Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ενταξει, η συγκεκριμενη λατινα δεν ειναι και τιποτα σουπερ. Με το gaming γουστο που βγαζεις, θα επρεπε να κρινεις καλυτερα.
Τραβιομουν με μια που της φερνει λιγο, νο σιτ, Η Μυρτω, απο Κρητη. Οι κρητικες εχουν κατι το λατιν πανω τους. Μπορει, εκτος απο το δερμα, να ειναι και το παθος που εχουν.
Ως καθαροαιμη κρητικια, Μου ειχε κανει δωρο και ενα σοβαρο μαχαιρι. Μετα την παρατησα. Ευτηχως δεν με μαχαιρωσε.
Δεν υπηρχε και λογος, αφου μου τα ειχε κανει καρπουζια. Εκτος και αν ειχε σχεδιο να με κανει σαν καρπουζι, για να με σφαξει σαν καρπουζι.
Ναι, τραβα προς κρητη μερια, θα βρεις πολυ καλυτερη και προσβασιμη ελληνορθοδοξη λατινα. Οθονες θα χαιδευομε τωρα;
Τα απιαστα ονειρα θα ζηταμε; πηγαινε για το πραγματικο, το απτο και το θαυμαστο.
Οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα, τουλαχιστον θα αποκτησεις ενα αξιοθαυμαστο μαχαιρι. Τωρα, σε βαση θα ειναι; στην καρδια/νεφρο/κοιλια θα ειναι; δεν μπορω να το γνωριζω. Ειναι και θεμα περιοχης γιατι σε καποιες, το αιμα εχει διαφορετικο σημειο βρασμου. Οπως βραζει με τον ερωτα, βραζει και απο μενος.

Αυτη ηταν η συμβουλη του λελου κουνελου προς τον φιλτατο @captain kal . Συνεχιστε την συζητηση περι σειρων.

Ενταξει, η συγκεκριμενη λατινα δεν ειναι και τιποτα σουπερ. Με το gaming γουστο που βγαζεις, θα επρεπε να κρινεις καλυτερα.
Τραβιομουν με μια που της φερνει λιγο, νο σιτ, Η Μυρτω, απο Κρητη. Οι κρητικες εχουν κατι το λατιν πανω τους. Μπορει, εκτος απο το δερμα, να ειναι και το παθος που εχουν.
Ως καθαροαιμη κρητικια, Μου ειχε κανει δωρο και ενα σοβαρο μαχαιρι. Μετα την παρατησα. Ευτηχως δεν με μαχαιρωσε.
Δεν υπηρχε και λογος, αφου μου τα ειχε κανει καρπουζια. Εκτος και αν ειχε σχεδιο να με κανει σαν καρπουζι, για να με σφαξει σαν καρπουζι.
Ναι, τραβα προς κρητη μερια, θα βρεις πολυ καλυτερη και προσβασιμη ελληνορθοδοξη λατινα. Οθονες θα χαιδευομε τωρα;
Τα απιαστα ονειρα θα ζηταμε; πηγαινε για το πραγματικο, το απτο και το θαυμαστο.
Οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα, τουλαχιστον θα αποκτησεις ενα αξιοθαυμαστο μαχαιρι. Τωρα, σε βαση θα ειναι; στην καρδια/νεφρο/κοιλια θα ειναι; δεν μπορω να το γνωριζω. Ειναι και θεμα περιοχης γιατι σε καποιες, το αιμα εχει διαφορετικο σημειο βρασμου. Οπως βραζει με τον ερωτα, βραζει και απο μενος.

Αυτη ηταν η συμβουλη του λελου κουνελου προς τον φιλτατο @captain kal . Συνεχιστε την συζητηση περι σειρων.

Να είχα καμιά δεκαριά εκατομμύρια στην τράπεζα, να χαλάσω καμιά εκατοστή χιλιάδες στο σπορ!! Έτσι όπως είμαι όμως, πρέπει να ζητήσω δανεικά, από την γυναίκα μου!!

Άσε που μάλλον καλύτερα θα περάσω με καμιά καινούργια GPU!!!!!! :p :p :p

Ως συντροφος ζωης, θα πρεπει να σε στηριζει οταν παιρνεις μια αποφαση.

Είτε πας για κυνήγι είτε όχι, στο τέλος θα πιάσεις το gaming. Είτε καρπωθεις κάτι είτε όχι, πάλι στο gaming. Και τα μύρια να μην έχεις, πάλι στην οθόνη θα καταλήξεις.
Το συμπέρασμα λοιπόν, τι την θες όλη την φασαρία; Κάτσε στην καρέκλα και πάτα το κουμπάκι.
Βάλε και ενέχυρη την βέρα να στήσεις ένα μηχάνημα και καλή Πρωτοχρονιά

Ως συντροφος ζωης, θα πρεπει να σε στηριζει οταν παιρνεις μια αποφαση.

Ο καλύτερος σπόνσορας, όταν φτιάχνω μηχανήματα!!

Βάλε και ενέχυρη την βέρα να στήσεις ένα μηχάνημα και καλή Πρωτοχρονιά!!

Δε χρειάζεται!! Μου τα κάνει δώρο!!!!

Ήμουν κρεβατωμένος τις τελευταίες ημέρες αφού κάτι με κόλλησαν τα ανήψια (δεν έκανα τεστ αλλά υποθέτω είναι ένα μίγμα γρίπης των χοίρων, των πτηνών, κορωνοϊού και λίγο από Εμπολα), οπότε βρήκα την ευκαιρία να νετφλιξάρω ασύστολα. Είδα Witcher Blood Origin που ήταν μεγάλη πατάτα, ένας κακογραμμένος αχταρμάς χωρίς αρχή και τέλος. Είδα Wednesday που βλεπόταν πολύ ευχάριστα χωρίς να είναι κάνα αριστούργημα. Και τέλος, με λίγη καθυστέρηση, είδα το Arkane. Τι έπος ήταν αυτό; Από αυτές τις σφαλιάρες που τις τρως από εκεί που δεν τις περιμένεις. Οκ, το περίμενα, είχατε γράψει όλοι καλά λόγια. Χάζευα τόσο πολύ με την λεπτομέρεια που έβλεπα σχεδόν κάθε σκηνή δεύτερη φορά. Έργο ανθρώπων που αγαπούσαν αυτό που έκαναν και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Eγώ τελείωσα τρίτη σεζόν Γκόμοραχ, το πήγα τρένο και λέω δεν βλέπω τίποτα άλλο μέχρι να το τελειώσω, τρένο όπως λέμε 1-2 επεισόδια την ημέρα, καρβουνιάρης. Είναι πραγματικά τόσο μπάσταρδοι όλοι εκεί μέσα που απορείς λίγο γιατί το βλέπεις, αλλά οκ αυτή η αληθοφάνεια σε όλα, που δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει τίποτα και κανέναν, λες αμήν που κάποιος είχε τα κότσια να το κάνει. Όσο αντιαισθητικό κι αν είναι.

Αλλά με το τέλος της τρίτης σεζόν είπα να κάνω ένα μίνι διάλειμμα να δω τίποτα άλλο. Βάζω.. Σόνικ Πράιμ, το έκλεισα στο τέταρτο κάπου, εξαφάνισα όλα τα ίχνη του και συνέχισα Γκόμοραχ. Είχα την εντύπωση ότι θα ήταν καμιά μπλοκμπαστεριά με τα βίζουαλς των ταινιών Σόνικ, χωρίς λάιβ άξιον και μλκς. Αλλά όταν είδα τις γραφικάρες τρόμαξα, πιο ντεκαβλέ και απλοϊκά πεθαίνεις. Μου θύμησαν αυτές τις λοουμπατζετίλες της Μπάρμπι που έδειχνε η τιβί. Οπότε Τζεναρίτο μέχρι να ψοφήσει κι αυτός, μετά ένα 10λεπτο Γουίτσερ Μπλαντόριτζιν, άλλο ένα τέταρτο Γουίλοου και συνεχίζω δυναμικά με Μοσκίτο Κοστ 2η σεζόν.

Τελείωσα το Andor. Πόσο γ@ματο ήταν ρε. Σε αντίθεση με το φαν σερβις του Ομπι Ουαν αυτό ήταν μια υπέροχη προσθήκη στο σύμπαν. Λογικά άλλη μια σεζον θα βγάλει γιατί είδαμε τι φτιάχνεται στο τέλος και ξέρουμε το Σιθ Χάπι Εντ που ακολουθεί μετά. Οπότε...

Ξεκίνησα την Τετάρτη το Wednesday (οκ βαράτε αλλύπητα). Εξαιρετικό ως τώρα που είδα τα 2 πρώτα επεισόδια και ανυπομονώ να το συνεχίσω.

Τελείωσα το Andor. Πόσο γ@ματο ήταν ρε. Σε αντίθεση με το φαν σερβις του Ομπι Ουαν αυτό ήταν μια υπέροχη προσθήκη στο σύμπαν. Λογικά άλλη μια σεζον θα βγάλει γιατί είδαμε τι φτιάχνεται στο τέλος και ξέρουμε το Σιθ Χάπι Εντ που ακολουθεί μετά. Οπότε...

Ξεκίνησα την Τετάρτη το Wednesday (οκ βαράτε αλλύπητα). Εξαιρετικό ως τώρα που είδα τα 2 πρώτα επεισόδια και ανυπομονώ να το συνεχίσω.
Ισχύει και για το Andor αυτό που έγραψα παραπάνω για το Arkane. Ξεχειλίζει παντού η αγάπη και το μεράκι, μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, βαθύ σενάριο που έχει κάτι να πει και κάποιες γραμμές διαλόγων που ανατριχιάζεις. Εκείνο ειδικά το σημείο με τον Skarsgard που αν θυμάμαι καλά είχε ποστάρει και η @kara ήταν σπουδαία τηλεόραση, το είχα στο repeat και ήμουν έτοιμος να πάρω τα όπλα😎

...είδα το Arkane. Τι έπος ήταν αυτό;...
Αρχικά περαστικά. Το Arcane ήταν από τα λίγα που μπιντζαρα μεχρι τελικής πτώσης, πρέπει να το είδα σε 2 μέρες, απόλαυση σκέτη. Από οτι φαίνεται οι φήμες θέλουν τη 2η σεζον να έρχεται στα τέλη του 23 οπότε μια εκ νέου παρακολούθηση για φρεσκάρισμα θα κριθεί απαραίτητη (άλλο που δεν ήθελα).

Mεταξύ πριν κανά μήνα κλασσικά γράφανε ότι είναι στις πιο δημοφιλείς σειρές τους, τοπ τσαρτς και μλκς. Λέγαμε τότε για πλάκα με τον κολλητό να δούμε πόσο θα τους πάρει να ανακοινώσουν ότι ακυρώνεται, αν φτάσει 2η σεζόν θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι κτλ. Κι αναρωτιούνται γιατί χάνουν συνδρομητές κάθε τρεις και λίγο, όταν δεν μπορούν να εγγυηθούν για τίποτα. Άλλη μια σειρά στη συλλογή τους που κλείνει δίχως τέλος και δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Τον πούλο.

Back