Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να σημειωθεί για τα πρακτικά πως εδώ και καμιά βδομάδα έχουν βγει στη Θεσσαλονίκη παγανιά υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου και έχουν μαζέψει σκουπίδια που συσσωρεύονταν εδώ και κάνα χρόνο, η πόλη έχει καιρό να υπάρξει τόσο καθαρή.

Λένε οι κακές οι γλώσσες πως επι δημαρχείας Ζέρβα οι μισοί και βάλε υπάλληλοι καθαριότητας είχαν πάρει επ'αόριστον απόσπαση σε γραφεία. Το οποίο προφανώς δε θα μπορούσε παρά να είναι κακοήθης φήμη.

Λένε οι κακές οι γλώσσες πως επι δημαρχείας Ζέρβα οι μισοί και βάλε υπάλληλοι καθαριότητας είχαν πάρει επ'αόριστον απόσπαση σε γραφεία. Το οποίο προφανώς δε θα μπορούσε παρά να είναι κακοήθης φήμη.

Ο Ζέρβας όμως ήταν ΠΑΟΚ, έπρεπε να τον ψηφίσουμε.

αγαπημενο σημειο: "...Η δαπάνη που θα καταβάλει ασθενής θα περιλαμβάνει τόσο την αμοιβή του γιατρού όσο και του υπολοίπου προσωπικού αλλά και για τις υποδομές και την νοσηλεία. Παρότι η ηγεσία του υπουργείου υγείας ισχυρίζεται ότι το ποσό δεν θα είναι μεγάλο και πιθανώς να κινείται κοντά στα 1000 ευρώ, οι ασθενείς και πάλι θα επιβαρυνθούν...."

σαρανταενατακατό.

Διαβάζοντας κ την παράγραφο από πάνω, είναι για χειρουργεία που θα πραγματοποιούνται απόγευμα, αν θέλει δλδ κάποιος να μην περιμένει μήνες ή κ χρόνο...
Το ότι απλά κάποιος θα πληρώνει για να ανεβαίνει στη λίστα αναμονής, το λες κ φακελάκι (ειδικά όταν πετάει ένα ξερό, περίπου 1000€) αλλά πιστεώ πως στην Ελλάδα 3.0 του 2024 τέτοιοι δεν είσται. Τί?

Τουλάχιστον θα πάρετε Φ35 κ θα κοιμάστε ήσυχοι.

Μεταγραφές πρωταθλητισμού.

Στη Ν.Δ. εντάσσεται η Εύη Χριστοφιλοπούλου

Η τύπισσα που κυριότερη συνεισφορά της στην κουλτούρα της χώρας ήταν το ότι έγιναν βάιραλ οι αντιδράσεις της σε μια ομιλία της Γεννηματά.

όλα αυτά τα παρατράγουδα πως βγαίνουν βουλευτές;

ed03f4ae8e62e98a45db7c2b28de2f45780bce02-620x372.jpg

Ανυπομονώ να δω το ρόλο που θα ενσαρκώσει ο Steve Pemberton, στη τελευταία σεζόν του Inside No9!

η Eurobank μου έχει στείλει email ότι τέλος του μήνα θα αρχίσει να με χρεώνει 0,6€ γιατί, έτσι... την άδειασα, θα τον κλείσω...
Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι λογαριασμοί εκτός του επαγγελματικού, τους χάλαγαν οι κρατήσεις που μου έκαναν για ότι πλήρωνα και τα επιτόκια που τσίμπαγαν από τα λεφτά μου... κρίμας.

η Eurobank μου έχει στείλει email ότι τέλος του μήνα θα αρχίσει να με χρεώνει 0,6€ γιατί, έτσι... την άδειασα, θα τον κλείσω...
Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι λογαριασμοί εκτός του επαγγελματικού, τους χάλαγαν οι κρατήσεις που μου έκαναν για ότι πλήρωνα και τα επιτόκια που τσίμπαγαν από τα λεφτά μου... κρίμας.

Μα λέει ότι εξαιρούνται οι απλοί αποταμιευτικοί...

Μα λέει ότι εξαιρούνται οι απλοί αποταμιευτικοί...
οι απλοί αποταμιευτικοί είναι άχρηστοι, δεν μπορείς να πληρώσεις με την κάρτα τους σε ένα μαγαζί, δεν μπορείς να πληρώσεις με ebanking έναν λογαριασμό, μπορείς μόνο να βάλεις και να βγάλεις λεφτά.

7 τον μήνα πληρώνω στην Γερμανία....
οκ δεν είναι πολλά, αλλά ενα νταβατζιλίκι που δεν μπορείς να αποφύγεις.....

Τι λες;;;;;;; Ξέρεις πόσα πακέτα μακαρόνια αγοράζεις με 7;;;111;;;

Με 7 ευρώ τσιμπάς 2 πιτα τζαηρος.

7; γιατί; από επιλογή; τι σου προσφέρει;

Back