What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Φέισπαλμ σταφ

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,333
Οποιος προλαβε να το δει ΟΚ γιατι το κατεβασανε.
Το Youtube κατεβασε ενα video που ειχα ξεχασει την υπαρξη του, εντελως αδιαφορο για μενα και εδειχνε μια κινεζα να τρωει μια σαρανταποδαρουσα-κατι σε φαση γκουρμε οχι μεσα σε κανενα χωραφι. Ο λογος
"Content in which someone deliberately inflicts physical suffering or harm to animals or humans is not allowed on YouTube."
Νομιζω οτι ειναι κινεζικος δαχτυλος απο πισω.
Η απαγορευση.
not.jpg
meanwhile


εχω ριξει πολυ γελιο (σοβαρα) και για τον χαβαλε εκανα και "appeal".
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Το έχω κατεβάσει εκείνο το βίντεο ρε λελο. Είναι μικρό, 1,5ΜΒ, δεν ξέρω αν μπορώ να το ανεβάσω εδώ για να μας ανοίγει η όρεξη. :ROFLMAO:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,333
Ασε γιατι μολις εφαγα φιλαρακι, μη μου ανεβει η μπουκια στο στομα πριν προλαβει να ξαπλωσει ανετα στην κοιλιτσα μου.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,503
ελα τωρα με τους μαλακες, λελο, ζουμε μια δυστοπία, μας εχουν ζαλισει τα κρεμαντζόλια.
στην επετειο θανατου του Βασιλεως Έλβη φετος θελησα να ποσταρω στο fb την Επικη σκηνη απ την ταινια Breathless, οπου ακουγεται η κομματαρα Suspicious minds. ημαντε σιγουρος οτι την ειχα βρει ετσι ακριβως αυτουσια στο γιουτιού παλιοτερα. αλλά οταν την εψαξα τωρα, δεν την βρηκα με τιποτα. λεω, θα τους πιασανε οι μανιες με τα κοπυραιτς και την αποσυρανε. ο καλος χειρομαλαχτης ομως ξερει κι αλλα μονοπατια.

την εχω προφανως την ταινιαρα, οπότε εκατσα κι εκοψα απο κει την σκηνη μονος μου, την ανεβακα στο γιουτιου, την κοτσαρα στο ποστ μου και δεχομαντε χαρωπα τα λαικζ και τα καρδουλινια απ τις τρυφερες φιληναδες του φουμπου.

ε, μετα απο κανα διημερο μου ηρθε ενα μηνυμα που δεν εδωκα και σημασια μεγαλη, κατι ελεγε για τον λογαριασμο μου στο γιουτιου, μπαινω μεσα και μου το ειχανε κατεβασει το βιντεακι. ειχε λεει nudity. βρε μαλακες, αζωοι, ο κολος του ριτσαρντγκήρ νιουντιτυ? και το ενα βυζι της καπρισκι? ελεος, ζωα.

δεν παει καλα η κοινωνια. μας εχουν καπελωσει οι ανάλατοι.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,333
Εμενα μου την εχει βιδωσει το καινουργιο παραμυθι με το age verification και σε ασχετα βιντεο. Ειχα κανει register, μπορει και πριν το 2009.
Κοντευουν 13 χρονια, και 6 χρονων να ημουν τοτε, τα μαθηματικα δεν με κανουν ενηλικο; Το αστειο ειναι οτι παιζει η καταλληλη συνδεση με το gmail που το εχω απο τοτε που ολοι ειχαν yahoo.
Η δευτερη κωμικη σκηνη ειναι οτι ζητανε πιστωτικη καρτα για το verification και απο κατω γραφει οτι η καρτα δεν θα χρεωθει και αν χρεωθει τα χρηματα θα επιστραφουν......
Η τριτη κωμικη σκηνη ειναι οτι ζητανε ταυτοτητα για να φαινεται το προσωπο.

Επειδη εχουν περαση ξεκινησαν να ζητανε πραγματα αλλα η ιστορια του ιντερνετ εχει αποδειξει οτι ολοι πεφτουν. Εδω εκλεισε το rotten.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,503
πιστωτικη? ταυτοτητα?? τηλεφωνο???
ναι, τους εδειξα κατι οντως, αλλά τι κριμα, τιποτα απ αυτα τα 3.
ελπιζω να αρκεστουν σ αυτο. παντως, δεν μ ενοχλουν συχνα με τετοια. θα βαρεθηκαν.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,333
Ηρθε η απαντηση απο το yt. Ο Κουνελος, οπως παντα, κερδισε την υποθεση και η κινεζα θα συνεχισει να τρωει online πραγματα που δεν θελουμε ουτε να πατησουμε.

yt.jpg


 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
Το γαμάτο είναι ότι εγώ έχω βάλει πιστωτική στην google για να δουλεύω το maps API και το Playstore, αλλά επιμένει το youtube να μου ζητάει και εκεί... ότι να ΄ναι
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,503
σημερινη αυθεντικη (οχι, δεν ειναι τρολιά) επιστολη του πρωην αρχιδανδρίτη αμβροσιου στον ιερωνυμο. του αιγιου δεν ειν αυτος? θα χαρει κι ο νιτρος πολυ, λοιπον που διαφημιζεται ο τοπος του :p:LOL:. τα μπολντ ειναι δικα μου, προφανως.
μα τον όσιο Πατάπιο ειναι οτι πιο γαμάτο εχω διαβασει ισως και ολη την χρονια, και δεν εχω διαβασει και λιγα.


Αίγιον, Πρωτοχρονιά, 31 Δεκεμβρίου 2021

Μακαριώτατε,
και Σεβασμιώτατοι εν Χριστώ Άδελφοί,

Εκ προιμίου ζητώ την εκ μέρους Υμών κατανόησιν και συγκατάβασιν διά το γεγονός, ότι σήμερα παραμονήν της Πρωτοχρονιάς, δηλ. σε μια «χρονιάρα ημέρα» κατά την λαϊκήν παροιμίαν, αποτολμώ ο ταλαίπωρος εγώ, ένας «γεγηρακώς» ταπεινός εν Χριστώ Αδελφός Σας, να Σας ενοχλώ διά της παρού-σης επιστολικής επικοινωνίας μου, προκειμένου να Σας ενημερώ- σω περί τινος λίαν σοβαράς ομολογίας, ήτις αφορά το θέμα του εμβολιασμού Covid-19 κλπ.

Είναι τοις πάσι γνωστόν, ότι η σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποστηρίζει, και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλον, την αποδοχήν του Εμβολίου κατά του Κορωνοϊού, πολλοί δε εξ Υμών έσπευσαν να επιβάλλουν την ποινήν της αργίας από πάσης ιεροπραξίας εις τινας Κληρικούς της Επαρχίας των, διότι ηρνήθη-σαν να υποστούν τον εμβολιασμόν!

Είναι, λοιπόν, γεγονός αναμφισβήτητον, ότι η σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας μας, εγκαταλείψασα την υψηλήν αποστολήν Της, ήτοι τον επανευαγγελισμόν του Λαού και την εν Χριστώ διαπαιδα- γώγησιν των πιστών προς σωτηρίαν της ψυχής των, δηλ. οι Ιεράρχες μας από ιατροί των ψυχών, κατήντησαν νοσοκόμοι – ιατροί των σωμάτων! Οι Ιεράρχες μας προωθούν, και μάλιστα κατά τρόπον επιτακτικόν σπρώχνουν, τον Λαόν του Θεού προκει-μένου οι χριστιανοί μας να υποστούν το Εμβόλιον, οπότε αυτομάτως οι εμβολιασμένοι ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!

Ώστε, λοιπόν, Αδελφοί μου, μήπως ήλθεν η ώρα να αναθεωρήσετε την στάσιν Σας; Μήπως ήλθεν η ώρα να σκεφθού-με το κατάντημα της σεπτής Ιεραρχίας μας; Μήπως ο Αρχιερεύς της σήμερον απαρνήθηκε την θέσιν του, το «εις τύπον και τόπον Χριστού» και εγένετο δούλος και υπηρέτης του Διαβόλου;

Παρακαλώ, συγχωρήσατέ μοι τη σκληρή γλώσσα, την οποίαν κατ’ ανάγκην χρησιμοποιώ. Αλλά το δικαίωμα αυτό μου παρέχει ένα περιστατικόν, το οποίον συνέβη μόλις προ τεσσάρων ημερών στο Ιερό Προκύνημα του Οσίου Παταπίου, στο Λουτράκι. Εκεί μία δαιμονισμένη νέα κοπέλα, απευθυνομένη προς τους προσκυνη-τάς του Οσίου Παταπίου, ξαφνικά άρχισε να φωνάζει με φωνή ανδρική και πολύ δυνατή! Είπε τα εξής πολύ σκληρά λόγια:

«Όλοι θα κάνετε το εμβόλιο! Όλοι θα σφραγιστείτε! Ποιοί από σας εδώ μέσα έκαναν το εμβόλιο; Είσαστε δικοί μου. Το εμβόλιο είναι το σφράγισμα! Τι με κοιτάτε;»

Αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί,

Μήπως, έπειτα από αυτό το θλιβερό, πλήν όμως και πολύ αποκαλυπτικό γεγονός, πρέπει να αναθεωρήσουμε τη στάση μας;

Απετόλμησα να Σας θέσω δημοσίως το ερώτημα, διότι η φωνή του Διαβόλου εκεί ψηλά το Ιερό Προσκύνημα ήταν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ! Ο Διάβολος ωμολόγησε το κατόρθωμά του! Το εμβόλιο είναι ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! Ποιος από Υμάς θα ηδύνατο να το διαψεύση; «Εἰ μὴ ἦλθον καὶ ἐλάλησα Υμίν, ἁμαρτίαν οὐκ είχετε· νῦν δὲ πρόφασιν οὐκ ἔχετε περὶ τῆς ἁμαρτίας Υμών» ( Ιωάνν. κεφ. ιε΄, 22-23).

Επί δε τούτοις, εκζητών τας Υμετέρας ευχάς επί τω Νέω Έτει, διατελώ Ελάχιστος εν Χριστώ Αδελφός

+ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ Ο πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Αίγιον, 31η Δεκεμβρίου 2021
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
αν δεν το έπαιζαν όλα τα site κανένας δεν θα το είχε πάρει χαμπάρι, δυστυχώς ζούμε σε περίεργους καιρούς και κάποιοι επωφελούνται πολύ από τους τρελούς του χωριού...
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,503
ενταξει, ο ιερευς δεν ειναι και τοσο pc αρτικιουλέιτ. βλεπω κατι παυλες διαχωριστικες, στο notepad μπορει και να το γραψε.
η μπορει, τωρα που το σκεφτομαι να τα χει γραψει σε χαρτι, να το δωσε σε καποιον νεοτερο διάκονο που ξερει τα μηχανηματα του διαβολου κι εκεινος να μην τολμησε ν αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ απ το κειμενο, ειναι θεικά λογια, δεν παιζουν μ αυτα.
ωστοσο ειδα και πνευματα και περισπωμενες που ειχα χρονια να δω και συγκινηθηκα.
να ναι καλα ο αθρωπος να μας ψυχαγωγει πολυ καιρο ακομα.

εχεις δικιο, παντου σφραγισματα. σκατα, μου θυμισες οτι εχω να παω οδοντιατρο σε καμια βδομαδα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,333

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,851
^νόμιζα πως αυτά ήταν κατάλοιπα προηγούμενων δεκαετιών. Ολα αυτά διότι κάποιοι αρνούνται να πάρουν αγωγή κατά των ψυχώσεων και της επιληψίας.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
makedon.jpg


Επιτέλους, μια φωνή λογικής.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,333
Αβγα και φασολια.... οποιος ανοιξε το βαζακι πρεπει να εκαψε τις τριχες στα ρουθουνια του και ισως να σχηματιστηκε λεκες στο ταβανι.
Την εφαγε η απληστια, θα μπορουσε να "φυλακιζει" τις καθημερινες της εξαερωσεις χωρις να μπαινει σε μονοπατια πρηξιματος.
Σε λιγες μερες θα δουμε μεταπωληση των δοχειων απο αγοραστες που δεν τα ανοιξαν ή που τα ανοιξαν αλλα συμπληρωσαν το κενο με δικα τους εξοδα δηλαδη πλαστογραφια.

Δυστηχως, τα ιερα κειμενα δεν εχουν φτασει στις μερες μας αυτουσια. προσθεσεις και αφαιρεσεις εγιναν κατα καιρους για να συμβαδισουν με τα γουστα της εποχης και του ερμηνευτη. Το ιδιο εγινε και με το κορανι που το εκαναν προσωπικες σκεψεις και d.j mix με οτι παραδοση δεν ηθελαν να αφησουν πισω τους εξαιτιας της νεας, για τοτε, θρησκειας.
Για την ιστορια, οι μοναδικοι ανθρωποι που, στην πλειοψηφια τους, συμβαδιζουν με την θρησκεια τους ειναι οι βουδιστες, πλην Μιανμαρ. Αυτοι εκει περα δεν ξερω τι σοι βουδιστες ειναι.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,509
Top Bottom