Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Γιατί ούτε ο στρατός δεν βγάζει άκρη με την γραφειοκρατεία για τα υδροπλάνα :p

Συμμετέχει ο αδερφός μου σε ένα διαγωνισμό trailer editing, μπείτε ρίχτε καμιά ψήφο μπας και βγάλουμε λεφτά να κληρώσουμε καμιά καρτάρα Nvidia.

Λογικα ψηφισα, good luck, εβαλα το μειλ, εβαλα και τιτλο δουλειας πατησα vote και μου ξαναβγαλε το φορμα Οο

Σε πιάνει μιά ζήλια βλέποντας τι κατάφεραν οι Ισπανοί. Από κάτω, μια γνωστή Ευρωπαϊκή χώρα με ποιότητα σιδηροδρομικού δικτύου πιό κάτω από Τανζανία και Μπαγκλαντές
IMG_20231011_114200.jpg

Συμμετέχει ο αδερφός μου σε ένα διαγωνισμό trailer editing, μπείτε ρίχτε καμιά ψήφο μπας και βγάλουμε λεφτά να κληρώσουμε καμιά καρτάρα Nvidia.

Μπήκα να ψηφίσω αλλά ως Accountant δε δέχονταν την ψήφο μου. Έβαλα student και προχώρησε κανονικά, μέχρι και μειλ μου έστειλαν. WTF πόσο πιο χαμηλά πχιά;;; Τι κάνει το επιμελητήριο;;

Αν και δεν ειδα χρημα/hardware δωρεα, ψηφισα για να ειμαι ενταξει με το αγελαιο τμημα της συνειδησης μου.
Πριν 4-5 μερες ηθελα να ζητησω κατι παρομοιο. Μια φιλη ζει σε ταινια του Ξανθοπουλου, να την διωξεις την παστρικια.
Αποτελεσμα χειρισμων απο πρωην αποτυχημενη σχεση, που λογικα, θελει επιστροφη στον θρονο. Η φιλη εχασε 15 κιλα απο δουλεια και αγχος και ζητησε την βοηθεια μου. Μπορουσα μονος μου αλλα ηθελα χρονο που δεν υπηρχε.
Ηθελα λοιπον να ζητησω, οχι απο πολλους, 3-4 ατομα να εβαζαν 4-5 αστερακια. Αποφασισα να μην το κανω επειδη, επειδη σε αντιθεση με το στορι του Ηλιοκρατορα, η ολη ιστορια μπορουσε να γινει φουλ παρεξηγησιμη.

Ποιο Μπαγκλαντες ρε @munkinnousu. Εκει υπαρχει και μια παραδοση στα τραινα. Η Τανζανια ρε μαν εχει καλυτερη βαθμολογια. Η Τανζανια, που πηγε φιλος και επαθε ταυτοχρονα, Τυφο και ελονοσια, ενω ζουσε στην πρωτευουσα.
Καλα, μη νομιζετε οτι εχετε και μεγαλη διαφορα απο τα τριτοκοσμικα κρατη. Υπηρεσιες αλλα και νοοτροπιες.
Απο προσωπικη εμπειρια μιλαω. Αυτη ειναι η μια πλευρα. Υπαρχουν πολλα πραγματα να ζηλεψετε απο κρατη που δεν το περιμενετε.

Ναι ρε συντροφε @munkinnousu αλλα η πρωτη φωτογραφια που εμφανιζει απο Μπαγκλαντες δειχνει ενα τραινο, δευτερη σιδηροδρομικη γραμμη και ανθρωπους.
Τανζανια, η πρωτη εικονα που εμφανιζει η παπια

tan.png

Βασικα

Screenshot-2023-10-11-at-Duck-Duck-Go.png

EDIT
Δεν εγραψα την λεξη τραινο. Πολλα πραγματα ειμαι αλλα αδικος δεν ειμαι.
H επιδιορθωση. Τανζανια + τραινο

tt.jpg

Last edited:
Ειδα ενα απο αυτα τα τρισεκατομμυρια σοσιαλ-γλυκαναλατα-μοτιβεισον-παπαρο/αμπελοφιλοσοφιες βιντεακι.
Ειχα την περιεργεια να δω με τι διασκεδαζει ο κοσμος.
Ρωτησαν λεει 1.000 ετοιμοθανατους για ποια πραγματα μετανοιωσαν στην ζωη τους και παρουσιασαν τα τοπ 5.
Αν ηταν τοπ 6 θα ειχαν και το οτι απαντησαν στην ερωτηση αυτη. Λεω εγω τωρα.
Ενταξει, ο κουνελος θα πεθανει χωρις να εχει κατι για να μετανοιωσει. Ισως για ενα γκομενακι που το αφησα καποτε να φυγει αλλα ο χρονος με δικαιωσε. Εξαλλου, δεν μπορω να μετανοιωσω για πραγματα που τα θεωρησα σωστα, ας μην πηγαν καλα.

Ειδα ενα απο αυτα τα τρισεκατομμυρια σοσιαλ-γλυκαναλατα-μοτιβεισον-παπαρο/αμπελοφιλοσοφιες βιντεακι.
Ειχα την περιεργεια να δω με τι διασκεδαζει ο κοσμος.
Ρωτησαν λεει 1.000 ετοιμοθανατους για ποια πραγματα μετανοιωσαν στην ζωη τους και παρουσιασαν τα τοπ 5.
Αν ηταν τοπ 6 θα ειχαν και το οτι απαντησαν στην ερωτηση αυτη. Λεω εγω τωρα.
Ενταξει, ο κουνελος θα πεθανει χωρις να εχει κατι για να μετανοιωσει. Ισως για ενα γκομενακι που το αφησα καποτε να φυγει αλλα ο χρονος με δικαιωσε. Εξαλλου, δεν μπορω να μετανοιωσω για πραγματα που τα θεωρησα σωστα, ας μην πηγαν καλα.
το μόνο που είχα δει και με κέρδισε ήταν αυτό:

Βασικά με ώθησε να παρατήσω την σίγουρη δουλίτσα μου να κατέβω Αίγιο να ανοίξω δικό μου γραφείο

το μόνο που είχα δει και με κέρδισε ήταν αυτό:
Μπουκοφσκι, go all the way. Μας λεει και βημα προς βημα την εξελιξη. Κουνελισιος υμνος. Dead kennedys. οι πρωτοι στιχοι απο το take this job and shove it. Απο τις λιγες αληθειες του ντουνια.
Επειδη το ειδα το video. Καποια απο τα πραγματα που λεει υπαρχουν και στις απαντησεις των ετοιμοθανατων.
Για τον κουνελο, ειναι και μεγιστα νταμπλ-γιου τι εφ!!!! να κανω και το βαρετο, για εσας, φουι. FYI.
Απο το video που ειδα εγω και πως τα βλεπει ο κουνελος.

Μακαρι να μην δουλευα τοσο σκληρα.
Εξυπνα ναι, σκληρα οχι. Λενε οτι τα ευσημα πανε στον Gates B: Οταν θελω μια δουλεια να τελειωσει γρηγορα, την δινω σε εναν τεμπελη. Θα βρει τροπο να την τελειωσει γρηγορα. Αυτος ειμαι εγω. Οταν στηνω κατι, το κανω αλεξισφαιρο για να μην ασχοληθω ξανα μαζι του. Ξερω να μοιραζω τις δουλειες σαν καρτες σε στημενο παιχνιδι ποκας. Οι ευθηνες κανουν τους ανθρωπους να νοιωθουν σπουδαιοι. Οταν νομιζουν οτι ειμαι για στιψιμο. Take this job and shove it.
Ειχα και εναν που ειχε εκνευριστει για την αργοπορια μου ενω εγω ειχα ηδη ξεκινησει να δουλευω αλλου.

Μακαρι να ειχα εκφρασει αυτο που νοιωθω.
Στο διαολο. Το εχω ευκαιρο στην κωλοτσεπη. Τα πραγματα πρεπει να τα ξεκαθαριζεις. Αποφευγεις και τα awkward περιστατικα ή τα παρατας και αυτο ειναι ενα αηχο ξεκαθαρισμα. Για τα γκομενικα, καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες, λενε στο χωριο μου, την κουνελοφωλια. Αν δεν εισαι διατεθειμενος να κανεις δυο βηματα, δεν το νοιωθεις και τοσο πολυ.

Η επομενη απαντηση υπαρχει και στο video του @nitro912gr. Να ζησει καποιος οπως θελει και οχι οπως θελουν οι αλλοι.
Αυτο, δεν ξερω γιατι το κανουν οι ανθρωποι. Ναι, σε γλυτωνει απο λακουβες αλλα υπαρχει λογος που τα εστιατορια εχουν μενου. για μενα, TF!!

Μακαρι να μην ειχαν κρατησει επαφες με τους φιλους τους.
Παντα υπαρχει λογος που χανονται οι ανθρωποι. Εαν σε νοιαζει πραγματικα, το διορθωνεις.

Μακαρι να αφηνα τον εαυτο μου να ειναι περισσοτερο ευτηχισμενος. Δεν το καταλαβαινω και βαζω ταμπελα TF??

Αυτο το debate για την Αιγυπτο. Επρεπε να σηκωθω και να φτιαξω ποπ κορν. Τον πηγε κορνα τον "αντιπαλο" του.

Back