Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
για τον μπέο καλά και ο άλλος 9 το βράδυ "πάω στον φούρνο"... όλα τα γίδια μαζεμένα σε ένα βίντεο.

ΟΚ, αυτός πήγαινε στον φούρνο. Ο φούρνος ήταν εκεί όμως;....

για τον μπέο καλά και ο άλλος 9 το βράδυ "πάω στον φούρνο"... όλα τα γίδια μαζεμένα σε ένα βίντεο.

Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε. Μπορεί να ήθελε να πάρει μπύρες ο άνθρωπος.

Ασε, ας παει τωρα που ο φουρνος ειναι ακομα εκει. Αυριο μπορει να εχει φτασει Κορινθο.

Ξεκινάω να βλέπω Γιάμαλη για να πω ότι βλέπω έναν δημοσιογράφο που κάνει τα βασικά, μόνο που τελειώνει τον πρόλογο της εκπομπής θες να κόψεις τον λαιμό σου. Σε αυτό το επίπεδο είναι η καθημερινότητα μας πια.

το κόντρα υπάρχει ακόμα;

Αγαπαμε Γιάμαλη

Ζηλεύω τους συμπολίτες μας που διαλέγουν το μπλε χάπι και βλέπουν Κοσιώνη.

Δεν το ειδα μεχρι το τελος επειδη ειναι δυο ωρες και θελω να ασχοληθω με πραγματα. Τα αυτονοητα ειναι η γλιτσα μου γιατι πρωτα θα σχολιασω οτι ειναι μια πολυ ομορφη γυναικα, μη ξεπλυμενη κτλ οπως οι αλλες του επαγγελματος που ειχαν πεσει στην αντιληψη μου και ο κουνελος δεν εντυπωσιαζεται ευκολα.
Το επομενο αυτονοητο, σε οτι ειδα. ειπε πραγματα που ειναι οχι απλα αυτονοητα αλλα εννοουνται ως συμπαντικη λογικη. Πραγματα που εννοουνται απο ολες τις κοινωνιες, που οπως ειναι γνωστο, εχουν διαφορες μεταξυ τους.
Πραγματα που ο καθενας μπορει να τα σκεφτει, χωρις να ειναι ειδικος ερευνητης και γνωστης πραγματων και θαυματων.
Απο τα αυτονοητα που δεν χρειαζεται να στα μαθει κανενας πχ δεν ριχνεις χοντρο στην μεση της εθνικης οδου.
Οτι τα αναφερει και γινεται θεμα συζητησης επειδη ειπε τα αυτονοητα, αυτο, ειναι δεικτης για την σαπιλα και αποδειξη οτι η ελληνικη κοινωνια ειναι τελειωμενο θεμα. Ο κουνελος σας το ελεγε αλλα προτιμουσατε τα like στο συστημα του σρε.

Επειδη ειχα μια αρκετα δυσκολη μερα, το σκεφτομουν νωριτερα. Το σημαντικοτερο μου προβλημα ειναι οτι ειμαι στην Ελλαδα. Στην λιστα με τα ανυποφορα, αυτο ειναι στην κορυφη.

anipofora.png

ΑΘΛΙΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ?????
αληθεια τωρα κουνέλο?? σε ποια ακρη της γης μενεις, που δεν εχει ενα αξιοπρεπες σουβλατζιδικο? εχεις ψαχτει καλα? μου φαινεται το πιο δραματικο σου προβλημα απ ολα.

ΑΘΛΙΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ?????
αληθεια τωρα κουνέλο?? σε ποια ακρη της γης μενεις, που δεν εχει ενα αξιοπρεπες σουβλατζιδικο? εχεις ψαχτει καλα? μου φαινεται το πιο δραματικο σου προβλημα απ ολα.
Αστο φιλαρακι, η περιοχη δεν θα μπει ποτε στην λιστα με τα καλυτερα σουβλατζιδικα. Στην καλυτερη, να εχουν καθαρη τουαλετα ή ωραιο πσιπσινι στο ταμειο, για να μην γυρισεις μετα και αλοιψεις τα σουβλακια στην τζαμαρια. Μην στεναχωρισεις την κοπελα. Ναι, οταν παιζει πσιπσινι με μεγαλα ματια στο ταμειο, φευγω.
Σε καποιο, συγκεκριμενο, Εαν δεν ανοιξεις το σουβλακι διαπλατα, μπροστα στον ψηστη, παιζει να πας σπιτι και να αναρωτηθεις εαν ζητησες vegan σουβλακι.
Επισης, στο παρελθον, η περιοχη εχει πεσει στην δημοσιογραφια για διατροφικα σκανδαλα. Τρανο παραδειγμα του παρελθοντος. σουβλακερι που ανοιξε για ξεπλυμα χρηματος, σοβαρα, χωρις λογο εγινε αναρπαστη. Αυτο ξυπνησε την απληστια. Απο ενα σημειο και μετα και υστερα απο διαφορες εντερικες διαμαρτυριες, Βρηκαν που πηγαν ολα τα αδεσποτα της περιοχης. Πηραν πισω και τους επαινους που εδωσαν στον δημο για την διαχειριση των αδεσποτων. Πηγε ο φιφης και ο τζακ συννεφο. Εχω να πω πολλα ακομα αλλα πιστευω οτι σε καλυψα.
Ναι. Τα ειχα κοψει τα ντοπια σουβλακια, πολυ καιρο πριν φυγω στα εξωτερικα. Με την επιστροφη μου, ανακαλυψα οτι τα πραγματα εγιναν μονο χειροτερα. Εκανα τρεις προσπαθειες και τελος.
Ομως, στην Λουσακα, ετρωγα καθημερινα (ηδονικη προσφορα στους γευστικους μου καλυκες), shawarma. Για τους μη γνωστες, ειναι πιτογυρο αλλα με αραβικη πιτα. Συνηθως μετα το φαγητο, εστελνα να μου φερουν 2-3.
Αρα, απο το μυαλο μου εχει φυγει και το αχ! να γυρισω ελλαδα να φαω κανενα σουβλακι. ουτε αυτο δεν εμεινε.

Ομως, στην Λουσακα, ετρωγα καθημερινα (ηδονικη προσφορα στους γευστικους μου καλυκες), shawarma. Για τους μη γνωστες, ειναι πιτογυρο αλλα με αραβικη πιτα. Συνηθως μετα το φαγητο, εστελνα να μου φερουν 2-3.
Μετά το shawarma δεν υπάρχει γυρισμός.

Στην Ολλανδία πάντως, η/το Σάααααρμα ήταν εμετός. Δεν τρωγόταν αυτό το πράγμα.

Εδώ είναι όνειρο. Έχουμε αδελφούς Κούρδους που πετάνε/κόλλανε με μαξιλαροπετσετα το ζυμάρι (naan) σε όρθιο φούρνο, βγαίνει ζεστό μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Μερίδα γενναία όχι αστεία.

Έπειτα έρχονται οι Σύριοι που όμως δυστυχώς χρησιμοποιούν ετοιματζιδικες πιτουλες.

Back