Ο τέτοιος της nightdive πάντως, μόλις είχαν βγάλει το Q1 είχε τουιτάρει στον Σούνι να τους δώσουν να κάνει remaster και το Unreal, τώρα με το Q2 πάλι, ελπίζω να ενδώσει αν και το κόβω για epic store exclusive.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πάντως για την συγκεκριμένη είχα διαβάσει ότι για το Blade Runner δεν είχε κάνει καλή δουλειά, μπορεί να θυμάμαι και λάθος.
Ισχύει, βλέπω ότι έχει mixed reviews στο Steam. Υποθέτω ότι ο publisher δεν τους έδωσε αρκετό χρόνο και χρήμα.
Nocturne
Εχουμε ξαναμιλησει για το Nocturne και μια ποθητη επανακυκλοφορια του, το αξιζει ομως. Με τα τυπικα οπου κανουν οι Nightdrive θα απογειωθει, πχ βελτιωση στη τεχνητη νοημοσυνη του και στα μοντελα. Με το Alone in the dark 4 ας ειναι τα μοντελα, δεν ζηταω κατι αλλο. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που ψηφησα να κυκλοφορησει η GOG και το μεγαλυτερο σπασιμο νευρων να ρυθμισω στο DOSBox. Ενα πραγμα φτιαχνεις στις ρυθμισεις και αλλα 5 χαλανε..Πολύ καλή επιλογή για remake. Όπως και όλη η τριλογία Blair Witch, που παραμένει από τις πιο καλτ gaming απολαύσεις των φοιτητικών μου χρόνων, παρά τα θεμελιώδη προβλήματα στο χειρισμό, τα bugs κτλ.
Μεγάλο potential αυτός ο spooky κόσμος, κρίμα που δεν βρήκε τη φροντίδα και την αναγνώριση που του άξιζε.
Ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ολων των εποχων, και το τελειωνω δυο φορες το χρονο. Θα ηταν φανταστικο να υπηρχε καποια βελτιωμενη επανακυκλοφορια, να ξερεις ομως οτι υπαρχουν καποιες ανεπισημες αναβαθμισεις οπως οι παρακατω:Τώρα θυμήθηκα κι ένα άλλο γοτθικό αριστούργημα που είχε εξαρχής προβλήματα σχεδιασμού και νομίζω μπόλικα bugs αλλά τρομερή ιστορία, χαρακτήρες, ατμόσφαιρα: VtM: Redemption. Μάλλον προς remake θα το πήγαινα, βέβαια, κυρίως για βελτιώσεις σε χειρισμό και gameplay. Τα γραφικά με ένα HD lifting νομίζω θα παλευόταν, αν και δεν θα με χάλαγε μια σύγχρονη μηχανή.
Το παραπάνω είναι whatever, αυτό όμως είναι βόμβα!
Εγώ από την άλλη εντελώς, καθώς το Dark Forces το είχα παίξει με κάτι mods και το καταευχαριστήθηκα, οπότε δε νομίζω να επέστρεφα. Ενώ για το Turok 3 θα είναι πρώτη επαφή (όπως και για τους περισσότερους λογικά), καθώς ήταν αποκλειστικό του Nintendo 64 και παρόλο που είχα την κονσόλα, έμαθα για την ύπαρξη του πολλά χρόνια αργότερα!Το παραπάνω είναι whatever, αυτό όμως είναι βόμβα!
Ηταν και μαπα το καρπουζι. Τρεχει π ο λ υ_____α ρ γ α, εχει προβληματα στο framerate (σχεδον τρεχει συγκεκριμενα) και τελος παντων δεν ειχε σοβαρες αναβαθμισεις απο το δευτερο.Ενώ για το Turok 3 θα είναι πρώτη επαφή (όπως και για τους περισσότερους λογικά), καθώς ήταν αποκλειστικό του Nintendo 64 και παρόλο που είχα την κονσόλα, έμαθα για την ύπαρξη του πολλά χρόνια αργότερα!
![]()
Ειλικρινά, πρώτα επικόλλησα το link και μετά συνειδητοποίησα ότι αναφέρεσαι στο Jedi Outcast (συμφωνώ btw).
Είχα παίξει το The Darkness 2 που είχε βγει σε PC και μου άρεσε πολύ οπότε θα ήθελα να κλείσει η συγκεκριμένη τρύπα από τα σκοτεινά χρόνια που οι publishers συχνά αμελούσαν το PC.