Dark Archon
Mind-flayer
Δεν είναι σωστό να γελάμε με τέτοια πράγματα αλλά πετάς και εσύ κάτι ατάκες........Τι εννοείς; μια χαρά έφυγε το νερό στη θάλασσα μαζί με τον Βόλο.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν είναι σωστό να γελάμε με τέτοια πράγματα αλλά πετάς και εσύ κάτι ατάκες........Τι εννοείς; μια χαρά έφυγε το νερό στη θάλασσα μαζί με τον Βόλο.
για τον μπέο καλά και ο άλλος 9 το βράδυ "πάω στον φούρνο"... όλα τα γίδια μαζεμένα σε ένα βίντεο.
για τον μπέο καλά και ο άλλος 9 το βράδυ "πάω στον φούρνο"... όλα τα γίδια μαζεμένα σε ένα βίντεο.
Ασε, ας παει τωρα που ο φουρνος ειναι ακομα εκει. Αυριο μπορει να εχει φτασει Κορινθο.για τον μπέο καλά και ο άλλος 9 το βράδυ "πάω στον φούρνο"... όλα τα γίδια μαζεμένα σε ένα βίντεο.
υποθέτω δεν εννοεί κάτι συγκεκριμένο, εννοεί κάθε φοράΠοια ειναι η Γιαμαλη και τι ειπε;
Η συμπαντική λογική πια λέγεται λαϊκισμός, τοξικότητα και θεωρίες συνωμοσίας.οχι απλα αυτονοητα αλλα εννοουνται ως συμπαντικη λογικη.
Αστο φιλαρακι, η περιοχη δεν θα μπει ποτε στην λιστα με τα καλυτερα σουβλατζιδικα. Στην καλυτερη, να εχουν καθαρη τουαλετα ή ωραιο πσιπσινι στο ταμειο, για να μην γυρισεις μετα και αλοιψεις τα σουβλακια στην τζαμαρια. Μην στεναχωρισεις την κοπελα. Ναι, οταν παιζει πσιπσινι με μεγαλα ματια στο ταμειο, φευγω.ΑΘΛΙΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ?????
αληθεια τωρα κουνέλο?? σε ποια ακρη της γης μενεις, που δεν εχει ενα αξιοπρεπες σουβλατζιδικο? εχεις ψαχτει καλα? μου φαινεται το πιο δραματικο σου προβλημα απ ολα.
Μετά το shawarma δεν υπάρχει γυρισμός.Ομως, στην Λουσακα, ετρωγα καθημερινα (ηδονικη προσφορα στους γευστικους μου καλυκες), shawarma. Για τους μη γνωστες, ειναι πιτογυρο αλλα με αραβικη πιτα. Συνηθως μετα το φαγητο, εστελνα να μου φερουν 2-3.