What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Η τιμή σίγουρα δεν είναι καλή, για αυτό και το ξεκίνησα πειρατικό. Μου αρέσει όμως artistically και θα το αγοράσω σίγουρα σε εκπτώσεις ακόμα και αν δε με ικανοποιήσει σαν game. Σαν NFT ένα πράμα. 😄
Πεθαίνεις λίγο πιο εύκολα από όσο θα ήθελα σε ένα Zeldoειδές γκέμι, αλλά παραμένει όμορφο, ατμοσφαιρικό, αλλά πιστεύω το combat θέλει gamepad. Με πονάει που δεν υποστηρίζει mouse.
 
Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,387
Ρε σεις, το Darksiders 3 είναι souls-like. Δεν ήμουν ψυχολογικά έτοιμος για Dark Souls, ίδρωσε ο πωπός μου.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,488
Κοιτάζω και ξανακοιτάζω το τεράστιο backlog και το μόνο που ήθελα ήταν λίγο old school RTS. Οπότε ξανά έπιασα το The Settlers Rise of an Empire για να τελειώσω το DLC που είχα αφήσει μετά το πέρας του κανονικού παιχνιδιού.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι με τραβάει πίσω σε αυτό το παιχνίδι, ίσως είναι αυτό που βγάζει κλασσικούρα RTS σε πιο μοντέρνα έκδοση. Πιστεύω ότι νεότεροι παίχτες θα ξενέρωναν με τους απαρχαιωμένους μηχανισμούς του, αλλά για μένα νομίζω ότι ακριβώς αυτό με τραβάει.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,488
Age of empires Definitive editions δεν σε άγγιξαν?
Έχω μόνο το AoE 2 HD διαθέσιμο, αλλά το θέμα είναι ότι ΑοΕ Ι και ΙΙ τα έχω λιώσει, δεν έχουν κάτι νέο να μου προσφέρουν σαν παιχνίδια. Δηλαδή θέλω μεν λίγο oldschoolιά αλλά να μην το έχω ξαναδεί το παιχνίδι.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,891
Από την περιοχή στην παραπάνω φωτογραφία πέρασα και εγώ σήμερα και καθάρισα το boss 53 lvl. Παντού κλειδωμένες πόρτες γενικά οπότε προχώρησα στο Arisen Dominion. Δε μπορώ να πω πάντως πως έκανα farming. Μου έκατσε περισσότερο θα έλεγα διότι ψοφησα καμιά 10 φορές στο Arisen Congregators Boss (δυο είναι) και μάζεψα μπόλικα Axions.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,419
Ξεκινησα το Ghost wire tokyo που βγηκε σημερα. Απιστευτα γραφικα με ολα ultra καιu ltra ray tracing 1440p! Χρησιμοποιησακ αι το FSR για πρωτη φορα και με FSR Ultra δεν βλεπω διαφορα στηνε ικονα απο κανονικο 1440p. Το FSR 2.0 που βγηκε με τους καινουργιους drivers απο σημερα κανει δουλεια τελικα! Σαν παιχνιδι πολυ καλο!!
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
@bald_killer_clone πολύ με σπάνε τα νεύρα εκείνοι οι μωβ με τα πλοκάμια. Άμα σου την πέσουν 3 και πάνω, το stun πάει σύννεφο (σαν τα Gothic) και πεθαίνεις χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Ενώ δεν είναι άλλως δυνατοί.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Έχω να κάνω μια εξομολόγηση. Την πρωτοχρονιά με είχαν καλέσει σε ένα σπίτι για τραπέζι και βρέθηκα με ένα controller στο χέρι να παίζω Rocket League. Χθες με είχαν καλέσει σε άλλο σπίτι για πίτσες και επιτραπέζια και πάλι βρέθηκα με ένα controller στο χέρι να παίζω Rocket League.

Δεν είμαι πια καθαρή, ξανακύλησα.
 
Last edited:

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,284
Επειδή ξέχασα πως είμαστε στο Ελλάντα και κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια ή απλά προσπαθούμε να βγάλουμε χολή στην μέση του πουθενά.
Τσίμπησα το Sekiro και θα ρίξω τον όβολο μου εκεί. Αλλά πλιζ! Άπαξ και πω ότι μου φάνηκε εύκολο. Μην βγει κάνα κοκόρι, δίχως επιχειρήματα και πει "ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΩΝ ΘΑΝΤΕΡΚΑΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΜΠΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ"
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Αχ θελω να πω spoiler για το ξιφος των οιωνων στο Sekiro αλλα δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.

Θα πω μονο πως το Sekiro εχει fix δυσκολια, θα αντιμετωπισεις τα bosses με τη σειρα που θελει το παιχνιδι με τον εξοπλισμο που θελει αυτο. Δεν θα σου πεσει black knight sword πχ στις 2 πρωτες ωρες επειδη υπαρχει 0.005% πιθανοτητα να γινει.

Enjoy.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,387
Τσίμπησα το Sekiro και θα ρίξω τον όβολο μου εκεί.

Το σκέφτηκες καλά; Οι περισσότεροι λένε ότι είναι μακράν το πιο δύσκολο παιχνίδι της From.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,669
θα αντιμετωπισεις τα bosses με τη σειρα που θελει το παιχνιδι με τον εξοπλισμο που θελει αυτο
Έχει μία μικρή ευελιξία πάνω σε αυτό το κομμάτι, αλλά όπως τα λες είναι στο θέμα γραμμικότητα.

Οι περισσότεροι παίκτες (δη DS) που το έπαιξαν είχαν πάντως αυτό το "lol so EZ" attitude μέχρι που έφτασαν σε συγκεκριμένο boss που είναι και το skill check του παιχνιδιού.
 
Top Bottom