Nightdive Studios: Οι άρχοντες των remasters

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο τέτοιος της nightdive πάντως, μόλις είχαν βγάλει το Q1 είχε τουιτάρει στον Σούνι να τους δώσουν να κάνει remaster και το Unreal, τώρα με το Q2 πάλι, ελπίζω να ενδώσει αν και το κόβω για epic store exclusive.

Πάντως για την συγκεκριμένη είχα διαβάσει ότι για το Blade Runner δεν είχε κάνει καλή δουλειά, μπορεί να θυμάμαι και λάθος.

Ισχύει, βλέπω ότι έχει mixed reviews στο Steam. Υποθέτω ότι ο publisher δεν τους έδωσε αρκετό χρόνο και χρήμα.

Θα ήθελα ένα ρημεηκ στα Dracula: Resurrection & Dracula 2: The Last Sanctuary.

Ισχύει, βλέπω ότι έχει mixed reviews στο Steam. Υποθέτω ότι ο publisher δεν τους έδωσε αρκετό χρόνο και χρήμα.

Χρόνο είχαν φαινομενικά άφθονο, αν και επειδή τουλάχιστον μέρος της ανάπτυξης έγινε εν μέσω φουλ κόβιντ αλέρτ, σίγουρα προέκυψαν θέματα.

Για εμένα και γνωρίζοντας μέρος τουλάχιστον της γκρίνιας, είναι ξεκάθαρο πως το remaster pre-rendered γραφικών είναι πολύ πιο δύσκολη υπόθεση από το αγνό 3D, όσο πρώιμο κι αν είναι, ειδικά αν συνυπολογίσουμε παράγοντες όπως διατήρηση αισθητικής και ύφους.

Πολύ καλή επιλογή για remake. Όπως και όλη η τριλογία Blair Witch, που παραμένει από τις πιο καλτ gaming απολαύσεις των φοιτητικών μου χρόνων, παρά τα θεμελιώδη προβλήματα στο χειρισμό, τα bugs κτλ.
Μεγάλο potential αυτός ο spooky κόσμος, κρίμα που δεν βρήκε τη φροντίδα και την αναγνώριση που του άξιζε.

Τώρα θυμήθηκα κι ένα άλλο γοτθικό αριστούργημα που είχε εξαρχής προβλήματα σχεδιασμού και νομίζω μπόλικα bugs αλλά τρομερή ιστορία, χαρακτήρες, ατμόσφαιρα: VtM: Redemption. Μάλλον προς remake θα το πήγαινα, βέβαια, κυρίως για βελτιώσεις σε χειρισμό και gameplay. Τα γραφικά με ένα HD lifting νομίζω θα παλευόταν, αν και δεν θα με χάλαγε μια σύγχρονη μηχανή.

Last edited:
Πωωω ρε Μαλαντρουά, τί θύμισες τώρα...

Καλοκαίρι του 2000, το μαγικό, που είχα τελειώσει το Λύκειο. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν μ'έτρεχε κανείς να 'διαβάσω' γιατί περιμέναν τα αποτελέσματα των Ιερών Πανελληνίων με κρατημένη την ανάσα.

Όλη μέρα βόλτες στα βουνά της Αχαϊάς με τη μηχανή αδερφικού φίλου, ονειροπολήσεις για το Μεγάλο Έρωτα και τη Βασούλα του Ονείρου που προσμέναμε βλακωδώς ως επιστέγασμα της ύπαρξής μας. Τα βράδια συναυλίες στο Αρχαίο Ωδείο, Μαυροδάφνη κι Αμαρέτο, υπερβολικά φλώροι για μπύρα ή ουίσκι, μας έκοβες κι έσταζε βούτυρο κι αθωότητα. Τότε γνώρισα και την πρώτη μου γυναίκα. Στα ρεπό απ' όλο εκείνο το φως, VtM : Redemption, κοπιαρισμένο από τον πειρατή της γειτονιάς. Υπέροχα γραφικά για την εποχή και το σεναριακό εύρημα με τις διαφορετικές χρονικές περιόδους μας είχε καταγοητεύσει.

Το τελευταίο καλοκαίρι της παιδικής μου ηλικίας.

Πολύ καλή επιλογή για remake. Όπως και όλη η τριλογία Blair Witch, που παραμένει από τις πιο καλτ gaming απολαύσεις των φοιτητικών μου χρόνων, παρά τα θεμελιώδη προβλήματα στο χειρισμό, τα bugs κτλ.
Μεγάλο potential αυτός ο spooky κόσμος, κρίμα που δεν βρήκε τη φροντίδα και την αναγνώριση που του άξιζε.
Εχουμε ξαναμιλησει για το Nocturne και μια ποθητη επανακυκλοφορια του, το αξιζει ομως. Με τα τυπικα οπου κανουν οι Nightdrive θα απογειωθει, πχ βελτιωση στη τεχνητη νοημοσυνη του και στα μοντελα. Με το Alone in the dark 4 ας ειναι τα μοντελα, δεν ζηταω κατι αλλο. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που ψηφησα να κυκλοφορησει η GOG και το μεγαλυτερο σπασιμο νευρων να ρυθμισω στο DOSBox. Ενα πραγμα φτιαχνεις στις ρυθμισεις και αλλα 5 χαλανε..

Τώρα θυμήθηκα κι ένα άλλο γοτθικό αριστούργημα που είχε εξαρχής προβλήματα σχεδιασμού και νομίζω μπόλικα bugs αλλά τρομερή ιστορία, χαρακτήρες, ατμόσφαιρα: VtM: Redemption. Μάλλον προς remake θα το πήγαινα, βέβαια, κυρίως για βελτιώσεις σε χειρισμό και gameplay. Τα γραφικά με ένα HD lifting νομίζω θα παλευόταν, αν και δεν θα με χάλαγε μια σύγχρονη μηχανή.
Ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ολων των εποχων, και το τελειωνω δυο φορες το χρονο. Θα ηταν φανταστικο να υπηρχε καποια βελτιωμενη επανακυκλοφορια, να ξερεις ομως οτι υπαρχουν καποιες ανεπισημες αναβαθμισεις οπως οι παρακατω:
υγ. Η Serena ειναι ζωντανη1!!

Παιχνιδαρα το συγκεκριμενο Vampire. Το ειχα λιωσει φοιτητης στην Αγγλια διαβαζοντας παραλληλα το κεντρικο rulebook του επιτραπεζιου της White Wolf.

Ηταν ηδη πολυ καλο απο τοτε. Με ελαχιστες προσθηκες και αλλαγες θα ηταν εξαιρετικο.

Όντως, για το outcast έχουμε ήδη ωραιότατο remaster, δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο.
Το παραπάνω είναι whatever, αυτό όμως είναι βόμβα!
Εγώ από την άλλη εντελώς, καθώς το Dark Forces το είχα παίξει με κάτι mods και το καταευχαριστήθηκα, οπότε δε νομίζω να επέστρεφα. Ενώ για το Turok 3 θα είναι πρώτη επαφή (όπως και για τους περισσότερους λογικά), καθώς ήταν αποκλειστικό του Nintendo 64 και παρόλο που είχα την κονσόλα, έμαθα για την ύπαρξη του πολλά χρόνια αργότερα!

Ενώ για το Turok 3 θα είναι πρώτη επαφή (όπως και για τους περισσότερους λογικά), καθώς ήταν αποκλειστικό του Nintendo 64 και παρόλο που είχα την κονσόλα, έμαθα για την ύπαρξη του πολλά χρόνια αργότερα!
Ηταν και μαπα το καρπουζι. Τρεχει π ο λ υ_____α ρ γ α, εχει προβληματα στο framerate (σχεδον τρεχει συγκεκριμενα) και τελος παντων δεν ειχε σοβαρες αναβαθμισεις απο το δευτερο.
Ελπιζω ολοψυχα η ανανεωση του να ξεπερασει οτι εκαναν με το Quake 2, σιγουρα το χρειαζεται.

Ειλικρινά, πρώτα επικόλλησα το link και μετά συνειδητοποίησα ότι αναφέρεσαι στο Jedi Outcast (συμφωνώ btw :D).

Ναι, γιατί ξέχασα να βάλω και το "Jedi Knight - Dark Forces II".

To Outcast πρέπει να το έχω αγοράσει, τρεις τέσσερις φορές!!! (Το κουτί του, μου χαμογελάει κοροϊδευτικά, από το πάνω ράφι της βιβλιοθήκης, γιατί ακόμα δεν έχει παιχτεί, σε καμιά έκδοση του!!!)

Είχα παίξει το The Darkness 2 που είχε βγει σε PC και μου άρεσε πολύ οπότε θα ήθελα να κλείσει η συγκεκριμένη τρύπα από τα σκοτεινά χρόνια που οι publishers συχνά αμελούσαν το PC.

Είχα παίξει το The Darkness 2 που είχε βγει σε PC και μου άρεσε πολύ οπότε θα ήθελα να κλείσει η συγκεκριμένη τρύπα από τα σκοτεινά χρόνια που οι publishers συχνά αμελούσαν το PC.

Πολυ καλη επιλογη, και ισως συνδιαστει με την -φημολογουμενη- επανεκινηση του κωμικ / τηλεοπτικη σειρα.

Τώρα που γυρίζει, μπορούμε να έχουμε και ένα remaster στο SH Downpour; Αδικημένο game, και το PS3 αγκομαχούσε σε στιγμές για να τα φέρει βόλτα (κυρίως όταν ήσουν έξω, πόσω μάλλον δε όταν ξεκινούσε να βρέχει).

Back