Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η μόνη εξήγηση στο γιατί αυτό^ το σχόλιο βρίσκεται εδώ, είναι ότι έπαιζες σε 24-30 frames.

Σε άλλα νέα...

Τωρα το ειδα κατα λαθος το εγραψα εδω. Και οχι δεν ηταν 30 αλλα σταθερα στα 60https://www.techpowerup.com/review/assassin-s-creed-mirage-benchmark-test-performance-analysis/5.html

"100 χρόνια μοναξιά" στο Netflix.

Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο δείτε άφοβα. Παρά τις μικρές αλλαγές και προφανώς όλη τη μαγεία και αφηγηματικοτητα που δε μπορεί να αποδοθεί στην οθόνη, θεωρώ έχει σεβαστεί το όνομα και το εργο του Μαρκεζ σε μεγάλο βαθμό. Το ειχα φοβηθεί, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις άλλωστε με αυτά που εχουμε δει τελευταία με τις αποδόσεις του Νετφλιξ.
Αγαπάω Μαρκεζ, πάλαι ποτέ το θεωρούσα το καλύτερο βιβλίο που είχα διαβάσει ουκ ολίγες φορές μεταξύ άλλων έργων του.
Άποψη μου, για κάποιον που δεν έχει ιδέα του magico-realismo του Μαρκεζ, είναι μια σειρά του 8/10.

Εγώ άνετα βάζω ένα 9-9.5 για τις στιγμές που βουρκωσα ή για τις αναλαμπές και τις ανατριχιλες που έρχονταν κάθε φορά που άκουγα ένα όνομα.

Αν στεκομουν στις λεπτομέρειες, σίγουρα δεν αποδόθηκε στο βαθμό που θυμαμαι στα βιβλία ή "κόντρα" συντηρητικών-φιλελευθερων καθώς η σειρά αφήνει ένα...κλίμα ας το πούμε ότι "όλοι είναι ίδιοι" κλπ
Ίσως πρέπει να κάνω μια ανάγνωση ακόμη!
Ψάχνοντας βέβαια είδα ότι θα βγάλουν και 2η σαιζόν 🤔

Κι εγώ το φοβάμαι πολύ Μιδέν Αγά, τρομάζω να πω την αλήθεια, αλλά μετά από τα λόγια σου παίζει να το δοκιμάσω.

Τελειωσα το the new adventures of Heman που ειναι η δευτερη σειρα Heman! Σε συγκριση με την πρωτη ειναι κατωτερη γιατι ο skeletor εχει για τσιρακια κατι εξωγηινους μεταλλαγμενους που ειναι τελειως ανικανοι. Σε συγκριση με τον Beast man και την Evil Lyn που ειναι πολυ καλυτεροι! Τωρα θα ξεκινησω την τριτη σειρα heman που βγηκε το 2002 αλλα πρωτα θα δω απο αυριο το yakuza το οποιο βασιζεται στις παιχνιδαρες yakuza !

Black doves. Κατασκοπευτικο στο Λονδινο με καποιες σεναριακες ακροβασιες αλλα σε κραταει.

Netflix παραγωγη οποτε ελπιζουμε να μην το κοψει προωρα..

Φαντάζομαι πως όλα εξαρτώνται από την επιτυχία που σημείωσε (σε συνάρτηση με το κόστος, βεβαίως βεβαίως) αλλά όταν την πρωτοπέτυχα στο Netflix θυμάμαι να έχει την ταμπέλα "limited series" ενώ τώρα όχι 🤔

Είδα την 2η σεζόν του Squid Game στο netflix.... την οποία σεζόν 2 οι αφιλότιμοι ουσιαστικά έκοψαν στα δύο ώστε να βγει η μισή τώρα και η άλλη μισή το καλοκαίρι του 2025 ως season 3, οπότε τελειώνει σε ακραίο cliffhanger και θα συνεχιστεί του χρόνου. Νταξ, έχει τις στιγμές της, έχει κάποιους αντιπαθέστατους χαρακτήρες, προφανώς δεν φτάνει το σοκ της 1ης σεζόν, συν το γεγονός ότι κόβεται στη μέση και αφήνει ανολοκλήρωτο το 100% των σεναριακών νημάτων οπότε μένεις με τελείως ουδέτερη αίσθηση στο τέλος.

Εν μέσω κάποιων ακραίων συμπτώσεων, κατέληξα με μόνη ηλεκτρονική συσκευή μια smart τηλεόραση με μόνη πρόσβαση στο netflix και χωρίς ούτε ένα βιβλίο για παρηγοριά, σαν άλλος κατάδικος, έβαλα να δω το yellow stone. Άντεξα οριακά ένα επεισόδιο. Δεν μου φάνηκε ούτε ενδιαφέρον και κυρίως ούτε ανδροπρεπέστατο. Για κλάματα ίσως. Να δω και δεύτερο ή θα κόψω φλέβα;

Έπιασα και το καλαμάρι ακα Squid Game Season 2. Καλό φαίνεται προς ώρας. Βέβαια είμαι υποψιασμένος μετά το σοκ του πρώτου, οπότε το κατανάλωσα πιο εύκολα.

Είναι τέρμα male fantasy τσιτάτα. Το βλέπεις για να δεις τον Kevin Kostner να σέρνει "βαργιές ατακαδόρικες αλήθγειες" και το ποσό προβληματικό είναι που είναι ένας φτωχός πλην τίμιος ραντσέρης με τη μισή πολιτεία δική του. Είναι καλό fluff TV, αλλά δεν θα θυμάσαι και πάρα πολλά μετά από μερικούς μήνες. Ο Sheridan από τότε που αγόρασε τα ράντσα του έχει βρει niche market και ανακυκλώνει σειρές για να έχει έσοδα από τις ενοικιάσεις τους, καλύπτοντας τα κόστη συντήρησης. Το consensus είναι ότι η πρώτη σαιζόν είναι η πιο δυνατή/μαζεμένη, έπειτα δες τα prequel.

Είδα και'γω το Squid Game Season 2. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι η σεζόν κοβόταν στη μέση, αλλιώς θα το άφηνα για το καλοκαίρι. Αν και έπρεπε να το περιμένω, εδώ οι του Netflix έσπασαν στα τρία την τελευταία σεζόν του Cobra Kai, στο Squid Game θα κόλλαγαν; Κάπως πρέπει να κρατήσουν τους συνδρομητές ενεργούς.

Ωστόσο, το cliffhanger είναι επιεικώς απαράδεκτο, σε σημείο που δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα τι είδες. Εκτιμώ την προσπάθεια που έκαναν να διαφοροποιηθούν κάπως από την πρώτη σεζόν, ωστόσο αρκετά σημεία ήταν προβλέψιμα (όπως π.χ. το γεγονός ότι ο καπετάνιος είναι στο κόλπο ή ο ρόλος του 001 - κάτι που θα έπρεπε να βάλει σε υποψίες τον Γκι-Χουν), ενώ, όπως ανέφερε και ο Κώστας παραπάνω, υπάρχουν αρκετοί αντιπαθητικοί/ενοχλητικοί χαρακτήρες.

Είναι τέρμα male fantasy τσιτάτα. Το βλέπεις για να δεις τον Kevin Kostner να σέρνει "βαργιές ατακαδόρικες αλήθγειες" και το ποσό προβληματικό είναι που είναι ένας φτωχός πλην τίμιος ραντσέρης με τη μισή πολιτεία δική του. Είναι καλό fluff TV, αλλά δεν θα θυμάσαι και πάρα πολλά μετά από μερικούς μήνες. Ο Sheridan από τότε που αγόρασε τα ράντσα του έχει βρει niche market και ανακυκλώνει σειρές για να έχει έσοδα από τις ενοικιάσεις τους, καλύπτοντας τα κόστη συντήρησης. Το consensus είναι ότι η πρώτη σαιζόν είναι η πιο δυνατή/μαζεμένη, έπειτα δες τα prequel.

Ε το βλέπεις και για την Μπεθ.

Ναι εννοείται, ήδη από τις εποχές που ήταν Mrs Watson στα Guy Ritchie Sherlock.

Both D+ και Netflix ακυρώθηκαν τη μέρα που έβαλα Nova full pack, οι νέες τιμολογιακές πολιτικές τους είναι για γέλια. Στον χρόνο που απομένει και στα 2, θέλω να τελειώσω X-Files και Breaking Bad αντιστοίχως (θα ήθελα να δω και Black Doves). Γενικά κάνουν ό,τι μπορούν οι streaming πλατφόρμες για να κυριαρχήσει εκ νέου ο διαμοιρασμός torrents.

Μήτσο, για πες λίγο εντυπώσεις από την Nova. Έχει υλικό;
Έχει πέσει η ιδέα να κάνουμε ένα οικογενειακό full pack στην Cosmote+Nova για να βλέπει ο πατέρας αθλήματα στο σπίτι και να στριμαρω κι εγώ καμιά premier league/Euroleague. Αλλά αν αξίζει σκέφτομαι να ακυρώσω την Disney και το Netflix για να βλέπω από εκεί καμιά ταινία/σειρά όταν έχω χρόνο.

Μονο αθλητικα, Eurosport και αλλο ενα με xtreme sports. Απο ταινιες, σειρες και παιδικα, δεν εχει κατι που να αξιζει να πληρωνεις καθε μηνα.

Πήγα για ανανέωση συμβολαίου και αναβάθμιση γραμμής από 500/50 σε 1000/500, μου έκαναν και καλή προσφορά για το full pack, οπότε το έβαλα. Ταινίες έχει πολλές και αξιόλογες, αλλά όχι απαραίτητα καινούργιες, αν και πχ έχει πάρει το μάτι μου Oppenheimer μεταξύ άλλων. Από σειρές, για το ύφος που προτιμώ, έχω εντοπίσει ενδιαφέρουσες (ενδεικτικά Pagan Peak, Mr Mercedes), αλλά και πάλι δεν έχω ψάξει ενδελεχώς το on demand, μιας και έχω ανοιχτές εκκρεμότητες με τις προαναφερθείσες σε D+ και Netflix. Έχω πετύχει ωραία πράγματα σε FX κλπ πάντως. Για μένα, το selling point ήταν Euroleague/NBA και τα κανάλια ντοκυμαντέρ, στα οποία έχω αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο από όσο σε όλα τα υπόλοιπα μαζί.

Οπότε ίσως να συμφέρει περισσότερο το Cosmote TV full pack. Μέχρι στιγμής, επειδή μένουμε σε λευκή ζώνη, δικαιουμεθα δωρεάν πιάτο και αποκωδικοποιητή για να βλέπουμε τα εθνικής εμβέλειας και μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και το Cosmote history, το οποίο είναι επίσης πολύ καλό για ντοκιμαντέρ. Έχουν και καλές δικές τους παραγωγές.

Η Nova σου έδωσε και καμιά προσφορά για το κινητό; Έψαχνα και στις δύο εταιρείες για κάποιο συμβόλαιο που να περιλαμβάνει ίντερνετ, σταθερό, τηλεόραση και κάνα κινητό από τους γονείς, αλλά μου κάνουν τους δύσκολους.

Ναι, τα έχω όλα εκεί, Unlimited All κινητό, FTTH 1000/500 και Nova TV Full pack. Προσεχώς θα φέρω και το κινητό της γυναίκας, με μειωμένο πάγιο.

Η Cosmote είναι αχάμπαρη, αλλά η Vodafone δίνει πακέτα με λίγο ταρακούνημα.

Έτσι να ομολογούν και να πηγαίνουν στο τρένο οι false ones, οι πλοκαμάκηδες του Σαββατοκύριακου που δεν ΚΛΑΙΓΑΝ ΓΟΕΡΑ σε κάθε διαφήμιση Μάλμπορο στο σινεμά.

Η Cosmote είναι αχάμπαρη, αλλά η Vodafone δίνει πακέτα με λίγο ταρακούνημα.

Έπρεπε να υπογράψω με vodafone για να ξυπνήσουν στην cosmote να μου δώσουν προσφορά που πρακτικά ήταν... το να μην μου ανεβάσουν την τιμή με το νέο συμβόλαιο... (έληγε η επιδότηση broadband)

Τους έλεγα εγώ αν μου ανεβάσετε την τιμή έχω φύγει σούμπιτος, δώσε μου αυτό που σου ζητάω, όχι δε μπορώ, μπορώ να σας δώσω σε αυτά τα λεφτά 200άρα και tv και μν και δε ξέρω τι... ε οκ δεν με ενδιαφέρει και έμεινε κόκκαλο στην γραμμή η τύπισσα για κάποιο λόγο...
Και την επόμενη και τελευταία που με πήραν το ίδιο τροπάρι, ρε κοπέλα μου δεν θέλω να πληρώνω παραπάνω για μεγαλύτερη γραμμή, θέλω αυτή που έχω στα λεφτά που δίνω, αλλιώς πάω vodafone που είναι και φθηνότερα και από αυτά που δίνω...

Τελικά για να μην φύγω μου έδωσαν και 6 μήνες τζάμπα... εγώ το μόνο που ζήταγα είναι να συνεχίσω να πληρώνω 28€ το μήνα... ότι να'ναι η cosmote.

Back