Απο την στιγμη που εχουν ξεκινησει φαινομενα τυπου, δουλεψε χωρις λεφτα για να στησεις καριερα, η μειωση μισθων φανταζει οχι και τοσο κακο σεναριο. Η αποψη μου στηριχτηκε απο την εμπειρια μου σε μερη οπου δεν υπαρχει τεχνογνωσια.
Σε αυτα τα μερη, οταν καποιος αποφασισει να κανει ενα εταιρικο βημα προς τα εμπρος, ανακαλυπτει οτι η αναζητηση προσωπικου μπορει να γινει λιγο δυσκολη.
Αν δεν κανω λαθος, το αρθρο μιλαει για την Γερμανια. Εαν υπηρχε μια θεση στην Γερμανια για μενα και μια ιδια θεση στο Αφγανισταν, Δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να σκεφτω, Αφγανισταν. Θα μου εδιναν και οσες κατσικες ηθελα για να κορεσω τις ορεξεις μου. Αυτο το κακογουστο αστειο εχει καποιες ριζες στην πραγματικοτητα. Οταν η εταιρια σου λεει, αν θελεις κανενα γκομενακι, να μας ενημερωσεις για να σου βρουμε μια καλη κοπελα. Καταλαβαινεις οτι δεν εισαι αναλωσιμος.
Ναι, τους μισθους στην δυση μπορουν να τους ριξουν. Μπορουν να κανουν και ενα σωρο καπιταλο-σατανιστικα κολπα.
Οταν ομως βρεθουν στην φαση να μην βρισκουν ανθρωπους με τεχνογνωσια, επειδη θα εχουν παρει συνταξη, θα γελασει και το τελευταιο καζανι στην κολαση. Επειδη τα πραγματα δεν δειχνουν θεληση να το φρεναρουν, θα γινει.
Για το 2024, εχει προβλεφθει οτι στην Ευρωπη, οι ανθρωποι ηλικιας 65+ θα ειναι πολλοι περισσοτεροι απο τους ανθρωπους ηλικιας 15 ετων.
Η Δανια ειναι μια πολυ καλη χωρα για μελετη. Η μεση ηλικια του πληθυσμου ειναι τα 42 ετη.
Εχουν ηδη μπει στην φαση, περισσοτεροι θανατοι παρα γεννησεις. Το 2022 ηταν η πρωτη χρονια που οι "μη δυτικες" γυναικες εκαναν λιγοτερα παιδια απο τις ντοπιες γυναικες. Ναι, ολα θα αμηθουν στην πετρα την καυτη και θα ειναι μηνας Αυγουστος.