Sugamoto Panagia
Lich

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ρε παιδιά αυτό το dungeon στην αρχική περιοχή με τις φωτιές που είναι το παιρνάς μόνο με τρέχοντας πρωτού σε βρει η φωτιά η έχει κανά άλλο κόλπο?
Τα θελει ο κωλος σου.Πάντως οποίος νιώθει μοναξια όταν παίζει να μου στείλει για coop
Ρε παιδιά αυτό το dungeon στην αρχική περιοχή με τις φωτιές που είναι το παιρνάς μόνο με τρέχοντας πρωτού σε βρει η φωτιά η έχει κανά άλλο κόλπο?
Δεν φταίς εσύ το παραπληγικό multi του παιχνιδιού φταίει.Να βοηθησω τους αλλους εννοουσα αν δεν τους ενδιαφερει να το παιξουν σολο. αλλο εγω. εγω ναι προσπαθω σολο
Δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα μάλλον. Σαν open world θέλεις να παίξεις coop και να εξερευνήσεις λίγο. Nope το game σου βάζει τοίχους. Πάνω κάτω δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τα dark souls θα έλεγα στο coop aka summons.Mε κωδικό μια χαρά καλείς όποιον θες πάντως ανεξαρτήτου level gap όπως ήταν και στο Dark Souls III
Πίεσε το πλήκτρο "X"...Σαν open world θέλεις να παίξεις coop
Λάθος wording. Περισσότερο σε φάση αν θέλεις να παίξεις coop. Αλλά ναι γιατί να μην εξερευνήσεις παρέα. Πήγα να το δοκιμάσω με τον ξάδερφο μου και βλέπαμε άσπρους τοίχους στον κόσμο.Πίεσε το πλήκτρο "X"...
100% this!Προσωπικά η παρείστικη περιπλάνηση έρχεται μετά το πρώτο playthrough και αυτό για το yolo περισσότερο. Εγώ θέλω το πρώτο παρθενικό ραν να το παίρνω μοχανός μου. Αντε ίσως και NG+. Το coop έρχεται απλά για την φάση με τα invades και τα team pvp.