Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Ο Σουίνις με ανάγκασε να του δώσω 22.49 ευρόπουλα. Δεν υπήρχε δυνατότητα αντίστασης, resistance was futile. Well-played, lizard man, well-played.

Αν εξαφανιστώ για κάνα μήνα μην ανησυχίσετε, θα παίζω PC Building Simulator 2.

Μια χαρά είναι το Splatoon ρε.
Η αλήθεια είναι πως ναι. Μου φαίνεται απλά περίεργο το ότι ένα fps (σχεδόν) game είναι απλά fun to play και όχι μια μίξη αυτοταπείνωσης, πόνου και ατέρμονου sweating για επιβίωση.

Κανά emu στο σουίτς δεν υπάρχει;

Πολύ ευχαρίστως, μόλις φιλήσει το δαχτυλίδι του Gaben και η Nintendo.

giphy.gif

Αυτά τα Never Ever τα είχαμε ακούσει και από άλλους που τώρα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν. Η προέλαση του Gaben δεν σταματιέται.

Αυτά τα Never Ever τα είχαμε ακούσει και από άλλους που τώρα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν. Η προέλαση του Gaben δεν σταματιέται.

Σίγουρα. Η Nintendo όμως δεν είναι άλλη μια εταιρία του σωρού.

Σίγουρα. Η Nintendo όμως δεν είναι άλλη μια εταιρία του σωρού.
η αλήθεια είναι ότι η ninty είναι πολύ ειδική περίπτωση, παίζει μπάλα μόνη της με άλλους στόχους, τα ports στις κονσόλες της είναι side effect παρά αυτοσκοπός. Και αφού κατάφερε να επιβιώσει και να χτίσει επάνω στα μπάζα των "παλαιών κονσολών/arcade makers" απίθανο να έχει την τύχη της SEGA πχ που αν και επιβίωσε ως gaming studio δεν παίζει πλέον στο hardware κομμάτι και βγάζει μόνο τα παιχνίδια της σε ότι θα ήταν σε άλλο timeline αντίπαλοι της.

Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου πάντως, ακόμη και η Nintendo να κάνει σχετικό άνοιγμα.

Ναι, άν πατώσει το νέο Πόκεμον, που είναι μια από τα ίδια με γραφικά N64 σε 1080p...

Spoiler Alert: μια χαρά θα τα πάει και αυτό, διότι, fanbase.

Πολύ ευχαρίστως, μόλις φιλήσει το δαχτυλίδι του Gaben και η Nintendo.
Τα περισσότερα αν όχι όλα μπορείς να τα κάνεις emulate ήδη μιας και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό του switch.

Τα περισσότερα αν όχι όλα μπορείς να τα κάνεις emulate ήδη μιας και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό του switch.

Ναι το ξέρω αλλά μέχρι να πάρω Steam Deck δεν θα ασχοληθώ με emulation, υπάρχει τέτοια ποσότητα και εύρος καλών games πλέον που δεν έχω ιδιαίτερο κίνητρο να προσθέσω κι άλλα στη λίστα. Ακόμα και αν ασχοληθώ κάποια στιγμή είναι πιο πιθανό να βάλω παλιά games παρά (σχετικά) σύγχρονα.

Παίζει κανείς (τυχαίο tag @Adhan) Scorn? Σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμενα, εκτός κι αν αλλάξει εντελώς στυλ στα επόμενα acts.

Status
Not open for further replies.
Back