Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάμε λίγο.

δηλαδή η γραβιέρα θα πάει 22€; ποιος θα τρώει γραβιέρα δηλαδή μετά;

Καλά, εμείς θα φάμε πεντεσπάνι, που θα πουλήσουν όλοι αυτοί να δω... γιατί υπάρχουν περιθώρια μείωσης αλλά το περνάνε μόνο ως προσφορές για να μην πέσει το στάτους του προϊόντος, ότι είναι φθηνό και καλά...

Εμ βέβαια όταν αποφασίζουν τσέοι, αυτά γίνονται, θα πάω να ρωτήσω πόσο το έχει το γιδοτύρι ο τσοπάνης εκεί πιο πέρα από το χωριό...

Αφού τα είπαμε. Θα μειωθεί ο ρυθμος αύξησης των τιμών. Γιατί επιμένετε;

δηλαδή η γραβιέρα θα πάει 22€;

ρε νιτρε, κι εγω αυτο σκεφτηκα. εκει μ επιασε το παραπονο. ηδη ειχε ανεβει σ ενα χρονο γυρω στο 30%.
θα παρω των ομματιων μου και θα πα να μεινω στο νησι. να παιρνω απο παραγωγους γραβιερα και πατατουλες, γαμω την τρέλλα μου.

ρε νιτρε, κι εγω αυτο σκεφτηκα. εκει μ επιασε το παραπονο. ηδη ειχε ανεβει σ ενα χρονο γυρω στο 30%.
θα παρω των ομματιων μου και θα πα να μεινω στο νησι. να παιρνω απο παραγωγους γραβιερα και πατατουλες, γαμω την τρέλλα μου.
Ότι μπορούμε τοπικά παιδιά, από τον παραγωγό, να πάνε να πνιγούν.

Πάμε λίγο.

Ξεκάθαρα δάχτυλος Συριζαίων που προσπαθούν να χτυπήσουν την (δίκαια) διεκδίκηση του Κούλη για 310 έδρες.

tldr: και να μειώσεις φόρο στα τρόφιμα, η διαφορά πάει στην τσέπη του Σούπερ μάρκετ διότι απλά έχουν χτίσει ολιγοπώλιο μικροί κ μεγάλοι και ελεγχτηκες αρχές δεν υπάρχουν ή απλά κάνουν έλεγχο στα εστιατόρια/μπαρ γτ ειναι πιο κουλ ξέρω γω.

Οπου φτωχος κι μοιρα του.

Το ΦΠΑ ειναι ο πιο σιγουρος τροπος να εχεις εσοδα χωρις να πειραξεις τα καρτελ, τους πλουσιους και γενικα να δυσαρεστησεις τα αφεντικα.

Ειναι αναλογη πιπα με αυτη που ειχε πει ο Αδωνης οτι "Τι να την κανεις τη ρευστοτητα, ποσα μακαρονια να φας, 300 κιλα θα γινεις". Κοινως, δεν εχει νοημα να αυξηθουν οι μισθοι καθως ο φτωχος δεν ξερει να ξοδευει τα λεφτα και δεν εχει νοημα να μειωθει το ΦΠΑ καθως κερδιζει μονο ο πλουσιος...

Τι να την κανεις τη "δωρεαν" δημοσια εκπαιδευση αφου παλι ψυκτικος θα γινεις, τι να την κανεις τη "δωρεαν" δημοσια υγεια αφου καπνιζεις και πινεις και τρως σαβουρες και θα πεθανεις πριν την ωρα σου κλπ

Last edited:

Yellowstone γίναμε!!!

Yellowstone γίναμε!!!
τι στο... τι ζούμε ρε μλκ... που το βρήκε ο σκατόγερος το όπλο 82 χρονών; Ούτε καν που τον έβρισε ο άλλος γμτχ... τον εκτέλεσε εν ψυχρό γιατί τα γίδια μπήκαν στο κτήμα...

Εξαιρετικό ντοκιμαντέρ.

Back