lucinos
Death Knight
ναι τον σπιζαετό δεν τον πειράζουν οι ντιζελογεννήτριες.ή ότι τον σπιζαετό δεν τον πειράζουν οι ντιζελογεννήτριες που είναι πάνω στο νησί?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ναι τον σπιζαετό δεν τον πειράζουν οι ντιζελογεννήτριες.ή ότι τον σπιζαετό δεν τον πειράζουν οι ντιζελογεννήτριες που είναι πάνω στο νησί?
ναι τον σπιζαετό δεν τον πειράζουν οι ντιζελογεννήτριες.
Με ολοκληρωμένη την διασύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα και με τόσες θερμικές μονάδες διαθέσιμες και με ορισμένα θηρία να στήνονται ήδη, οι γεννήτριες ντίζελ παραμένουν σαν εφεδρεία.
Το υπόλοιπα ασχολίαστα. Αποτελούν μέρος της παγίδας.
ΥΓ: Με την ευρωπαϊκή διασυνδέση στα σκαριά και με το νομοθετικό πλαίσιο των ΑΠΕ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εμείς ουσιαστικά θα παράγουμε την πράσινη ενέργεια των συνεταίρων μας. Κι αυτό για να μην έχουν αυτοί το άγχος της διατήρησης των περιοχών natura καθώς και της δύσκολης υπόθεσης της διαχείρισης των ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών. Όσο θα περνάει ο καιρός τα νούμερα όλο και θα συγκλίνουν με την παραπάνω άποψη.
Οχι, αλλα εχω γνωρισει γκομενακια απο εκει που ηταν πολυ special. ευγενικα εννοω. Φαινεται η μολυνση επιταχυνει και διογκωνει ολα τα κυτταρα.Να φανταστώ κανένας σας δεν μένει Μεγαλόπολη ε;
Να φανταστώ κανένας σας δεν μένει Μεγαλόπολη ε; Γιατί τότε θα είχατε άλλη άποψη για την βρώμα που παράγει το ρεύμα μας μέχρι τώρα.
Εκεί είναι και η κύρια αντίθεση μου με τις ΑΠΕ. Δεν μπορείς να επιδοτείς το ρεύμα τους, γιατί τί σόϊ επιχειρηματίας είναι αυτός, που δεν πάιρνει το ρίσκο να φτιάξει τέτοιες μονάδες!! Έτσι γίνομαι και εγώ αφεντικό!!!Ο μόνος λόγος ύπαρξης των ΑΠΕ είναι οι επιδοτήσεις, τα όποια λεφτά του ντόπιου εργολάβου ΑΕ, οι εξαγωγές των χωρών που παράγουν
το hardware.
Ανεμογεννήτριες και παραγωγή ρεύματος δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση. Για φωτοβολταϊκά, το συζητάμε υπό συνθήκες. Γενικότερα όμως,
ούτε τα μεν αλλά ούτε τα δε υποκαθιστούν συμβατικές μονάδες.
Ήθελα να πω ότι τα συγκεκριμένα νησιά στα οποία πάνε και στήνουν τις φτερωτές αηδιες τους, έχουν συνδεθεί.
Εξάλλου ο σκοπός της παραγωγής των ανεμογεννητριών ΔΕΝ είναι η ενεργειακή αυτάρκεια της τοπικής κοινωνίας. Οπότε είναι απαραίτητη η πρότερη διασύνδεση με την υψηλή τάση της ΔΕΗ για να μπορέσουν να πουλήσουν το παραγόμενο, εδώ γελάμε, ρεύμα.
Βέβαια ο νόμος του κοπροκέφαλου Χατζηδάκη ορίζει ότι ουσιαστικά αυτός που θα τις στεριώσει αυτοελεγχεται κιόλας.
Τώρα για τα περί οικολογίας, δεν ξέρω τι άλλα είδη έχει εκεί πέρα, ούτε αν πρέπει να βγει μια γενική απόφαση η οποία να τα εσωκλείει όλα. Ξέρω όμως ότι δεν θέλουμε κι άλλη νότια Εύβοια. Και είναι ίσως η πρώτη νίκη που καταφέρνουμε ως κοινωνία ενάντια στην καταστροφή των ανεμογεννητριών. Να σου θυμίσω ότι μέχρι τώρα κάθε αντίδραση της τοπικής κοινωνίας έβρισκε μπροστά μόνο απαγορεύσεις κυκλοφορίας και ξύλο.
Προσωπικά θεωρώ μια καλύτερη λύση την πυρηνική ενέργεια, προσφέρει και εξαιρετικές ευκαιρίες live STALKER ή/και Fallout, μέχρι να καταφέρουμε να έχουμε Fusion αντιδραστήρες.
αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τις πυρηνικές μπόμπες οι Αμερικανοί φίλοι μας τις πέταγαν για να κάνουν χαβαλε
^ Αυτό.Η διαφορά μεταξύ θερμικών μονάδων και ΑΠΕ είναι ότι οι πρώτες παράγουν ρεύμα! Κουλό!;;!
. Οπότε το ίδιο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα μας που και καλά θα εξυγιάνει την οικονομία με την αυτορύθμιση της ελεύθερης αγοράς, είναι αυτό που προωθεί τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Αν η ενέργεια ήταν 100% κρατική θα συνέβαινε αυτό το πάρτι με τις αναθέσεις και τις επιδοτήσεις;
το ρίχνω να βρίσκεται για να μην το ψάχνω.