By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ποσα ακομα να βγαζουν κλεβοντας 20γρ σε καθε συσκευασια;
ε καμιά παπαριά θα ήταν του στυλΒασικα εχει δικαιο. Εξαρταται βεβαια απο το τι γραφει η συσκευασια.
Ο περισσότερος κόσμος «ξέρει» και τον Βιβάλντι αλλά δεν ξέρει πώς πάει η μουσική για τις άλλες τρεις εποχές και υποθέτω μόνο τις τέσσερις εποχές έχει κάνει; σωστά;Εντάξει, για Μετάλλικα μιλαμε. Και 15χρονο Gen Z-er να ρωτήσεις, τους ξέρει.
Μετα το Justice, τα μελη της μπαντας εγιναν εξωγηινοι κλωνοι. Για να μην βγαινω off topic. το αστειο ειναι οτι συνεχισαν με το ιδιο ονομα. Θα μπορουσαν να ονομαστουν metalien.
Κάποιος σοφός είχε πει ότι αν αρχίσουμε να παραθέτουμε λινκς, refs κλπ. χάνεται και το νόημα του αστείου.Ο περισσότερος κόσμος «ξέρει» και τον Βιβάλντι αλλά δεν ξέρει πώς πάει η μουσική για τις άλλες τρεις εποχές και υποθέτω μόνο τις τέσσερις εποχές έχει κάνει; σωστά;
Κλεφτάλλικα, για τα λεφτά που ζητάν (συναυλίες, cd,)Ή Ρετάλικα. :Ρ
Μπα μια χαρά είναι να δίνουμε λινκς να μαθαίνει ο κόσμοςαν αρχίσουμε να παραθέτουμε λινκς, refs κλπ. χάνεται και το νόημα του αστείου.