Sugamoto Panagia
Lich
Γιατί ο publisher δεν υπάρχει πια και προφανώς κανείς δεν κάθησε να πάρει τα δικαιώματα μάλλον. Το παιχνίδι δεν υπάρχει σε digital storefronts.μια χαρά μοντέρνο φαίνεται γιατί abandonware?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Γιατί ο publisher δεν υπάρχει πια και προφανώς κανείς δεν κάθησε να πάρει τα δικαιώματα μάλλον. Το παιχνίδι δεν υπάρχει σε digital storefronts.μια χαρά μοντέρνο φαίνεται γιατί abandonware?
Κι εγώ πριν κάνα χρόνο πρέπει να το έπαιξα. Το ξεκίνησα ως φιλλερ πριν πέσω για ύπνο και αποδείχθηκε αρκετά ενδιαφέρον, παρότι μόλις είχα αφήσει το Amalur, rereckoning! Τι παιχνιδαρα θεεμου.Όπως βλέπω έχω άλλα 7 παιχνίδια απ' το myabandonware. Φυσικά δεν ξέρω αν θα παίζουν (και μέχρι πού)!
Άρχισα το Enclave (απ' το GOG αυτό). Θα ήθελα να το βγάλω πριν τις 19 που θα φύγω διακοπές. Είναι 2 campaigns, light και dark.
Αυτή τη περίοδο με έχει ψήσει αρκετά το hard West. Δεν είναι τόσο παλιό όσο φανταζομουν, νταξει τα μεκανικς είναι λιγο dated, αλλά όντως το κλίμα που σε βάζει είναι όλα τα λεφτά
Είχα ξεκινήσει και πέρσι τη light campaign στο medium και είχα φτάσει μέχρι τη μέση. Μετά ανέβηκε απότομα η δυσκολία. Είχα druid (δηλ. ranged μαγικές επιθέσεις) και φορούσα και heavy armor και ήταν σαν να μη φορούσα καθόλου armor! Για πλάκα σου έπεφτε το health. Δεν γίνεται να αλλάξεις τη δυσκολία mid-campaign. Είχα ξενερώσει και το άφησα.Κι εγώ πριν κάνα χρόνο πρέπει να το έπαιξα. Το ξεκίνησα ως φιλλερ πριν πέσω για ύπνο και αποδείχθηκε αρκετά ενδιαφέρον, παρότι μόλις είχα αφήσει το Amalur, rereckoning! Τι παιχνιδαρα θεεμου.
Ενιγουει, έπαιξα μόνο το στορι του Παλαδίνου.
Εσύ με τι ξεκίνησες;
Και περνάμε στην ουσία, η οποία είναι ΠΟΣΟ @@@@@@ ΤΟ DECK
η τέλος πάντων το proton.![]()
Άντε να δούμε και κάνα παιχνιδάκι (ΟΧΙ VR) από δαύτους.
Ασχολούμαι κι εγώ με αυτό το παιχνιδάκι και συμφωνώ απόλυτα με τον αγαπητό Tyrion!Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit
Επίσης πολύ ευχάριστο και "καλοκαιρινό" p&c που παίχτηκε κα αυτό στο deck. Ωραίο σχέδιο (κάτι που δεν μπορείς να πεις εύκολα για το εξαιρετικό κατά τ΄άλλα hand of glory), το setting είναι πρωτότυπο, αφού λαμβάνει χώρα σε μια περιοχή της Ευρώπης που δε βλέπουμε συχνά και με δημιουργούς που είχαν σαφώς ως στόχο να σε φέρουν σε επαφή με τους μύθους αλλά και την καθημερινή κουλτούρα της χώρας τους. Όμοια δηλαδή με τα Gibbus και Hand of glory. Οι γρίφοι δε μπορείς να πεις ότι είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δε προσβάλουν κιόλας την νοημοσύνη του παίχτη ( εκτός από τον εκτυπωτή που μπορεί να πάει...για ψάρεμα). Θα ήθελα λιγότερους γρίφους με time restrictions, αλλά οκ..
Συμπαθητικοί χαρακτήρες, υπόθεση που κυλάει όμορφα κτλ κτλ Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Προτείνεται.