What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Επειδή ήμουν fanboy του lost, έχω δώσει πολλά συγχωροχάρτια στο From και αρχίζει να ανταποδίδει.

Η τρίτη σαιζόν τελείωσε με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο. Κάποιες απαντήσεις άρχισαν να δίνονται. Και αχνοφαίνεται, αν και δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, ότι υπάρχει από την αρχή της σειράς ένα grand plan.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μιά φτωχή μεν, τίμια δε σειρά που είναι ακόμα στα χέρια των συντελεστών της να μας εκπλήξουν.

Και νομίζω ότι είναι η μόνη σειρά που έχει φανατικό κοινό που σχολιάζει έντονα στα ιντερνετς όλες τις πιθανές θεωρίες και μυστήρια γύρω από αυτή.

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Η τρίτη σαιζόν τελείωσε με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο. Κάποιες απαντήσεις άρχισαν να δίνονται. Και αχνοφαίνεται, αν και δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, ότι υπάρχει από την αρχή της σειράς ένα grand plan.

jx9ULA.gif

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
^Βγαίνουν σε πακέτα τα επεισόδια, η πρώτη φουρνιά έχει οχτώ. Είδα τρία από αυτά: D&D, Unreal Tournament, W40K.
  • Το UT ξύπνησε σκληρές αναμνήσεις, χωμένα easter eggs για μία ΙΡ που απλώς έπεσε στο λήθαργο επειδή το Fortnite βγάζει πακτωλούς χρημάτων... Εξαιρετικό.
  • Το D&D ακολούθησε safe μονοπάτια, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά ωραίες σεκάνς όπως και να έχει.
  • Και έπειτα έχουμε το W40K. Ω, ΘΕΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ.

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
^Βγαίνουν σε πακέτα τα επεισόδια, η πρώτη φουρνιά έχει οχτώ. Είδα τρία από αυτά: D&D, Unreal Tournament, W40K.
  • Το UT ξύπνησε σκληρές αναμνήσεις, χωμένα easter eggs για μία ΙΡ που απλώς έπεσε στο λήθαργο επειδή το Fortnite βγάζει πακτωλούς χρημάτων... Εξαιρετικό.
  • Το D&D ακολούθησε safe μονοπάτια, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά ωραίες σεκάνς όπως και να έχει.
  • Και έπειτα έχουμε το W40K. Ω, ΘΕΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ.

Είδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο με το DnD αλλά δεν κατάλαβα πως θα συνεχίσει. Σε επόμενες σεζόν θα έχει κάποια συνέχεια ή είναι αυτοτελή μικρά επεισόδια - διαφήμιση για το κάθε σύμπαν - παιχνίδι;

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Είδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο με το DnD αλλά δεν κατάλαβα πως θα συνεχίσει. Σε επόμενες σεζόν θα έχει κάποια συνέχεια ή είναι αυτοτελή μικρά επεισόδια - διαφήμιση για το κάθε σύμπαν - παιχνίδι;
ελπίζω αυτοτελή, αυτή είναι η μαγεία σε αυτές τις ανθολογίες.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Όπως το λέει ο nitro. Είναι μικρά αυτοτελή επεισόδια που περισσότερο παραδίδουν ένα snapshot από το εκάστοτε σύμπαν. Είχα μετριασμένες προσδοκίες διότι οι πρώτες εντυπώσεις, πριν κυκλοφορήσει, ήταν ότι η σειρά ήταν glorified cinematics. Βέβαια στον αντίποδα, αν είχαμε ολόκληρο κύκλο σειράς από το cinematics deparment της Blizzard δεν θα μας χαλούσε. Για αυτά που είχα περισσότερο ενδιαφέρον με κράτησαν, θα δω και τα υπόλοιπα για τη συνολική αποτίμηση. και φυσικά περιμένω με αγωνία το επεισόδιο για το Concord.

nitro912gr

Tarrasque
Όπως το λέει ο nitro. Είναι μικρά αυτοτελή επεισόδια που περισσότερο παραδίδουν ένα snapshot από το εκάστοτε σύμπαν. Είχα μετριασμένες προσδοκίες διότι οι πρώτες εντυπώσεις, πριν κυκλοφορήσει, ήταν ότι η σειρά ήταν glorified cinematics. Βέβαια στον αντίποδα, αν είχαμε ολόκληρο κύκλο σειράς από το cinematics deparment της Blizzard δεν θα μας χαλούσε. Για αυτά που είχα περισσότερο ενδιαφέρον με κράτησαν, θα δω και τα υπόλοιπα για τη συνολική αποτίμηση. και φυσικά περιμένω με αγωνία το επεισόδιο για το Concord.
θα σε διευκολύνω εγώ, για το κονκορντ

nitro912gr

Tarrasque
Βρήκα και εγώ λίγο χρόνο για Secret Level, εντυπωσιακό το DnD, περισσότερο visuals παρά στόρι βέβαια αλλά οκ shorts είναι. Διάολε όμως μόνο και μόνο που είδα Tiamat σπάστηκα που τόσα χρόνια δεν έχουμε δει τίποτα από Dragonlance :(

edit είπα να θυσιάσω 20 λεπτά ακόμα από τον ύπνο μου να δω και το 40Κ, μακάρι να είναι προπομπός του τι θα δούμε στην σειρά του Amazon. Εντυπωσιακότατο.

Last edited:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Είδα και τα εναπομείνατα. Το Aeternum είναι μέσα στα easter eggs του Arnie, με τον ίδιο να δίνει τη φωνή του στο πρωταγωνιστή. Πολύ ενδιαφέρον είναι το Pac-Man, ενώ το Armored Core με έψησε άσχημα για wishlist backlog (υπάρχει και τέτοιο πλέον).

Miden Agan

Mind-flayer
Εντάξει, δεν έχω λόγια για το επεισόδιο 40Κ. Είμαι και σχετικά... παρθένος με το σύμπαν. Εντυπωσιακότατο.
Επεισόδιο Aeternum έσπειρε, λατρεία ο χαρακτήρας του Αρνι.
D&D επίσης εντυπωσιακό!
Ελπίζω και τα υπόλοιπα επεισόδια να έχουν κάτι να πουν!

Adhan

Horror addict
Staff member
Πείτε μου ότι είναι κάποιου είδους φάρσα/meta/inside joke το ότι συμπεριέλαβαν το Concord.
Γιατί όχι τότε τα Superman 64 και Rise of The Robots για τα comic relief επεισόδια...;

Borracho

Ancient Red Dragon
Πας λίγο πίσω και κοιτάς ποιές εταιρείες παραγωγής εμπλέκονται. Οι IP's που παρουσιάζουν σε ποιούς ανήκουν. Λίγο τσίκι τσίκι από δω, λίγο τσάκα τσάκα από 'κει, έτοιμη η φτιάξη.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Για τον απλούστατο λόγο ότι η Sony πίστευε ότι το Concord θα είναι μια all-time classic χιτάρα που θα καθιερωθεί στο gaming τοπίο για δεκαετίες, οπότε πλήρωσε αδρά ώστε να συμπεριληφθεί στο Secret Level. Και όταν το γκεημ κυκλοφόρησε και πάτωσε, είχε δρομολογηθεί ήδη η δημιουργία και προβολή των επεισοδίων οπότε σου λέει αφού σκάσαμε Χ εκατομμύρια για να το φτιάξουμε ας το προβάλουμε κιόλας.

tommas

Umber Hulk
Sign me up! The Ultimate Sacrifice Come get some PCMaster Veteran
Το είδα και εγώ το W40K. Νταξ, καλούλι ήταν. :giggle:

Ωραία προσοχή στη λεπτομέρεια όπως τα service studs του Metaurus ή τα chains στο χέρι του Titus (οκ, αυτά υπάρχουν και στο game). Απλά όμορφα πραγματάκια που δείχνουν πολύ μεράκι και αγάπη για το setting.

Μόνο τέτοια στο μέλλον.

Borracho

Ancient Red Dragon
Για τον απλούστατο λόγο ότι η Sony πίστευε ότι το Concord θα είναι μια all-time classic χιτάρα που θα καθιερωθεί στο gaming τοπίο για δεκαετίες, οπότε πλήρωσε αδρά ώστε να συμπεριληφθεί στο Secret Level. Και όταν το γκεημ κυκλοφόρησε και πάτωσε, είχε δρομολογηθεί ήδη η δημιουργία και προβολή των επεισοδίων οπότε σου λέει αφού σκάσαμε Χ εκατομμύρια για να το φτιάξουμε ας το προβάλουμε κιόλας.
Ακριβώς. Αυτές οι μπίζνες 'κλειδώνουν' ως ντήλς, 2-3 χρόνια πριν οι άπλυτοι χωριατοπλεμπαίοι καταναλωτές/γκέημερς έχουν ιδέα τί έρχεται. Προφανώς είναι τεράστιος τζόγος, καθώς σε περίπτωση επιτυχημένου κέημ/IP είσαι σε φάση : 'ΖΟΜΦΑΓΚΑΟΥΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΓΟΥΙΤΣΟΡ 5 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΠΟΥ ΚΑΜΕ ΧΑΜΕ ΑΝΙΜΕ ΤΟ ΝΕΤΦΛΙΞ!; Ε ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!' και όταν κάτι πάει άπατο είσαι σε φάση 'Σόρι, αυτό δεν ψόφησε πριν δύο εβδομάδες, ΤΙ ΚΑΝΟΥΤΟΥ ΜΩΡΕ ΚΙΑΠΑΝΟΥ;'

Να σας προστατέψουν οι Θεοί από δουλειές στο Growth Marketing τέκνα μου.

Borracho

Ancient Red Dragon
Και για να επανέλθουμε λίγο σε οντόπικ φόρμα, ο άθλιος ο Σέρινταν κάνει πάρτι με τον ανύπαρκτο μπαμπακουλοτηλεοπτικό μου χρόνο :

Landman- Έξοχη μελέτη τσακισμένου υπερανδρικού ψυχισμού, με πρόσχημα την απάνθρωπη οικονομική αλυσίδα της εξόρυξης πετρελαίου στο Τέξας. Μπίλι Μπομπ Θόρντον ως δυσσαδερός ανθυποσκαπόη, Τσών Χάμ ως Τσών Χαμ και ένα ξανθό θεομάναρο που παίζει το ψυχάκι πρώην-τώρα-νυν-δεν-ξέρω-να-τα-πούμε-λίγο-πιο-μετά. Ακριβέστατη αποτύπωση της ενήλικης κόλασης.

Lioness S2 - Εδώ έχουμε Ρηγκανικό escapist παραμύθι, τόσο αναπολογητικά και κάφρικα 80'ς που είναι σχεδόν σα να βλέπεις Jag στο Star το '96. Αξία, ανεκτίμητη.

Yellowstone Finale- Να μην κουράζουμε, ό,τι ανδροπρεπέστερο έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση την τελευταία εξαετία. Εντελώς απαραίτητο, εξαιρετική κλιμάκωση του δράματος.

Στα διαλείμματα, έμεινε ένα επεισόδιο για το φινάλε του ιδιοφυούς What We Do In The Shadows (κάποτε ζούσαμε όλοι ακριβώς έτσι και ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ), το Boardwalk Empire το έφτασα αισίως στην τρίτη σαιζόν και περιμένει να με σφιχταγκαλιάσει σαν οικτρά ανήθικο γούνινο παλτό. Εγγυημένη ποιότητα. Στα σχολεία έπρεπε να προβάλλεται το Dopesick , που αφηγείται ντόμπρα και σταράτα το ποιόν της οικογένειας Σάκλερ, μαζί με τα έργα και τις ημέρες της Purdue Pharma. Εκπληκτικός ο Κήτον εκεί, δίκαια νομίζε τσίμπησε και βραβείο. Αν δεν, θα 'πρεπε.

Top Bottom