Επίσης, όταν είσαι ιδρωμένος δείχνεις πιό σέξι.
Η χρήση κλιματιστικών σκοτώνει τον έρωτα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Επίσης, όταν είσαι ιδρωμένος δείχνεις πιό σέξι.
Γιαυτό κάνουν 12 παιδιά ο καθένας. Είναι τόσο έντονο το σέξινες που όλη μέρα το κάνουν σαν κουνέλια.Κάτι θα ξέρουν οιβΡομά τελικά...
Γιαυτό κάνουν 12 παιδιά ο καθένας. Είναι τόσο έντονο το σέξινες που όλη μέρα το κάνουν σαν κουνέλια.
απλά δεν έχει καταλάβει ακόμα ο μητσοτάκ γκαντέμ ποιον θέλουμε να μαμήσουμε...Ε μα ναι, γι' αυτό το έγραψα. Ίσως έτσι δοθεί λύση και για το δημογραφικό!
Να βγει η κυβέρνηση με σύνθημα: "Κλείστε τα κλιματιστικά και πάτε να αναπαραχθείτε!".
απλά δεν έχει καταλάβει ακόμα ο μητσοτάκ γκαντέμ ποιον θέλουμε να μαμήσουμε...
Του ΔΕΔΔΗΕ είναι. Και ναι εφόσον ψηφίστηκε νόμος για κατάργηση των έναντι αυτό είναι το πλάνο, να μπουν ψηφιακοί μετρητές σε όλους. Προφανώς θα πάρει πολύ καιρό να ολοκληρωθεί αυτό. Εμένα ήδη μου βγαίνει κάθε μήνα εκκαθαριστικός πάντως γιατί μου άλλαξαν το μετρητή δύο χρόνια πριν όταν ζήτησα νυχτερινό. Καλύτερα είναι να σου πω έτσι από τα να σκας μαζεμένα κάθε 4 μήνες ή να πληρώνεις Εναντι που δεν αντιστοιχουν στη τωρινή κατανάλωση. Μιας και πάντα έβγαιναν βάση του τι έκανες πέρσι το καλοκαίριΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!111!!!
Έχουν βγει παγανιά συνεργεία ΔΕΗ και "πειράζουν" τα ρολόγια των πολυκατοικιώνε (και της δικής μας).
Βάζουν άραγε ψηφιακούς μετρητές;
Ελλάδα 2.0 beta (μπετά)
Του ΔΕΔΔΗΕ είναι. Και ναι εφόσον ψηφίστηκε νόμος για κατάργηση των έναντι αυτό είναι το πλάνο, να μπουν ψηφιακοί μετρητές σε όλους. Προφανώς θα πάρει πολύ καιρό να ολοκληρωθεί αυτό. Εμένα ήδη μου βγαίνει κάθε μήνα εκκαθαριστικός πάντως γιατί μου άλλαξαν το μετρητή δύο χρόνια πριν όταν ζήτησα νυχτερινό. Καλύτερα είναι να σου πω έτσι από τα να σκας μαζεμένα κάθε 4 μήνες ή να πληρώνεις Εναντι που δεν αντιστοιχουν στη τωρινή κατανάλωση. Μιας και πάντα έβγαιναν βάση του τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι![]()
Και μένα μού έσκασε εκκαθαριστικός για τον προηγούμενο μήνα. Δηλαδή από δω και πέρα θα έχουμε λογαριασμό με το μήνα;...
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ)
Ναι βρήκαμε δουλειά πλεονΔηλαδή από δω και πέρα θα έχουμε λογαριασμό με το μήνα;...
Αλλα εδω στην ελλαδα θα σου χρεωσουν και την τριβη του ρευματος στον χαλκο.
αλήθεια; ακούγεται ότι καλύτερο, αν έχεις ένα σπιτάκι να πας μια εβδομάδα, ένα κτήμα που θες ρεύμα 2-3 μήνες κτλ.τι ωραια που ηταν στην Αφρικη. Πηγαινες στο σουπερ μαρκετ και ελεγες, δωσε μου και 20 ευρω ρευμα. επαιρνες κωδικο και τον εβαζες στην μετρητη και στην οθονη εβλεπες ποσες μοναδες εχεις. εκανες τα κουμαντα σου. εβλεπες και καταναλωση.
Αν δεν ειχες φραγκα, επαιρνες ρευμα για μερικα ευρω, για να εχεις μια λαμπα το βραδυ, μη σε φανε τα ανακοντα.
Αλλα εδω στην ελλαδα θα σου χρεωσουν και την τριβη του ρευματος στον χαλκο.
είναι οι άνθρωποι που ενώ δεν έχει άλλη χωρητικότητα το δίκτυο επιδοτούν και αδειοδοτούνται νέες ΑΠΕ, που είμαστε σε τέτοιο capacity που πλέον όλο και πιο συχνά παράγουμε ρεύμα που δεν καταλήγει πουθενά, χάνετε, τσουφ, αέρας.Εν τω μεταξύ είναι τόσο άσχετοι που στην προσπάθειά τους να τα κονομήσουν θα κλατάρουν το δίκτυο.
Βρε ζώα, το νυχτερινό τιμολόγιο δεν υπάρχει για να γλιτώσει καμία δεκάρα ο λαός, αλλά ως κίνητρο για να μετατοπίζονται οι μεγάλες καταναλώσεις τις ώρες που πέφτει η γενική κατανάλωση. Αν τα μεσημέρια και κυρίως τα απογεύματα, διότι μας αρέσει να έχουμε δυτικό προσανατολισμό ως χώρα στα σπίτια μας, μαζί με τα κλιματιστικά μπουκάρουν και πλυντήρια στεγνωτήρια, μαντέψτε ποιος δεν θα φάει παγωτό επειδή ο καταψύκτης δεν θα έχει ρεύμα.