By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!θα πέρασε η ημερομηνία λήξης και πρέπει να γίνουν refresh οι προμήθειεςΑυτη η ειδηση επαιζε και πριν αρκετους μηνες.
Από φίλο στο Βερολινό μαθαίνω ότι κάτι ψιλο αποθηκεύουν εδώ και καιρό. Τους είχαν πει και πριν 2-3 χρόνια το ίδιο παραμύθι απλά τώρα λεει ότι βλέπει ελλείψεις σε κάμποσα πράγματα (δεν ξέρω ποιά).Ώρα να δικαιωθώ εγώ και τα 10 πακέτα μακαρόνια στο ντουλάπι
![]()
Αιφνιδιαστική σύσταση στους Γερμανούς: «Αποθηκεύστε βασικές προμήθειες σε τρόφιμα» | in.gr
H υπουργός παρέπεμψε τους πολίτες σε ειδική λίστα της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις προμήθειες που πρέπει να έχει κάποιοςwww.in.gr
Δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό: "μάχη στις πόλεις= κρύβομαι πίσω από αμάχους".09.00 Λεει αυτο που δεν ακουγεται πολυ. Ο Ουκρανικος στρατος κρυφτηκε πισω απο τους αμαχους.
Μετα επικαλεστηκαν εγκληματα πολεμου.
καλά να πω την αλήθεια δεν στόκαρα για πόλεμο ή το τέλος του κόσμου, αλλά για να προλάβω χαμηλές τιμέςΑπό φίλο στο Βερολινό μαθαίνω ότι κάτι ψιλο αποθηκεύουν εδώ και καιρό. Τους είχαν πει και πριν 2-3 χρόνια το ίδιο παραμύθι απλά τώρα λεει ότι βλέπει ελλείψεις σε κάμποσα πράγματα (δεν ξέρω ποιά).
Πάντως τέτοια άρθρα είναι ταμάμ για να θορυβήσουν τον κόσμο στην Ελλάδα και να ανέβουν κι άλλο οι τιμές.
δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που δεν έκατσε να σκοτωθεί για την πατρίδα του, και εγώ θα σου πω οτι θα καθόμουν αλλά στην πρώτη οβίδα να ρωτήσω τον Κούνελο αν χρειάζεται καμηλιέρη εκεί που θα είναι.
Επίδειξη δύναμης? Μαγκιά? Φόβο ότι εάν δεν πατήσω πόδι τώρα θα με πηδήξουν αργότερα? Καλύτερα να χάσω πέντε σήμερα αντί για δέκα αύριο? Πάντως σίγουρα έπεσε μεγάλη μελέτη στα υπέρ και τα κατά πριν το κάνει. Ίσως υποτίμησε τις αντιδράσεις της ΕΕ (που όπως έχουμε αναφέρει ήδη, είναι όμως η μεγαλύτερη χαμένη από όλους σε αυτή την ιστορία των κυρώσεων).Εξακολουθώ να μην βλέπω κανένα απολύτως όφελος από τον πόλεμο. Όσο και να χάνει την επιρροή του στην Ουκρανία ο πουτιν, η "Δύση" είναι με το ζόρι το 1/4 του κόσμου, μπορεί και το 1/5. Αυτή την στιγμή έχει καταστρέψει ένα σεβαστό μέρος της οικονομίας του, και έχει αρκετές απώλειες στην πολεμική μηχανή του. Ακόμα και αν ξεστόκαρε παλιά οχήματα/άρματα.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από καμία άποψη τι κέρδισε με την λωρίδα που θα καταλήξει να πάρει. Έσπρωξε επίσημα στην Δύση 2-3 χώρες ακόμα, έσπρωξε χώρες που του έβγαζαν μεροκάματο με πετρέλαιο/αέριο να κάνουν πιο γρήγορα την μετάβαση σε άλλες πηγές ενέργειας, πραγματικά δε ξέρω.
Ναι είναι χαζό να συγκρίνω με video games, αλλά πιστεύω ότι ένα economic/cultural victory είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και ειδικά στην εποχή μας μόνο ένα proxy war θα είχε κάποιο νόημα. Μάλλον του τελείωναν οι ρωσόφονοι ουκρανοί.
Τσεκαρε και Κολουμπια. Συγκεκριμενα Καλι, λα σουινταντ κον μπονιτας μοχερες.αλλα θα παω καπου τριτοκοσμικα που να ειναι ευκολο να παρω resident permit.
εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχει καμία ανάγκη να το παίξει νταής, μόνο και μόνο οι δοκιμές νέων πυρηνικών ICBM αρκούν και είναι πολύ πιο οικονομικό και αναίμακτα.Επίδειξη δύναμης? Μαγκιά? Φόβο ότι εάν δεν πατήσω πόδι τώρα θα με πηδήξουν αργότερα? Καλύτερα να χάσω πέντε σήμερα αντί για δέκα αύριο? Πάντως σίγουρα έπεσε μεγάλη μελέτη στα υπέρ και τα κατά πριν το κάνει. Ίσως υποτίμησε τις αντιδράσεις της ΕΕ (που όπως έχουμε αναφέρει ήδη, είναι όμως η μεγαλύτερη χαμένη από όλους σε αυτή την ιστορία των κυρώσεων).
Τόσο μεγάλες απώλειες δεν έχει όσο φαίνεται πάντως. Πετρέλαιο/αέριο μια χαρά θα συνεχίσει να πουλάει και στη Ευρώπη και στη Ασία. Όπως και άλλα όπως σιτηρά, γιατί όσο μάγκας ηγέτης και να είσαι με τα λεφτά των πολιτών σου(κόστος ενέργειας) εάν γυρίσεις και τους πεις να τρώνε παντεσπάνι, θα καταλήξεις στην γκιλοτίνα. Και η παγκόσμια παραγωγή χωρίς την Ρωσία δεν φτάνει. Ομοίως και για άλλα γεωργικά προϊόντα.