Ποιο είναι το καλύτερο Resident Evil;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποιο είναι το καλύτερο RE;

  • Resident Evil

  • Resident Evil 2

  • Resident Evil 3

  • Resident Evil - Cove: Veronica + Code: Veronica X

  • Resident Evil (2001) + HD Remaster (2015)

  • Resident Evil 0 + HD Remaster

  • Resident Evil 4

  • Resident Evil 5

  • Resident Evil 6

  • Resident Evil: Revelations

  • Resident Evil: Revelations 2

  • Resident Evil 7

  • Resident Evil 2 (2019)

  • Εκείνα του Paul Anderson...

  • Residen Evil 3 (2020)

  • Resident Evil: Village

  • Resident Evil 4 (2023)


Results are only viewable after voting.
@Chosen Undead αφήνω αυτά εδώ μήπως δεις κάτι και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Πάντως στο τελευταίο link έχει 2 βίντεο όπου το παιχνίδι τρέχει σε GTX750 (εντάξει ψιλοάθλια απόδοση στο 2ο but still)




edit- άκυρο τελικά, η 290 μου υποστηρίζει dx12, τουλάχιστον μερικώς. Θα το τεστάρω κι εγώ αργότερα μέσα στην εβδομάδα, μόλις παραλάβω τον ssd.
 
i7-6700 και Radeon 390 εδώ.
Πολύ ελπιδοφόρα όλα αυτά, για άλλη μια φορά η RE Engine φαίνεται πως θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Τώρα που βρίσκομαι σε Resi mood ίσως κατεβάσω κι εγώ το demo να το τεστάρω. Αλλά φοβάμαι μην γλυκαθώ και θέλω να το αγοράσω Day 1 παρά την τσουχτερή τιμή :rolleyes:
 
Eντυπωσιασμένος από το οπτικοακουστικό κομμάτι, ειδικά το κάστρο με την αρχιτεκτονική, τα αγάλματα, τα έπιπλα κτλ σε αφήνει μλκ άπειρες φορές. Το χωριό οκ πιο καζουαλιά. Λίγο με χάλασε που οι φάσεις με τους εχθρούς και στα δύο ντέμο ήταν τελείως σκρίπτεντ φάση στο ότι αν τους αγνοούσες κι έτρεχες στο σημείο που έπρεπε, μετά παίρνανε διακριτικά τον πούλο όλοι. Πχ αυτοί οι τραμπ βότερς που σε κυνηγάνε στο χωριό, αν φτάσεις στην έξοδο προσπερνώντας τους και γυρίσεις στο ίδιο σημείο λεπτά αργότερα που προχωράει η ιστορία, δεν υπάρχει κανένας. Και το κλασσικό που είναι σφουγγάρια όλοι, κάνε το γαμημένο χέντσοτ μία σφαίρα και κάτω να τελειώνουμε 4 φαξ σέηκ. Άντε στις βαμπιρένιες έχει νόημα και πάει πακέτο με το φέησπαλμ μετά, αλλά εκεί στις υπόγες του κάστρου και στο χωριό έπρεπε να ψοφάνε με μία στο κεφάλι ή τέσσερις στο σώμα, μη μπερδεύονται και οι παλιοί φανς.
 
Χμμμμ... Ευτυχώς μόλις ξεκίνησα το Red Dead 2 κι έτσι θα είμαι βαριά απασχολημένος για το επόμενο δίμηνο (και βάλε). Τουλάχιστον ώσπου περάσει το πρώτο μεγάλο κύμα hype του Village και να ξεβραστώ στην άλλη πλευρά περιμένοντας το discount του εξαμήνου και τις ανακοινώσεις για Season Pass κτλ. Φυσικά όλα αυτά σε περίπτωση που τα reviews (και το demo που λέω να δοκιμάσω αυτές τις μέρες) αποφανθούν ότι αξίζει τον κόπο 🤷‍♂️
 
Βγήκαν τα πρώτα reviews του Village.
Κοντά στο 8.5/10 κυμαίνονται και από το λίγο που διάβασα προσπαθώντας να αποφύγω spoilers, νομίζω ότι το παιχνίδι έχει πάνω-κάτω τα ίδια προβλήματα με το 7, δηλαδή το πάει (πολύ) καλά στην αρχή και μετά γίνεται σαχλό/υπερβολικά action. Κρίμα, αλλά δεν αρκεί για να το απομακρύνει από την wishlist μου :)
 
Last edited:
Και το κλασσικό που είναι σφουγγάρια όλοι, κάνε το γαμημένο χέντσοτ μία σφαίρα και κάτω να τελειώνουμε 4 φαξ σέηκ. Άντε στις βαμπιρένιες έχει νόημα και πάει πακέτο με το φέησπαλμ μετά, αλλά εκεί στις υπόγες του κάστρου και στο χωριό έπρεπε να ψοφάνε με μία στο κεφάλι ή τέσσερις στο σώμα, μη μπερδεύονται και οι παλιοί φανς.

Τους πυροβολούσα στο χωριό καμιά 5-6-7 φορές με headshot (Μα τη μάδερ Μιράντα!!!) και τίποτα οι σκασμένοι! Μέχρι και νάρκη άφησα. Τίποτα! Σπαστικό...
Τα βαμπίρια δεν τα πρόλαβα. "Κόπηκα" στο 60λεπτο. :Ρ
 
Βέβαια οι περισσότεροι από τη στιγμή που βγήκαν τα πρώτα reviews/videos γνωρίζουν ότι η Dimitrescu δεν είναι τόσο κεντρική φιγούρα, όσο άλλοι διώκτες της σειράς (ή όσο μπορεί να νόμιζαν από τα promos).
 
Υπάρχει μια μερίδα κόσμου που έχει ξενερώσει. Ήθελε να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι η βαμπιρομαμα.
 
Υπάρχει μια μερίδα κόσμου που έχει ξενερώσει. Ήθελε να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι η βαμπιρομαμα.

Ε μα, άδικο έχει; :Ρ
 
Υπάρχει μια μερίδα κόσμου που έχει ξενερώσει. Ήθελε να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι η βαμπιρομαμα.
Να σου πω καλύτερα έτσι. Το προώθησαν χωρίς να spoilάρουν πράγματα που γίνονται αργότερα.
 
Υπάρχει μια μερίδα κόσμου που έχει ξενερώσει. Ήθελε να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι η βαμπιρομαμα.

Σιγά το πρόβλημα, το πρώτο DLC θα είναι όλο Lady double D. Μη σου πω και spin-off δικό της.
 
Σιγά το πρόβλημα, το πρώτο DLC θα είναι όλο Lady double D. Μη σου πω και spin-off δικό της.
Άνετα.


@Dim Gian Bot στο twitter είχα πετύχει έναν που έγραφε τα βίτσια του. Τι ήθελε λέει να του κάνει η βαμπιρομαμα.
 
Α ρε Ντιμιτρέσκενα, καρδιές που καις... :Ρ
 
το πάει (πολύ) καλά στην αρχή και μετά γίνεται σαχλό/υπερβολικά action
Μπορώ να πω ότι το δεύτερο σκέλος δεν ισχύει. Έχει περισσότερη δράση σε ένα κομμάτι προς το τέλος, αλλά μιλάμε για κάτι που διαρκεί πολύ λίγο, όχι κάτι 1/3 και 1/4 που είχα δει.
That twist though. 🤯 👉👌
Περισσότερα στην παρουσίαση...
 
Πιστεύω ότι όσοι κάνουν αυτά τα "degrade videos" δεν έχουν παίξει ποτέ σε PS1...


Δεν ήταν τόσο χάλια τα textures, λίγο έλεος κάπου
 
Back
Top