Το βάζουμε στην κουβέντα για να μην πάμε εκεί να μετρήσουμε. Επειδή ακριβώς είναι εύκολο με ένα google να βρεις το μήκος του.δεν ξερω γιατι βαζουμε στην κουβεντα το ταξι. το μονο που χρειαζεται ειναι να μετρησει κανεις την ακριβη αποσταση μεταξυ των σκιων δεντρου και δευτερης κολωνας και να δει το βιντεο για το ποτε ακριβως μπαινει το μηχανακι μεσα σ αυτα τα σταθερα σημεια. αν βαλει μεσα στη μετρηση και την πρωτη κολωνα σαν ενδιαμεσο σταδιο, θα καταλαβει αν επιταχυνει η αν εχει σταθερη ταχυτητα.
Δεν κάνω κουβέντα για τους τύπους προσωπικά. Nerdulas είμαι και μου άρεσε το challenge υπολογισμού της ταχύτητας.. Λάθος μου ίσως που το κάνω σε συναισθηματικά φορτισμένο θέμα. Συμφωνώ και ξαναλέω ότι μικρή σημασία έχει αν έτρεχε ή όχι ηθικά τουλάχιστον.. Νομικά δυστυχώς θα ελαφρύνει την θέση του οργάνου, μεταξύ άλλων......................
@Eaglos
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να είχε πιάσει και 100, σιγά την αλητεία... Όποιος οδηγεί στην Αθήνα ξέρει πολύ καλά ότι μόνο αν έχει μπλόκο πρέπει να αγχώνεται και όπου δουλεύουν οι κάμερες ταχύτητας.
Last edited: