Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
όχι ρε... οκ δεν θα σταματήσει την φάση, σίγουρα θα δώσει πολύτιμα data, αλλά θα το πάει πίσω όλο αυτό... πραγματικά ελπίζω να το προλάβουμε όσο ζούμε το να πάει άνθρωπος στον Άρη και να αρχίσουμε τις πρώτες βάσεις εκτός Γης.

Το περασμένο Σάββατο ξεκινησε να μου πετάει μήνυμα το ποντίκι μου πως τελειώνει η μπαταρία, κάπου στο 5%. Μετά από δυο μέρες μου λέει 2%, προχθές ανέβηκε στο 4%, σήμερα 5 και τώρα που γράφω 4%.
Σιγά μην αλλάξω μπαταρία. Θα την αφήσω να στραγγίξει. Μόλις με το καλό, θα βάλω την παλιά που την αντικατέστησα στο 4% αλλά 7 μήνες αργότερα δεν την έχω δώσει για ανακύκλωση.

Αν και πάνε κάμποσες μέρες από τότες. Πήραμε το approval για το μεταπτυχιακό και ευρισκόμεθα στη τελική ευθεία για τα "YASU ELLADA".
It was a pleasure και είπα να το ρίξω και εδώ (ΝΕ, ΞΕΡΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΒΑΓΟΥΕΗ, ΑΛΛΑ....)

Είναι στα πλαίσια του Computer Science scheme. Μένει να δούμε πως θα μας κάτσει μακροπρόθεσμα το όλο deal 🙏 (Αυτά. ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΩ)

Το να πίνετε αγελαδινό γάλα είναι 90s προπαγάνδα των BIG MILK companies και ένδειξη λευκού προνομίου, παλιορατσιστές.

Πολύ κρίμα. Σε ποιο σάιτ θα διαβάζουμε τώρα για τη δύσκολη καθημερινότητα ενός διεμφυλικού κουνουπιδιού στο Βόρνεο.

Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να αφαιρέσω την "πρασινάδα" από τα λάστιχα που περιβάλουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου?

Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να αφαιρέσω την "πρασινάδα" από τα λάστιχα που περιβάλουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου?

Με χορτοκοπτικό; :Ρ

Σοβαρά τώρα, υπάρχουν διάφορα προϊόντα περιποίησης για τις τσιμούχες των θυρών/παραθύρων του αυτοκινήτου. Συνήθως, αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό και τη λίπανση των λάστιχων, επειδή σκληραίνουν με την πάροδο του χρόνου και πολυμερίζονται. Λογικά, με ένα τέτοιο προϊόν θα φύγει και η πρασινάδα που λες.

χρονια πολλα

victory-the-reichstag-berlin-1945-russian-soldiers-wallpaper-preview.jpg

Η ιστορία έχει τον τρόπο της στην ειρωνεία.

Back