Εντάξει, βλεπόταν, λατρεύω τις σειρές που απαιτούν από εσένα προσοχή και σκέψη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο καλό όσο το Dark.Αφου ηταν τρελη μουφια ρε
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εντάξει, βλεπόταν, λατρεύω τις σειρές που απαιτούν από εσένα προσοχή και σκέψη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο καλό όσο το Dark.Αφου ηταν τρελη μουφια ρε
Ισως επειδη βαφονται παραπανω απο τις σαλονικιεςοι κρητικές ήταν οκ
too big to fail εταιρείες οπότε του ρίχνουν ακόμα λεφτά μην κλατάρει και τους παρασύρει όλους
Αυτό. Έχω κάποιες ώρες μεσα στην εβδομάδα που θέλω να κάτσω να δω κάτι ενδιαφέρον και να γουστάρω. Αν θέλω να παίζει κάτι από πίσω όση ώρα ισιωνω την φράντζα, την ποια;, στον καθρέπτη, έχω και το YouTube η κάτι από την κλασική τηλεόραση. Την δεδομένη στιγμή, με βάσει τα όσα έχω καταναλώσει, οι υπόλοιποι μεγάλοι για εμένα προσφέρουν το καλύτερο value for money. Δεν έχω κάνει την μεταβαση ακόμη επειδή κρατάω το Νετφλιξ για την φαμίλια κι επειδή δεν γουστάρω τα μούτρα ορισμένων.Σε λίγο θα έχουμε και ως θετικό το ότι έχει περισσότερα σκουπίδια από τους άλλους και γεμίζει ευκολότερα τον χρόνο που έχουμε για πέταμα.
Είδα το blood origin . Ήταν κακό. Ήξερα βέβαια ότι θα ήταν κακό. Βέβαια η χειρότερη σειρά Netflix συνεχίζει να είναι η resident evil.