What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
"Α για εμάς δε θα αλλάξει τίποτα, ότι κάναμε πριν θα κάνουμε και τώρα με το παιδί".

Αυτό είναι και η απόδειξη του πόσο ανέτοιμοι (και ίσως ακατάλληλοι) είναι κάποιοι για να γίνουν γονείς. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τηρούν το παραπάνω που ανέφερες βάζοντας τη ζωή των ίδιων τους των παιδιών στον "αυτόματο"...

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Οι καλύτεροι βέβαια είναι οι γονείς που δεν ξέρουν τι έρχεται και είναι σε φάση "Α για εμάς δε θα αλλάξει τίποτα, ότι κάναμε πριν θα κάνουμε και τώρα με το παιδί".
Οοοοοοκκκκκκκ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
παρόν :p

edit: @Dim Gian Bot δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το "έτοιμος για να γίνεις γονιός", τίποτα δε μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτό το θαυμαστό αλλά πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Last edited:

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Αυτό είναι και η απόδειξη του πόσο ανέτοιμοι (και ίσως ακατάλληλοι) είναι κάποιοι για να γίνουν γονείς. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τηρούν το παραπάνω που ανέφερες βάζοντας τη ζωή των ίδιων τους των παιδιών στον "αυτόματο"...

Κοίτα υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που πολλοί κατέληξαν να είναι ακατάλληλοι για γονείς, αλλά αυτός όχι. Πιο πολύ το ανέφερα χάριν αστεϊσμού και σε συνάρτηση με το πόσο ουτοπικά έχουμε πλάσει την εικόνα πριν την έλευση ενός παιδιού σχετικά με την ένταξή του στο πρόγραμμά μας και τη διαπίστωση οτι τελικά εμείς εντασσόμαστε στο πρόγραμμά του.

Eaglos

Mind-flayer
Η παντελης αγνοια για κατι ειναι πολλες φορες συνωνυμο με την ανικανοτητα στην πραξη. Μιλαμε για τα εντελως αυτονοητα, οτι η ζωη σου δεν μπορει να παραμεινει ιδια και οχι για το πως αλλαζεις πανα.

Οσα ζευγαρια ξερω που μπηκαν στο τριπακι "παιδια" με αυτη τη λογικη "ο,τι εκανα πριν θα κανω και μετα", εχουν παει στα βραχια.

Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Aν είναι να κάνεις παιδί και να το ζομπιάσεις σε τάμπλετ ή να το κάνεις outsourcing στους παππούδες, ετοιμάζεσαι για 'Οικογενειακές Ιστορίες' από τώρα. Από την άλλη, αν όντως στο σχολείο πχ μας έδιναν ένα μωρό νεογέννητο να το κρατήσουμε ζωντανό μια εβδομάδα, δεν θα έκανε ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ παιδί από το τραύμα.

Θέλει το γλυκό ντέμο και το παραμύθι ΜΗΠΩΣ και αντέξει ένα 5% την πίεση.

The Nameless One

Mind-flayer
Aν είναι να κάνεις παιδί και να το ζομπιάσεις σε τάμπλετ ή να το κάνεις outsourcing στους παππούδες, ετοιμάζεσαι για 'Οικογενειακές Ιστορίες' από τώρα. Από την άλλη, αν όντως στο σχολείο πχ μας έδιναν ένα μωρό νεογέννητο να το κρατήσουμε ζωντανό μια εβδομάδα, δεν θα έκανε ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ παιδί από το τραύμα.

Θέλει το γλυκό ντέμο και το παραμύθι ΜΗΠΩΣ και αντέξει ένα 5% την πίεση.
Με την καμία demo. Δεν θα αγοράσει κανείς το προϊόν και θα εξαφανιστούμε σαν είδος!

nitro912gr

Tarrasque
Με την καμία demo. Δεν θα αγοράσει κανείς το προϊόν και θα εξαφανιστούμε σαν είδος!
η αλήθεια είναι ότι η γενική ιδέα είναι "θα είναι δύσκολα, θα είμαστε άυπνοι", αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο δύσκολη από την σκέψη και του τι σου είπαν.
Καλύτερα όντως που δεν έχει demo, γιατί μπορεί να σου έδειχνε μόνο την αρχή που είναι δύσκολη χωρίς τα καλά που έρχονται σιγά σιγά μετά.

Borracho

Ancient Red Dragon
Ένας ένας μου βγαίνετε οι τσακισμένοι μπαμπακούληδες. ΝΙΤΡΕ ΛΕΓΕ, ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝΕ.

Επίσης, έλα στην αγκαλιά μου, όλοι μαζί θα κλαίμε.

Edit: Το 'γλυκό ντέμο' αναφέρεται στην περίοδο που νομίζεις πως η Εκλεκτή της Καρδιάς Σου θα βρεθεί σύντροφος και παραστάτης σε όλο αυτό τον εκτροχιασμό και δε θα χρειαστεί να βιώσεις το όνειρο σίνγκλ-μπαμπάς-χωρίς-να-είμαι-σίνγκλ, αυτή τη σπανιά διακρισάρα :D

Last edited:

The Nameless One

Mind-flayer
η αλήθεια είναι ότι η γενική ιδέα είναι "θα είναι δύσκολα, θα είμαστε άυπνοι", αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο δύσκολη από την σκέψη και του τι σου είπαν.
Καλύτερα όντως που δεν έχει demo, γιατί μπορεί να σου έδειχνε μόνο την αρχή που είναι δύσκολη χωρίς τα καλά που έρχονται σιγά σιγά μετά.
Το καλύτερο είναι στην αρχή πάντα

nitro912gr

Tarrasque
Ένας ένας μου βγαίνετε οι τσακισμένοι μπαμπακούληδες. ΝΙΤΡΕ ΛΕΓΕ, ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝΕ.

Επίσης, έλα στην αγκαλιά μου, όλοι μαζί θα κλαίμε.

Edit: Το 'γλυκό ντέμο' αναφέρεται στην περίοδο που νομίζεις πως η Εκλεκτή της Καρδιάς Σου θα βρεθεί σύντροφος και παραστάτης σε όλο αυτό τον εκτροχιασμό και δε θα χρειαστεί να βιώσεις το όνειρο σίνγκλ-μπαμπάς-χωρίς-να-είμαι-σίνγκλ, αυτή τη σπανιά διακρισάρα :D
πάμε δυνατά για το 3μηνο τώρα :p

maladroid

Mind-flayer
Μαλαντρουά, έριξες μόλις ύπουλη στέλθ ανακοίνωση της εισόδου σου στην κλαμπάρα των Κατεστραμμένων Μπαμπακούληδων;
Όχι που θα σου ξέφευγε 😄
Δεν είναι και τόσο φρέσκο νέο, 9.5 μηνών έγινε προχθές ο μικρός αλλά ναι, ακόμα noobάς νιώθω και νομίζω αυτό δεν θα αλλάξει σύντομα 🥲

Πίσω στα του Broadchurch, πράξατε σοφά και γενναία που το σταματήσατε. Η ζωή είναι μικρή για τέτοιες ανούσιες κλισεδιές με βρετανικό περιτύλιγμα.

Σε άλλα νέα, τελειώσαμε τις προάλλες και την τρίτη σεζόν The Bear, που να πω την αλήθεια άρχισε λίγο να με απογοητεύει. Ακολουθεί κάπως παρόμοια πορεία με το σαντουιτσάδικο της σειράς: ενώ ξεκίνησε ως τίμιο, λαϊκό αλλά συνάμα ποιοτικό μαγαζάκι/εργάκι, πάει με το στανιό να γίνει γκουρμέ/κουλτουρέ επειδή οι δημιουργοί την είδαν auteurs. Η δεύτερη σεζόν πέτυχε μια ωραία ισορροπία, αλλά η τρίτη ήταν αρκετά self-indulgent για τα γούστα μου. Ελπίζω να το κλείσουν στην τέταρτη βάζοντας περισσότερη πλοκή και λιγότερα guests (αν και της Olivia είναι πάντα ευπρόσδεκτα).

Last edited:

mits@kos

Death Knight
Το Broadchurch κόβει κώλους. Και τους γαρνίρει με το συγκλονιστικό σάουντρακ του Ólafur Arnalds. Η πρώτη σεζόν είναι σεμιναριακή σε όλα.

Μάλαντροιντ ήμουν προετοιμασμένος για γερό μπάκινγκ της παραπάνω δήλωσης, μετά είδα πως το κράζεις έχοντας κάτσει να δεις δύο σεζόν The Bear και έχοντας μπει και στην διαδικασία να δεις και τρίτη, οπότε αποφάσισα πως δεν έχω κάτι χειρότερο να σου καταλογίσω... :sneaky:

Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
@mits@kos Ακούγοντας στο Volume 6 για να μην ξυπνήσει το παιδί που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ, ποιό συγκλονιστικό σάουντρακ; #ΜόνοΥπότιτλοι

Επίσης, το The Bear μετρά άσχημα. Τους έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους τύπους και μου τους θυμίζει. Έχω πολύ περισσότερα κοινά σημεία επαφής απ'ότι με τις Μαρβελοβαλτινικές υστερίες του 'Χούκου. Όντως τους επιασε τάση για χαϊλίκι, στη ζωή είναι αυτό. Να μου το θυμηθείτε, στο φινάλε της 9ης σαιζόν, ο Κάρμι θ'ανοίξει σαντουιτσάδικο στα Πατήσια.

Όλσο, η δεύτερη σαιζόν του Tulsa King είναι αγνή απόλαυση :)

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Σόρρυ γκάιζ, δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν με το παραπάνω μου σχόλιο. Ίσως βγήκε μια αγανάκτηση βλέποντας γύρω μου τα παιδιά των άλλων και πόσο παρατημένα τα έχουν με ένα κινητό/τάμπλετ στο χέρι (ό,τι χειρότερο)... Είμαι σίγουρος πως κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να μεγαλώσετε τα παιδάκια σας, και μπράβο σας. Απλώς, την ατάκα που είπε ο @vlad παραπάνω, την έχω ακούσει να λέγεται στα σοβαρά από νέους γονείς.

@nitro912gr : Εννοείται πως κανένας δεν είναι "έτοιμος" να γίνει γονιός, αλλά όταν υπάρχει εξαρχής η αντίληψη του "έλα μωρέ, κι εμείς στον αυτόματο μεγαλώσαμε, τι θα πάθει;", αρχίζεις να υποψιάζεσαι τι κατάληξη μπορεί να έχει αυτό...

@captain kal : Εγώ παίρνω το αίμα μου πίσω (μετά τα πρώτα χρόνια ταλαιπωρίας) παίζοντας με τα ανίψια FIFA. No mercy! :p

@Borracho : Μόλις προχτές πήρα χαμπάρι ότι βγήκε δεύτερη σεζόν του Tulsa King! Και αφού έχει και το Seal of Approval του Βορράκιου, τρέχω να την κατεβάσω. :D

nitro912gr

Tarrasque
ΚΙΑΝΟΥ ΠΡΙΜΑΡΧ ΣΚΙΖΩ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑΜΟΥ ΣΑΚΗΗΗΗΗ

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
εδω και καμμια 20αρια μερες στο νέτφλι. δεν ειναι ωλαραουντ ντοκιμαντέ, ασχολειται μονο με το Επικο καμπακ του 68.

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Ξεκίνησε η δεύτερη σαιζόν του Silo με ένα επεισόδιο που με είχε 40 λεπτά στην τσίτα.

Rebecca, είσαι μεγάλος έρωτας!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Τα καινούργια επεισόδια Cobra Kai είναι αναμενόμενα τόσο κριντζ κλισεδούρα ξύλου και αμερικανικού νεανικού ρομάντζου που ΓΑΜΑΝΕ. Έχουν και τις εκπλήξεις τους βέβαια. Μου μένουν αλλά δύο επεισόδια για να ολοκληρωθεί το πακέτο, άντε να περιμένουμε ξανά μετά μέχρι το τρίτο και τελευταίο.

Top Bottom