Eaglos
Mind-flayer
Ποσο τρολια τα "you are fired". Ενα upon/at ελειπε στο τελος.
Τωρα, να ηταν στημενο, μου φαινεται χλωμο. Μιλαμε για τρελα skills ο τυπος, "θα του ξυρισεις το αυτι αλλα δεν θα τον σκοτωσεις".
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ναι οκ αλλά ο μικρός ήταν χρόνια μέλος. Μπορεί να είναι και φάση "εγώ ήθελα τον άλλον να κατέβει με το κόμμα" ξέρω εγώ.Το ότι «ήταν εγγεγραμμένο μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος» δεν σημαίνει πολλά. Εγώ αν θέλω να πάω να σκοτώσω κάποιον σε μια συγκέντρωση κόμματος τι θα κάνω για να μην κινήσω υποψίες και να είμαι πιο κοντά στο να καταφέρω τον σκοπό μου; Θα δηλώσω αμέριστη πίστη στο κόμμα ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Και πως το δηλώνεις; Πληρώνοντας κάνα δύο μήνες το φόρο...
Ό,τι ήταν ηλίθιο αυτό που έκανε, ήταν λίγο. Αλλά από τη στιγμή που σκάνε οι πρώτες σφαίρες, την γλιτώνει και πέφτει για 10 δευτερόλεπτα κάτω, μετά λες «του πούστη, ότι ήταν να γίνει θα γινε». Έχεις και ασπίδα 6-7 άτομα , ε ντάξει θα πρεπε να την φάει από τον ουρανό την άλλη σφαίρα.
plot twist. Είναι ο πράκτορας δίπλα.Το τραγικό είναι που χτύπησε κ τον πράκτορα από δίπλα.
σαν τους προσκόπους δηλαδή.Και ολα αυτα γινονται τωρα ενω παιζω το HORIZON FORBIDEN WEST. Ισως καπως ετσι να ζουμε μετα τον τριτο παγκοσμιο πολεμο . Στα δαση και σε σκηνες!!
Η ειρωνεία είναι ότι εάν πας στην Αγγλία και φωνάξεις "Η Βρετανία ΔΕΝ είναι ισλαμική!" θα σε συλλάβουν για ισλαμοφοβια!Που πάνε ρε φίλε όλα αυτά τα παρατράγουδα και κάνουν καριέρα στην πολιτική; Είναι δυνατόν;
![]()
Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς - Αποκάλεσε την Βρετανία των Εργατικών «ισλαμιστική χώρα» | in.gr
Το έκανε πάλι το «θαύμα» του ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ - Άμεσες οι αντιδράσεις από το Λονδίνοwww.in.gr
Μπροστά στους δικούς μας δεν πιάνουν μια.Που πάνε ρε φίλε όλα αυτά τα παρατράγουδα και κάνουν καριέρα στην πολιτική; Είναι δυνατόν;
![]()
Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς - Αποκάλεσε την Βρετανία των Εργατικών «ισλαμιστική χώρα» | in.gr
Το έκανε πάλι το «θαύμα» του ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ - Άμεσες οι αντιδράσεις από το Λονδίνοwww.in.gr