Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
^αν είχαμε πάρει την Πόλη, αυτά δε θα συνέβαιναν. Θα ρίχναμε απλώς φόλα

Θέλω να πω, τι στο διάολο ρε φίλε με τον κόσμο!? Και απ'ότι φαίνεται την έπιασε κανονικά με το χέρι χωρίς γάντι ή κάτι.

Αν ήμουν ο Ερντογάν θα του είχα αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου. Oh! Wait!

Καθε μερα που περναει οι ειδησεις γινονται πολυ περιεργες για την ελληνικη και γεματη παραδοσεις κοινωνια.

ως πιτσιρικάδες στην επαρχεία έχουμε κάνει πολλές μαλακίες, αλλά ρε διάολε, οι νεότεροι μας παίζουν σκληρή μπαλίτσα...
gangsta

@nitro912gr Αυτό δεν είναι μαλακία. Είναι παραβατική συμπεριφορά και δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που κάνουν οι νορμάλ έφηβοι για να σπάσουν πλάκα

Ξύλο σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας

Ξύλο σε πολιτικούς αντιπάλους.

Ξύλο σε παίκτες Παλέρμο.

Πέφτει η νύχτα ξύλο στο Παλέρμο. Οι κουκουλοφόροι ανοίγουν τα μάτια και κοιτάζονται... 👀😏

Καθε μερα που περναει οι ειδησεις γινονται πολυ περιεργες για την ελληνικη και γεματη παραδοσεις κοινωνια.
Πλησιάζει και η επέτειος άλλωστε...

Τριτοκλασάτη πανελίστρια ονόματι Σάσα Σταμάτη (ποια είναι τούτη ρε παιδιά) μπουκάρει συνοδεία μπράβων του Μαρινάκη για να διακόψει την παράσταση stand up comedy του Χριστόφορου Ζαραλίκου, επειδή άκουσον άκουσον σατίριζε τον Μαρινάκη.

Τριτοκλασάτη πανελίστρια ονόματι Σάσα Σταμάτη (ποια είναι τούτη ρε παιδιά) μπουκάρει συνοδεία μπράβων του Μαρινάκη για να διακόψει την παράσταση stand up comedy του Χριστόφορου Ζαραλίκου, επειδή άκουσον άκουσον σατίριζε τον Μαρινάκη.

Πολλα λες .Καλο θα ηταν να λες απλα "γνωστο πλοιοκτητη".

Δυστοιχως κυριοι, η καταστασις φαρδαινει και παει! (πουναι αυτος, ο λακαμαε γυμνασιαρχης μου, που καθε εβδομαδα καλουσε τους γονεις μου να τους πει οτι ειμαι πολυ ζωηρος)
Πρεπει να αλλαξει η νομοθεσια, να επιτραπουν οπλοφορια/οπλοχρησια και να γινουμε, επι τελους, Αμερικαν Μπαρ.
Επισης να γινουν υποχρεωτικες οι πολεμικες τεχνες, απο ηλκιας 5 ετων, ουτως ωστε να μεταφερθει το street fighter απο πισια, κονσολες, αρκειντς στους δρομους και τα πεζοδρομια
Αλλη λυση δεν βλεπω, για να τελειωνουμε, με τα περιφερειακα που ξεβαφουν, του τυπου τζενεσις, μοτοσπηντ, σαρκουν κτλ, και να τους αναγκασουμε, επισης, να προσθεσουν περισσοτερες σκηνες σεξ στα επερχομενα witchers

Last edited:
Όπως διάβασα στο Τουήτερ, "Όταν πέφτουν τρικάκια στο σπίτι κάποιου δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ είναι «επίθεση στη δημοκρατία», όταν διακόπτεται παράσταση από μπράβους είναι απλά Παρασκευή."

Α ρε Ελλαδάρα.

Κι ένα άλλο καλό από το twitter:

Η Σάσα Σταμάτη συνοδευόμενοι από μπράβους διέκοψε συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την ώρα που τραγουδούσε "ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο"

Τις πταιει, αγαπητε? Η Ελλαδαρα η ο Ελληναρας?
'Η Σάσα Σταμάτη συνοδευόμενοι από μπράβους' νταξ, ρε παιδια, πως κανετε ετσι? Μοδα ειναι, καθε ξεκωλο που σεβεται τον ευατο του να σερνει και 2-3 ντουκια πισω του. Θα περασει! Και μονο αυτη φταιει, οι γονεις, δασκαλοι που της συστησαν για προτυπο π.χ. Μεριλυν Μονροε κι οχι Αρβελερ, καμια ευθυνη? Μια σκεψη κανω δλδς

Last edited:
Πολλα λες .Καλο θα ηταν να λες απλα "γνωστο πλοιοκτητη".

Το θρυλος καραβοκυρης ειναι κομπλε για χρηση; δινει μια ποιητικη υφη και πιστευω οτι μπορει να γινει ωραιος στιχος για νησιωτικο τραγουδι

υπαρχει και το σχολιο απο κατω που λεει ντροπη σας που το δημοσιευσατε χωρις ελεγχο.

Back