Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σε λιγο το wallet θα εχει και την αναλυση των πρωινων ουρων.

παιζει να το ειδα μονο εγω σε χρονο μηδενικο; μολις πηγα να διαβασω το τιτλο, εγινε. Εχει θολωθει η φωτογραφια για να κεντραρει το ματι αυτοματα; Τι παραδοξο ειναι αυτο;
''Η κόκκινη προειδοποίηση «κίνδυνος για τη ζωή» για τη ζέστη εκδίδεται για πρώτη φορά, αλλά οι κυβερνητικοί υγειονομικοί αξιωματούχοι επέμειναν χθες ότι δεν υπήρχε λόγος να κλείσουν τα σχολεία ή οι χώροι εργασίας.''
Αυτό μου θυμίζει τους δικούς μας ειδικούς στον κορονοιο: Τα νούμερα των κρουσμάτων το καλοκαίρι είναι σε πολύ υψηλά νούμερα, αλλά ποιος χέστηκε μωρέ, πετάξτε τις μάσκες και βγείτε σαν τα γίδια χωρίς περιορισμούς να διασκεδάσετε.

Επίσης απο το ιδιο site.
''Οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου ήρθαν στο φως το 2021 προκαλώντας μάλιστα την αντίδραση της ίδιας της Volkswagen, η οποία και επιχείρησε να βάλει… φρένο στις βλέψεις της Great Wall και στην παραγωγή του κινεζικού Σκαραβαίου.''
Αυτά κάνεις όταν αναβιώνεις ένα θρυλικό αυτοκίνητο κατασκευάζοντας ένα απρόσωπο και συνηθισμένο πατσαβούρι και μετά οι κινέζοι σε προσπερνάνε απλά βγάζοντας κάτι με πιο χυτό design και περισσότερο χαρακτήρα.

Παράξενη ιστορία.

να μείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα.

Σαν τη Φουκουσιμα οπου ειχε σκασει το πυρηνικο εργοστασιο, η ραδιενεργεια εχει φτασει Αμερικη και η συσταση ηταν να μην ανοιγουν παραθυρα και κλιματισμο.

Καλυτερα να φυγουν και να τραβηξουν για Πελλοπονησο.

Last edited:
κάποτε γκρίνιαζα για το πόσα μας επιβάλει το κράτος/ΕΕ για τα αυτοκίνητα, μετά είδα τα σαπάκια που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ που τους έχουν μπάστε σκύλοι αλέστε και κατάλαβα ότι δεν είναι όλοι σαν εμένα που με νοιάζει το όχημα να είναι κομπλέ στο δρόμο για λόγους ασφαλείας, αλλά κάποιοι θέλουν βούρδουλα.

«Θα παραληφθούν οι σοροί ώστε να μεταφερθούν στην Κομοτηνή για ιατροδικαστική εξέταση η οποία θα γίνει άμεσα, από ένα γραφείο τελετών που υπάρχει σύμβαση με την κυβέρνηση της Ουκρανίας» ανέφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.

Αυτό τώρα, το να υπάρχει στην Κομοτηνή γραφείο τελετών που έχει σύμβαση με την Ουκρανία, τι σημαίνει ακριβώς.

Αυτό τώρα, το να υπάρχει στην Κομοτηνή γραφείο τελετών που έχει σύμβαση με την Ουκρανία, τι σημαίνει ακριβώς.
Βασικά θέτει το ερώτημα τι βύσμα είχε ο μπουστης

Εντάξει, αφού δεν τους έχουμε πάρει ακόμα με τις πέτρες, τα θέλουμε κι εμείς

Κάτσε ρε μάνα μου τώρα θα με κάνεις να υπερασπιστώ τους ηλίθιους;

Ποιος φταίει που δεν ξέρει τι σκατά συμβόλαιο υπογράφει;
Η δυσάρεστη έκπληξη πολλών λοιπόν ήταν ότι τώρα ανακάλυψαν πως… δεν ξέρουν τι συμβόλαιο έχουν!

Δεν ξέρω για άλλους παρόχους, εμένα όταν έληξε το σταθερό που είχα στο γραφείο τέλος 2021 με πήραν τηλ, το και το, από 0,08 θα πάει 0,22 αν θέλετε να το κρατήσετε, αλλιώς βάζουμε μη σταθερό με χρέωση 0,076

Έκανα μλκ βέβαια που δεν έκλεισα 0,22 γιατί με την ρήτρα πήγα 0,34 αλλά δικό μου λάθος ήταν γιατί με τάραξε το άλμα. Και εκεί είναι η πουστιά, όχι σε όσους πλήρωσαν πολλά γιατί τα σταθερά ανανεώθηκαν με μεγαλύτερη χρέωση.

Οπότε λοιπόν το θέμα δεν είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι συμφωνούν, αλλά όσοι συμφωνήσαμε σε τιμή Χ και με την ρήτρα έχει Χ+4,5 φορές επάνω... περιμένω να δω τι θα γίνει με την κατάργηση της ρήτρας τώρα να δω αν θα το αλλάξω σταθερό, γιατί μου πρότειναν μόνοι τους μετά την αρνητική αξιολόγηση που άφησα στο google.

Ενεργειακό μπαχαλο incoming σε 3, 2, 1....

Με αφορμή το Αντονοφ ας θυμηθούμε μία ταινία του Κακογιάννη. Γυρισμένη στο χωριό μου μάλιστα. Μέρος της ταινίας πραγματεύεται κάτι ραδιενεργά αυγά. Στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει έλλειψη, άρα με μερικά άλματα, μπορεί παρόμοια αυγά να καταλήξουν στα πιάτα των πεζοναυτών. Σχέδιο του Πούτιν λέω εγώ όλο αυτό για να τους καθαρίσει χωρίς να τον πάρουν είδηση

Και επίσης όσοι είχαμε Ρήτρα και στο 2ο εκκαθαριστικό γυρίσαμε σε σταθερή τιμή για
να μην πουλήσουμε τα κορμιά μας...

Δηλαδη, το πρωτο θεμα θελει να μας πει οτι οι περισσοτεροι δεν πηραν τιποτα γιατι δεν υπερχρεωθηκαν, αυτο θελει να μας πει;

Δεν κανω EDIT συνεχιζω γιατι τα πραγματα εχουν και αλλες οψεις, που δεν αναφερει το πρωτο θεμα.
Μιλησα με μια φιλη μου και μου ειπε οτι πηρε πισω 170€. Εντελως τυχαια, ηρθε και ο λογαριασμος του ρευματος. 170€ εναντι.
Ο αδερφος της, πηρε πισω 250€. Οπως εγινε και με την αδερφη του, μαζι με τα λεφτα ηρθε και ο λογαριασμος του ρευματος 280€.
Ο αδερφος της, δεν αναβει τιποτα ο ανθρωπος αλλα καπως εγινε παλι και σπαταλησε πολυ ρευμα.
θα ζησουμε επικες στιγμες.

mitsotakis-kontini-asximi.jpg

Προσπαθούσα να το εξηγήσω στις θείες μου και νόμιζαν ότι τις τρόλαρα

Πως να αυτοπυροβοληθεις απο τα αποδυτηρια και να μην ασχοληθει κανεις με την ουσια του θεματος.

Back