliffhanger και υποσχέσεις για το μέλλον.

Ναι, τα είδα μονορούφι χθες. Όλα καλά, το 4ο φοβερό, θύμισε πολύ καλές στιγμές AoS και Whedon.
Λογικά πάμε σε πολύ καλή πρώτη σεζόν μέχρι τέλους.

Ναι, τα είδα μονορούφι χθες. Όλα καλά, το 4ο φοβερό, θύμισε πολύ καλές στιγμές AoS και Whedon.
Λογικά πάμε σε πολύ καλή πρώτη σεζόν μέχρι τέλους.

Με την ευκαιρία, το πιο πιθανό είναι να πάμε σε πρόγραμμα τριών σειρών back to back αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά. Το Black Widow λογικά θα πάει πιο πίσω από τον Μάιο οπότε θα έχουμε κατά σειρά Wandavision, Falcon and Winter Soldier και Loki με διάλειμμα μιας εβδομάδας από το τέλος της μιας σειράς στην έναρξη της επόμενης.

Σε ρωτήσαμε;

tumblr_ljitwohWSB1qixleeo1_400.gifv

Last edited:
Κατάφερα κι εγώ να τελειώσω το Mandalorian. Πολύ ωραία σείρά, μπλα μπλα μπλα, όλα έχουν ειπωθεί ΑΛΛΑ...

Σε ένα επεισόδιο, στο τελευταίο της 2ης σεζόν, κατάφερε να μου δώσει περισσότερο φιξάκι Star Wars από ότι η τελευταία τριλογία όλη μαζί.

Αυτό ναι, ήταν Star Wars.

Ήρθε η ώρα, το πήρα απόφαση. Ξεκινάω τις σειρές (και ταινίες) Star Trek.
Θα τις δω με τη σειρά που βγηκαν οπότε ξεκινάω με την Original Series. Έχω βρει διάφορες λίστες στο Internet με ολες τις σειρες/ταινίες με τη σειρά που κυκλοφόρησαν, αλλά αν κάποιος έχει κάποια δοκιμασμένη και αναλυτική ας ρίξει ένα ποστ.
Τα λέμε σε κάνα χρόνο :p

Ήρθε η ώρα, το πήρα απόφαση. Ξεκινάω τις σειρές (και ταινίες) Star Trek.
Θα τις δω με τη σειρά που βγηκαν οπότε ξεκινάω με την Original Series. Έχω βρει διάφορες λίστες στο Internet με ολες τις σειρες/ταινίες με τη σειρά που κυκλοφόρησαν, αλλά αν κάποιος έχει κάποια δοκιμασμένη και αναλυτική ας ρίξει ένα ποστ.
Τα λέμε σε κάνα χρόνο :p
χμ... καλή τύχη, εγώ δεν τα κατάφερα με το original, πολύ μπρουτάλ τα σκηνικά δεν μου πάνε κάτω με τίποτα. Το TNG το κατάφερα και τώρα έχω πιάσει το Voyanger, αλλά μιας και δεν έχει φάει remaster έπρεπε να κάνω workaround και το βλέπω σε tablet με χαμηλή ανάλυση, αλλιώς πολύ θολούρα.

Back