XenForo Requests Thread (αλλαγές username, reacts, trophies, διακοποδάνεια)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μιάς και πιάσαμε το ψαλίδι μπορεί να γίνει και το δικό μου Hank

ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ

inb4 Northlander "γιατί δεν το κάναμε 'το δικό μου Χανκ'"

Νομίζω ότι είναι σαφής ο λόγος που δεν έβαλα ερωτηματικό στην πρότασή μου.

Θενξ!

Ή απλά tinapeis. (tinapeis2 αν βγάζει ότι είναι πιασμένο). :sneaky:

Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Τα ragequit διακοποδάνεια τί επιτόκιο έχουν αλήθεια?

Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Τα ragequit διακοποδάνεια τί επιτόκιο έχουν αλήθεια?
Συναγωνίζεται Ριχάρδο

Έχω λίγη ψαλίδα στην πλάτη, μπορείς να μου τα πάρεις λίγο;

Δεν ξέρω καθόλου από αυτά τα πράγματα, ίσως γνωρίζουν οι υπόλοιποι.

Σώπα Αλεξούκο μου, πήγαινε να παίξεις με τα Μικιμάο σου, θα το φτιάξει ο μπαμπάς όταν γυρίσει από τη δουλειά. Α, πέρασε και ο θείος Φώντας και είπε να ζητήσεις φωτοτυπία τα ένσημα του μήνα από την εικονική πρόσληψη, του χρόνου βγαίνεις στη σύνταξη, άντε αγάπη μου, να ξεκουραστείς λίγο, τόσα χρόνια μόνο ένα Άιρομα την ημέρα έβλεπες ο δύστυχος, ήρθε ο καιρός να δεις όλο το Μούστοβερς όπως ονειρευόσουν.

Το μέγεθος των attachments μπορεί να πάει μέχρι 500mb θεωρητικά, αλλά το κρατάω επίτηδες χαμηλό επειδή αν περάσει ένα σπάμμποτ (ή ένας ζηλωτής χρήστης με αμετροέπεια) και αρχίσει να ανεβάζει ανωριμότητες μπορεί εν δυνάμει να τινάξει τον σέρβερ στον αέρα.

Το πήγα στα 2mb τώρα από 1, δεν νομίζω να είναι recommended γενικά μεγαλύτερα μεγέθη.

Back