Βραδυφλεγής βόμβα τα «ορφανά ακίνητα» - Κλειστές 900.000 κατοικίες σε όλη την Ελλάδα - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Κίνητρα για την ανακατασκευή και την αξιοποίηση ακινήτων ζητούν στελέχη της κτηματαγοράς

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
Βραδυφλεγής βόμβα τα «ορφανά ακίνητα» - Κλειστές 900.000 κατοικίες σε όλη την Ελλάδα - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Κίνητρα για την ανακατασκευή και την αξιοποίηση ακινήτων ζητούν στελέχη της κτηματαγοράςwww.ot.gr
θέλουν τα funds και οι τράπεζες να ρίξουν τα κατασχεμένα στην αγορά ή να προχωρήσουν στις κατασχέσεις που εκκρεμούν.Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα τι θελουν. Ενταξει, δεν μπηκα σε mode διαβαζω καθε λεξη αλλα μου δωθηκε η εντυπωση οτι το αρθρο δεν ειναι ετσι κι αλλιως ξεκαθαρο. πολυ γυρω γυρω ολοι αισθηση μου εδωσε.
Θελουν κοψοχρονια τα εγκατελειμενα κτιρια και με φοροαπαλλαγες;
Το κοριτσακι που το ελειωσε η συρωμενη πορτα. Αυτοι που σκοτωνουν καθε μερα γατακια, σκυλακια, περιστερια.Νομίζω ότι πιάσαμε πλέον πάτο ως κοινωνία και ως χώρα μετά το περιστατικό στον Πειραιά... μου έχουν γυρίσει τα άντερα.
Ντετζαβού με το παλικάρι στο τρόλεϊ πριν μερικά χρόνια...
ενω θα επρεπε να ισχυει αυτο,πλεον οι κυβερνωντες της βουλης σχηματιζουν τη κοινωνια ως θελουνη Βουλη ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας
ενω θα επρεπε να ισχυει αυτο,πλεον οι κυβερνωντες της βουλης σχηματιζουν τη κοινωνια ως θελουν
Μπαινει ο ανυποψιαστος σε linux forum και διαβαζει στα προβληματα, ανοιξε terminal, πληκτρολογησε ls /wtfιζδιζ και λεει, τι terminal λενε αυτοι εδω; ειναι τρελοι. windows και ξερο ψωμι.
Χθες, διαβαζα διαφορα φωτογραφικα αρθρα για τα ωφελη της σιλικονης στα γυναικεια στηθη και επεσα σε ενα αρθρο για windows 10 - 100% ο δισκος στο task manager. Ειχα ενα τετοιο θεμα, στην παλαιοτητα. Ενοχη ηταν μια php φαση που ειχα κανει εγκατασταση. Η απεγκατασταση ειχε στρωσει το θεμα αρκετα αλλα οχι οσο πρεπει. Ο λογος που πλεον ειμαι 100% linux, ειναι αυτος. Ολα σερνονται ενω τιποτα δεν βαραινει το συστημα των 10. Απλα εχω 10.
Διαβασα το αρθρο και ψηθηκα να κανω restart για να τσεκαρω διαφορα θεματα. Με το καλησπερα παλιοφιλε 10 και πριν δω desktop. update, ευτηχως ηταν μικρης διαρκειας. Το αρθρο ειχε εναν δεκαλογο αιτιων, μεταξυ αλλων η Microsoft κατασκοπια-τηλεμετρια και καποιες αλλες microsoft εργασιες που μοναδικο σκοπο εχουν να τρωνε πορους.
Πανω κατω, αυτα ειναι πραγματα που ειχα κανει στο παρελθον. Τσεκαρω δισκο και λεει 100% Μια απο τις λυσεις, ειναι ενα bug στο AHCI driver.
Εαν ο driver στο SATA AHCI controler ειναι storahci.sys (σαν virus ακουγεται) εχεις φαει bug πακετο.
Η διαδικασια αποκαταστασης ειναι... πατα κουμπια, ανοιξε παραθυρο να δωσεις εντολες. ειρωνια. Το εφτιαξα επειδη την ειχα φαει. Ωραια, να κανω μια επανεκκινηση για να δω αν υπαρχει βελτιωση. κλικ, restart, update... μην κλεισεις τον υπολογιστη. περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω. κλεινει το συστημα, ξεκιναει. Update, μην κλεισεις τον υπολογιστη. περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω x10 λεπτα. περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω x20 λεπτα. περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω x30 λεπτα. περιμενω περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω, περιμενω, πατημα power κομβιου, περιμενω τρια δευτερα, κλεινει το λαπτοπ. το παταω ξανα και επιλεγω Linux. Εκει, δεν περιμενα τιποτα. Δεν θελω να ξερω εαν ο δισκος πηγε απο το 100% στο 90%
Ειναι ο τιτλος που εδωσαν στο Wiki για τον χαρτη. Οι νεγροι Μπαντου. Τα online λεξικα περιγραφουν το Νεγρος ως μειωτικο χαρακτηρισμο.Ποια η σημασία του συγκεκριμένου χάρτη; Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την φυλετική διασπορά της Αφρικής.
Ειναι ο τιτλος που εδωσαν στο Wiki για τον χαρτη. Οι νεγροι Μπαντου. Τα online λεξικα περιγραφουν το Νεγρος ως μειωτικο χαρακτηρισμο.
Έχει φτιάξει έναν παγκόσμιο χάρτη ο MasamanΔεν ξέρω πολλά πράγματα για την φυλετική διασπορά της Αφρικής.