Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ!!!!!

1671215004565.gif

Μη το ξεσκίσεις και αυτό αμαζον, μη μη μη...

1671215095487.gif

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με warhammer και ακόμα και έτσι με hype-άρει φοβερά.

εν τω μεταξύ για έναν ηλίθιο λόγο έχω συνδέσει στο μυαλό μου τον Cavill με τον Αλκιβιάδη.

Ξεκινησα και βλεπω το Sonic Prime που βγηκε στο neftlix! Ειναι 8 επεισοδια και εχω δει το πρωτο! Μεχρι τωρα πολυ καλο!

Δεν ξερω τι παιζει. Σημερα ριχνω τα Agree στον @Admiral σαν να ηταν γαρυφαλα σε σκυλαδικο. Γερναω.
Το παρατησα και το Twin Peaks. Επαιξαν 3 σκηνες που λειτουργησαν ως φτυαρι που ξεθαψε κοκκαλα. Θυμηθηκα/συνδιασα καποια περιστατικα και θα το ριξω στα star wars. Τα υπολοιπα στο βιβλιο μου. Awkward bar fights και ψυχαναλυση.

Κόλλησα με το Γκαμορα.

Και για τα ατομα που δε θελουν να λογκαρουν σε γιουτουμπια

Λόγω ατυχών περιστάσεων περάσαμε τα xmas με την σύζυγο μόνοι στο σπίτι, και πάνω που λέγαμε τι να δούμε πιάσαμε το Wednesday που πήγε κάτω μονοκοπανιά μέχρι τα ξημερώματα.
Όχι το ξενύχτι που περίμενα, αλλά απίστευτη σειρά, καλογραμμένη, έξυπνη με diversity στοιχεία που δεν είναι inyourface (όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή μια σειρά που θέλει να περάσει το σωστό μήνυμα χωρίς να είναι λόγος να το δεις το "2 άντρες φιλιούνται omg")

Στην αρχή νομίζαμε ότι η συγκάτοικος είναι κάποια συγγενής της νοσοκόμας από το Strange New Worlds :p

Cabinet of Curiosities του Del Toro. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του, μου φάνηκε σαν φόρος τιμής των παλιών αυτοτελών τηλεοπτικών σειρών τρόμου (Η ζώνη του λυκόφωτος, Ιστορίες από την κρύπτη κτλ). Καλή παραγωγή, καλές ερμηνείες κτλ. αλλά οι ιστορίες στις οποίες βασίστηκαν τα επεισόδια ήταν ψιλοαδιάφορες. Από τα 8 επεισόδια 2-3 άξιζαν κατά την γνώμη μου με κορυφαίο το τελευταίο.
Westworld. Season 4. Αυτή η σειρά έχει αυτοπαγιδευτεί σ έναν σκοπό να αφήνει τον θεατή έκπληκτο με σεναριακές ανατροπές. Ειδικά η 2η σεζόν κατέληξε εξαιτίας αυτού ένας αχταρμάς που δε βγάζει νόημα. Στην 3η το γύρισαν σε cyberpunk. Η 4η ακολουθεί τα ίδια μονοπάτια βλέπεται ευχάριστα εκτός από το πρεζάκι του Breaking Βad που τον θεωρώ αποτυχημένη επιλογή γι αυτόν τον ρόλο. Με 2 επεισόδια να απομένουν μάλλον θα επιστρέφω να βλέπω αυτή την σειρά μόνο για την 1η της σεζόν που είχε κι εναν Hopkins και πραγματάκια να πει για την ανθρωπινη φύση κτλ.

Τέλειωσα το Picard Season 2!!!

Μου άρεσε πολύ!!!!!

doctorwho-david-tennant.gif

Επιβάλλεται να το αναλύσεις το θέμα.

Καλά!!

1. Η υποθεση ήταν Star Trek IV μαζί με First Contact!! Οπότε φάνηκε ότι το fan service θα πήγαινε στο θεό. Λογικό πάντως, αφού το Picard μάλλον στόχευε στους ήδη fans, που χαλάστηκαν με την πρώτη περίοδο!! Καλύτερο από την την πρώτη περίοδο και κατά πολύ καλύτερο από όλα τα Discovery!!

2. Η λατίνα γιατρός!!!

3. Οι δύο "ανταγωνιστές" (Q και Picard), έπαιζαν σύμφωνα με τους χαρακτήρες που είχαν δημιουργήσει και με τους περιορισμούς της ηλικίας τους!! Δεν είδαμε ξαφνικά τον Picard να γίνεται σούπερμαν, πράγμα που θα μπορούσαν να το κάνουν, σύμφωνα με τα γεγονότα της πρώτης περιόδου!! Και ο Q στο τέλος συγκινητικός!!

4. Η λατίνα γιατρός!!!

5. Το τέλος αφήνει χώρο για πιο επικά/space σκηνικά!! Πιθανόν να δούμε τον μηχανικό πολιτισμό της πρώτης περιόδου γιατί κάτι που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους οι Borg, ταιριάζει με αυτό. Η τρίτη σαιζόν μάλλον έχει ήδη γυριστεί οπότε θα μάθουμε κάποιες πληροφορίες σύντομα!!

6. Είπα για την λατίνα γιατρό?

7. Νομίζω ότι είδαμε το πρώτο από two parter , αν θεωρήσεις κάθε σαιζόν ένα part. Υπήρχαν αδύνατα επεισόδια και πιθανόν θα μπορούσαν να πουν την ίδια ιστορία με τα μισά, αλλά εδώ παίζει και ο παράγοντας κανάλι/υπήρεσία streaming που πρέπει να καλύψει συγκεκριμάνο χρόνο!!

8. Ο Rios εξαίσιος!! Θα μπορούσε άνετα να έχει δικιά του spin off σειρά!!

9. Είχαμε ακούσει από παλιότερες σειρές ότι για τον Soong (Brent Spinner) αλλά δεν είχαμε κατανοήσει πόσο θεοπάλαβος ήταν!!

10. Η λατίνα γιατρός!!!

Δεν έχω προλάβει να δω ακόμα το Wednesday γνωρίζω όμως πως περιλαμβάνει έναν signature χορό (έχει γεμίσει το feed μου). Μου έβγαλε το παρακάτω βίντεο από καλλιτεχνικό πατινάζ όπου η αθλήτρια εμπνεύστηκε από τον χορό.

Δεν ξέρω πόσα Άξελ και τολουπ κάνει, εισαγωγή της σκίζει

Back