Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Βασικα να ευχομαστε να υπαρχει το μαγαζακι, ακομα.
Σταματιμενε ΟΚ θα κοιταξω για Gothic
Bald, μακαρι ναχα την οικονομικη δυνατοτητα και θαπερνα πολλα. Εχω κι εγω μπακ λογκ, οχι βεβαια ψηφιακο.
 
κρις αν λεμε το ιδιο, ηταν ενα μαγαζακι γωνιακο, νομιζω στο στενο απεναντι απ τον περιφημο (απατσού, λειπεις...) "εγκεφαλο", μ εναν τυπο μεσα χωμενο σ ενα πισακι να παιζει συνεχεια rpg, και ηταν καταπληκτικο.
εκει ειδα πρωτη φορα ντιαμπλο, εκει τον ειδα να παιζει bg1 και μαγευτηκα. και στα ραφια ειχε κατι αντβεντσουρς κυριως που δεν τα ξερε ουτε η μανα τους κι ειχα κανει πολλες ακυρες αγορες απο περιεργεια και μόνο. temujin, golden gate, τετοιες περιπτωσεις.
βεβαια ειχα τσιμπησει και αριστουργηματα οπως το Callahan's Crosstime Saloon.

το χαρακτηριστικο του μαγαζιου και αυτο που μ εκανε να το γουσταρω τοσο, ηταν οτι ο τυπος δεν εδειχνε καμμια προθεση να σου πουλησει γκειμ, αλλά προτιμουσε να συζηταει γενικα περι γκειμς και να παιζει στο πισι οση ωρα ειχε πελατη. :LOL:

με τετοιο μερακλη γκειμερ ιδιοκτητη, ειναι θαυμα οτι ειχε μεινει τοσα χρονια ανοιχτο. δεν ξερω, μπορει να υπαρχει ακομα, εχω αιωνες κι εγω να περασω απο στουρναρη.
 
Ωραία η Στουρνάρη τότες και τα γύρω στενάκια. Από ACC (Athens Computer Center) για αγορές παιχνιδιών για Spectrum, μέχρι Thomasoft για Commodore 64 και (αν)Εγκέφαλο για Amiga 500. Αλλά το πιο αγαπημένο μαγαζί εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο Παγκράτι και λεγόταν MicroΚίνηση. Το είχα λατρέψει! Οικογενειακό περιβάλλον και πολύ καλές τιμές. Όχι όπως στα προαναφερόμενα που αγόραζες πειράτικς σχεδόν στην τιμή των ορίτζιναλ...
 
Δεν θυμαμαι αν ειταν γωνιακο, εκτος απο τον τυπο που λες, ειταν ακομα ενας, οχι παντα, μαλον για εξωτερικες δουλειες. Ναι ο τυπος δεν ειταν το να σου πασαρουμε κατι, ειχε γνωσεις απο παιχνιδια και σου ελεγε πολλες λεπτομεριες. Τιγγα οχι μονο τα ραφια αλλα και ντανες στο πατωμα. Καινουργια και μεταχειρισμενα, εβρισκες παιχνιδι και με 3Ε.
Αν υπαρχει θα παρω τηλ. και διευθυνση και θα τα γραψω εδω, ωστε αν καποιος θελει να ρωτησει, για καποιο κουτατο γκειμ, τιμη αποστολη κτλ,
 
Αν υπαρχει θα παρω τηλ. και διευθυνση και θα τα γραψω εδω, ωστε αν καποιος θελει να ρωτησει, για καποιο κουτατο γκειμ, τιμη αποστολη κτλ,

Λες το μαγαζάκι που είχε το Hero Quest στην βιτρίνα; ΑΝ λες αυτό, έχει κλείσει.
 
Pillars... συνεχεια. Με την επισκευη του (πεσαν τα μανταλα βαρια και σκοτεινιασαν τα κελια) Dungeon, ολοκληροθηκαν οι εργασιες της βασης μου Caed Nua. Μπουζουριασα και Cyrid, με εντολη στον jailor, ενα καλο μπερνταχι ξυλο καθημερινα, αποδραση ουτε κατα διανεια. Ισως πουληθει, μελλοντικα σε slaver που κανει τους κρατουμενους ντονερ (οχι πειραματοζωα, ειναι απανθρωπο ρε γμτ). Για να πω, την μαυρη αληθεια, εκλεψα λιγο με τα φραγγα γιατι "πολλα τα λεφτα, ρε Αρη" κι αμα μπλεξεις με μαστορατζα, games or real life θα σε γδαρουν. Να σκεφτεις, εδωκα ενα καρο λεφτα για το Βrighthollow και φτιαξαν μονο τον πανω οροφο, το ισογειο το αφηκανε με τα μπαζα. Ευτυχως κατι με φωτισε και δεν σκοτωσα τον Korgrak, αλλα τον πηρα στην δουλεψη μου. Τρωει βεβαια στην καθησια του οτι τρωνε ολοι οι αλλοι μαζυ, αλλα χαλαλι. σταματησε τις επιθεσεις και δεν εχουμε καθε τοσο εξοδα, για επισκευες στα τοιχη και τις πυλες. Το παιχνιδακι το γουσταρω τα μαλλα, θα κανω οτι λεπτομερεια μπορω κι ας κανει κι ενα χρονο να τελειωσει.
 
Εβαλα Brütal Legend. Για την εποχή του ίσως ήταν καλό αλλά όχι σήμερα. Δεν με χαλάει το στόρυ που εόναι κάτι σαν διαμάχη μεταξύ Trve Μεταλλάδων και Glam Hair Rock ποζεράδων.
Βαρετό σύστημα μάχης, βαρετές αποστολές, πρέπει να διοικείς ομάδα και συνεχώς να ασχολείσαι με αυτη αν θέλεις να επιβιώσεις.

Τουλάχιστον έχει αρκετά καλό playlist.
 
Να γράψω τί τραγελαφικό μου συνέβη πάλι, μετά απ' το Hellpoint τον Οκτώβριο, αλλά τώρα είναι χειρότερο απ' αυτό.
Άρχισα προχθές το Homeworld: Emergence στο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας (από πέντε). Για να πω την αλήθεια ανησύχησα λίγο στην αρχή, που είδα ότι δεν αλλάζει η δυσκολία mid-game, αλλά είπα "ας αρχίσω στο normal, τί κακό θα συμβεί;!!"
Ωραία και ενδιαφέρουσα ιστορία, σωστή δυσκολία, οι workers μου έσπαζαν πέτρες και ρουφούσαν νεφελώματα και όλα πήγαιναν καλά. Μέχρι την 6η πίστα (από 17), στην οποία μπήκα χθες.
Μετά από κανένα 40λεπτο λοιπόν στην 6η πίστα, βλέπω στο range scanner ότι πλησιάζουν 6-7 frigates του εχθρού. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μου είχε δωθεί η δυνατότητα να κατασκευάζω κι εγώ frigates και ήμουν με τα μικρά "starter" ευέλικτα σκάφη.
Και τί γίνεται τότε! Λίγο πριν τα αντίπαλα frigates φτάσουν σε απόσταση βολής προς το κυρίως σκάφος μου, μου έρχεται μήνυμα: "you can now begin research of the frigate technology"!!!!!! Ή κάτι τέτοιο. Πολέμησα λίγο με τα υπάρχοντα σκάφη μου, δεν έκαναν ούτε γρατζουνιά ούτε σε ένα frigate και λέω "αποκλείεται, κάποιο λάθος θα έγινε στο παιχνίδι". Κάνω reload, παίρνω μερικά απ' τα σκάφη μου και τα στέλνω προς την περιοχή του χάρτη απ' όπου θα έρχονταν τα αντίπαλα frigates. Και καθώς ήμουν μακρυά τους με τα σκάφη μου, είδα 3 (τρία) waves με frigates να έχουν πορεία προς εμένα! Δηλαδή το αρχικό που είχα λίγο πολεμήσει ήταν μόνο το πρώτο wave από τρία! Και συνέβη πάλι το ίδιο, δηλαδή λίγο πριν το πρώτο wave πλησιάσει στο κεντρικό σκάφος μου, μου έρχεται πάλι το μήνυμα ότι μπορώ να κάνω research (όχι να κατασκευάσω ακόμα δηλαδή) την τεχνολογία ώστε να φτιάξω κι εγώ frigates! Εντάξει, ευχαριστώ για την ευκαιρία!
Σκέφτηκα ή cheats ή να το ξαναρχίσω στο very easy, τουλάχιστον να δω την ιστορία. Αλλά όχι τώρα, τώρα με χάλασε την όρεξη.
Μερικές φορές πραγματικά απορώ αν οι devs ενός οποιουδήποτε παιχνιδιού κάθονται, μόλις κυκλοφορήσει, να το παίξουν και να το τερματίσουν. Όχι δηλαδή να δουν μόνο πώς δουλεύει και τί ωραία είναι η μουσική, αλλά να προχωρήσουν στο παιχνίδι και να το τερματίσουν κανονικά.

Edit: Διαβάζω σε λύση ότι "On Mission 6, if you let any Interceptors report back to base, they WILL send their ENTIRE force at you. I
had a very hard time with it on Very Easy mode."!!
 
Last edited:
Δηλαδή τι πρέπει να κάνεις; Βάλε λινκ την λύση
 
Μα είναι απλό (και δύσκολο ταυτόχρονα). Κατά περιόδους έρχονταν ένα wave με 5-6 μικρά interceptors. Θα πρέπει να τα καταστρέφω όλα ώστε κανένας να μη γυρίσει πίσω στη βάση τους και τους ενημερώσει για μένα. Νομίζω ότι το κατάφερνα όλες τις φορές, δεν κατάλαβα πότε μου ξέφυγε κάποιος!
 
Παίζω το Marlow Briggs, ένα action game που από ότι λένε μοιάζει με τα παλιότερα God of War. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω προσωπικά διότι δεν έχω παίξει κανένα Gow. Το είχα αγοράσει πριν από καιρό σε πολύ χαμηλή τιμή, 0,74€ ή εκεί κοντά, και θα το χαρακτήριζα τίμιο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Παίζω ευχάριστα, το παιχνίδι είναι μάλλον εύκολο στο Normal και ο συνδυασμός δράσης και ελαφρών στοιχείων platforming/puzzle solving αρκεί για να φτάσω μέχρι το τέλος αλλά θα το ξεχάσω αμέσως μόλις το κάνω uninstall. Μετά το πρόγραμμα έχει Tacoma και Steamworld Dig 2 ώστε να καθαρίσει σιγά σιγά το backlog.
 
Tερματισα το Shadow warrior 3 ΤΕΛΕΙΟ! Αφου δεν βγηκε Doom φετος παλι καλα που βγηκε αυτο! Το τι σφαγη εγινε και ποσο αιμα χυθηκε δεν περιγραφεται! Τους διελυσα ολους τους δαιμονες!!!
 
Προτείνω σε όλους τα δύο παιχνίδια Distraint. Side-scrolling horror games με εξαιρετική ιστορία και φτιαγμένα από μόνο ένα άτομο.
ακούω μια φωνούλα στο backlog του GoG νομίζω :p
 
Τελείωσα το Tacoma, ένα σύντομο (3 ώρες περίπου) walking sim σε έναν διαστημικό σταθμό. Δυστυχώς δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος και δεν θα το πρότεινα, καθώς τόσο η κεντρική πλοκή όσο και οι επιμέρους ιστορίες των χαρακτήρων είναι αδιάφορες και δεν υπάρχει καθόλου gameplay που θα κάλυπτε τις αδυναμίες της εξιστόρησης. Σε παρόμοιο στυλ αλλά με περισσότερο gameplay το Deliver Us The Moon είναι κλάσεις ανώτερο και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
 
Τελείωσα το Tacoma, ένα σύντομο (3 ώρες περίπου)
θυμόμουν ότι ήταν μικρό αλλά με δεδομένο ότι το έπαιξα με το πάσο μου ορκιζόμουν ότι μού πήρε παραπάνω αλλά όχι το steam λέει λίγο κάτω από 3 ώρες και σε μένα.

Δεν θα το πρότεινα ούτε εγώ να το πάρει κάποιος επί τούτου αλλά όποιος τού βρίσκεται (πχ εγώ το είχα πάρει σε κάποιο μπαντλ) αξίζει να το παίξει. Όντως η πλοκή και οι ιστορίες είναι αδιάφορες αλλά νομίζω καταφέρνει να φτιάξει την επιθυμητή ατμόσφαιρα οπότε αξίζει τουλάχιστον τον χρόνο του.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top