@Great0ldOne εγώ όχι, είμαι απασχολημένος ήδη με άλλα 2.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To emulation έχει κυρίως ιστορικό ενδιαφέρον (και πολλαπλασιάζεται με το συναίσθημα), και προφανώς πχ το switch κανένα τέτοιο ενδιαφέρον δεν έχει, ακόμα και οι «κονσόλες» μετά το 2000 έχουν μικρό τέτοιο ενδιαφέρον. Χωρίς αυτό το στοιχείο υπάρχουν άπειρες εξαιρετικές σύγχρονες ρετροπιξελούμπες. Από δικής μου μεριάς δεν προβλέπω να αγγίξω τίποτα πέρα από scummvm/dosbox (ούτε καν να ξανασχοληθώ με mame).Ακόμα και αν ασχοληθώ κάποια στιγμή είναι πιο πιθανό να βάλω παλιά games παρά (σχετικά) σύγχρονα.
αλήθεια; εγώ ακριβώς Myst by H.R. Giger περίμενα, με κανένα action element για κερασάκι.Από τα trailer, κάτι σε πιο action. Πρακτικά Myst by H.R. Giger είναι το πρώτο Act.
Ναι το ξέρω αλλά μέχρι να πάρω Steam Deck δεν θα ασχοληθώ με emulation, υπάρχει τέτοια ποσότητα και εύρος καλών games πλέον που δεν έχω ιδιαίτερο κίνητρο να προσθέσω κι άλλα στη λίστα. Ακόμα και αν ασχοληθώ κάποια στιγμή είναι πιο πιθανό να βάλω παλιά games παρά (σχετικά) σύγχρονα.
@kara έπαιζα Πλαγκ Τέηλ και σε σκεφτόμουν, με τα ποντίκια πως την πάλεψες; Δεν ήταν κατσαρίδες οκ, αλλά και πάλι..
Έλα τώρα, όχι! Γιατί; Δεν θέλω να το γράψω ούτε σε spoiler, αλλά έπρεπε δηλαδή να ολοκληρώσει το κακό για να είναι αποδεκτό το τέλος; Ο άνθρωπος βρήκε ελπίδα στη ζωή του!Ο τερματισμός όμως... αν μπορείς να τον δεις εντελώς αποσταστιοποιημένα από το Distraint 1, τότε είναι απλά κακό γράψιμο. Αν όμως δεν μπορείς να τον δεις εντελώς αποστασιοποιημένα από το Distraint 1, τότε αγγίζει τα όρια της προσβολής.
Έλα τώρα, όχι! Γιατί; Δεν θέλω να το γράψω ούτε σε spoiler, αλλά έπρεπε δηλαδή να ολοκληρώσει το κακό για να είναι αποδεκτό το τέλος; Ο άνθρωπος βρήκε ελπίδα στη ζωή του!
Είχα ψηθεί γι'αυτό αλλά είναι πολύ καιρό σε ΕΑ και δε βλέπω ενημερώσεις του ποτε βγαίνει από το τούνελ.Impulse buy που απο ό,τι φαίνεται θα βγει σε πολύ καλό: wartales. Έκατσα χθες βράδυ στις 22:00 απλά να δω "τι λέει" και όταν αποφάσισα να κλείσω γιατί "οκ, πολύ καλά τα πρώτα 30 λεπτάκια" είχε πάει 02:00.
Γκού, το μεγαλύτερο καλαμπούρι με το Distraint είναι πως μερικές φορές, φαντασιώνεσαι πως σου έρχονται τέτοιες θεσπέσιες, ουρανοκατέβατες δεύτερες ευκαιρίες. Ο αληθινός εφιάλτης περιμένει στο Distraint 3 όπου και τρως τα τελειωτικά άπερκατ από την Ροφιάνα τη Ζωή.