PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγώ θα έλεγα αγοράστε το όσοι μπορείτε, μπορεί να έχει συλλεκτική αξία κάποτε.

Το θεωρώ σίγουρο ότι θα έχει συλλεκτική αξία. Ήδη έχει γραφτεί ως η μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία στην ιστορία των video games

Το θεωρώ σίγουρο ότι θα έχει συλλεκτική αξία. Ήδη έχει γραφτεί ως η μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία στην ιστορία των video games
Μεγαλύτερη κι από την αποτυχία του E.T. ;

ας ενημερώσει λίγο κάποιος το eShop ότι το γκειμ έχει κλείσει
Σκοτίστηκε το eshop, και το κάθε eshop για το αν παίζει το game. Θα κοιτάξουν να ξεπουλήσουν ό,τι κόπιες τους απομένουν στα πρόβατα: συλλέκτες που πάνε για complete συλλογή ps5 και επίδοξους επενδυτές.

Σοβαρά πάντως, ήδη διάφοροι επενδυτές/speculators έχουν ανεβάσει αρκετές αγγελίες στο ebay σε διπλάσια τιμή πώλησης (προς τον παρόν). Ακριβό στοπ πόρτας (ή σουβέρ) αλλά τι α κανς...

Δηλώνω σφόδρα και ακαριαία γοητευμένος από τη στιγμή που ένας επιστήμων άνθρωπος μεταμορφώθηκε σε ΑΡΚΟΥΔΑ.

Αυτό έχει αναφερθεί ξανά 'δω μέσα; Γιατί εγώ σήμερα έμαθα για την ύπαρξή του και απόρησα που ο @Χειρομαλάχτης δεν έχει γράψει ήδη κατάρες γνώμη για trailer κτλ.

Έχει ασχοληθεί εμπεριστατωμένα ο Mortym πάντως.

Έχουμε κάποιες νήξεις για αυτό γενικώς. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρο είναι ότι οι Πολωνοί τσίμπησαν τη μηχανή από το Mimimi (ακόμη και το art είναι το ίδιο σε σημεία) και έφτιαξαν το δικό τους Wolfenstein but in tactical strategy (stealth strategy) genre.

ψαχνοντας στο γιουτιου για το νιοστό συγκριτικο gpus σε fps, επεσα πανω σε τουτο δω.
στην γκειμσκομ το δειξανε. δεν λερωνω και τα βρακια μου, αφου δεν μ αρεζουνε τα σαρβαιβα αρπιγκί, αλλά εχει ΚΑΤΙ και μου φανηκε ενδιαφερον. επισης πεφτει μεγαλο χειτ στα σχολια εναντιον του μπερμινχαμ και δεν ξερω γιατι. απλα μου καμε εντυπωση και το λεω.
το κειμ ειναι σε ερλι αξες.

God Save Birmingham:

50άλεπτο gameplay χωρίς ανούσια επεξήγηση του τύπου "ο ανοιχτός κόσμος με τους χιλιάδες NpCs όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε κ να ανοίξετε δΙαΛόγοΥς"

Θυμίζει έντονα Ασσάσι Κρι, χωρίς το πολιτικό κ ιστορικό correction της Ubisoft.

Φαι
50άλεπτο gameplay χωρίς ανούσια επεξήγηση του τύπου "ο ανοιχτός κόσμος με τους χιλιάδες NpCs όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε κ να ανοίξετε δΙαΛόγοΥς"

Θυμίζει έντονα Ασσάσι Κρι, χωρίς το πολιτικό κ ιστορικό correction της Ubisoft.

Φαίνεται καταπληκτικό! Μαζί με το νέο Kingdom Come, θα μπούνε στην λίστα για το επόμενο μεγάλο κάψιμο.

Φαίνεται για μεγάλη τρολιά, αλλά "Yakuza" είναι, θα ασχοληθούμε.

@Bathory

well-like-duh.gif

@Sugamoto Panagia

Back