PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγω ξέρω ότι κάθε φορά που ανοίγω τέτοια λινκ και σκαει στο address το X.COM η καρδιά μου πηδάει ένα χτύπο.

Έχουμε κάνα νεο αλήθεια για αυτό? Πέρασε καιρός...

Εγω ξέρω ότι κάθε φορά που ανοίγω τέτοια λινκ και σκαει στο address το X.COM η καρδιά μου πηδάει ένα χτύπο.

Έχουμε κάνα νεο αλήθεια για αυτό? Πέρασε καιρός...

Όχι, ακόμα τίποτα ούτε σαν φήμη. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε ο νίτρο, στο μυαλό μου είναι ακόμα twitter. Δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω για κάθε νέο εναλλακτική πηγή, όταν έχω επιλογή θα βάζω κάτι άλλο. Πέραν τούτου, αν κάποιος δεν θέλει να βλέπει καθόλου λινκς από το twitter υπάρχουν scripts που μπορούν να το μπλοκάρουν.

πριν μας δείξει ο ίλον τη σκατάς είναι πήρα την απόφαση να διαγράψω ολότελα τον λογαριασμό μου στο Χ, πλέον μετά τα τελευταία αποφάσισα να μην πατάω καν εκεί.

κοιτάζω bluesky τι παίζει σιγά σιγά, λέει έχει και seamless Integration με mastadon με ένα add on.

Νομίζω πως όχι, αλλά ήταν αναμενόμενο.

Έναν χρόνο (παρά κάτι μέρες) μετά την κυκλοφορία του στο PS5.

Αυτή η κοέι τέμκο ή πώς σκατά την λένε, μόνο νιτζοπαίχνιδα φτιάχνει;

Αυτή η κοέι τέμκο ή πώς σκατά την λένε Team NINJA, μόνο νιτζοπαίχνιδα φτιάχνει;

Νετί;
Ένα παιχνίδι για κάθε νίντζα στην ομάδα. Μετά μένει χωρίς σκοπό, όπως ο Σρε όταν νικήσει τις χελώνες.

Είμαστε σε φάση Οικογένεια Άνταμς και Χοσέ Τοτόι τώρα Σόδα, δε μας πιάνει το Χαλοκίτυ :D

Αυτό δεν θυμάμαι αν είχε ανακοινωθεί νωρίτερα:

Ετσι εχουμε 3 παιχνιδια με ninja φετος!
NINJA GAIDEN RAGEBOUND 4 ΚΑΙ ΤΟ RONIN!!
Περσι επαιξα ghost runenr 2 και Ghost of tushima τωρα εχω να παιξω αυτα! Επιβαλλεται για ολους τους ninja να τα παιξουν !!

Ακόμη μια ουσιαστική παρέμβαση της εταιρείας που έχει να κυκλοφορήσει οποιοδήποτε νέο σχετικά με game της πάνω από 4 χρόνια.

3 βδομάδες έμειναν για να βγει η παιχνιδάρα.! Αυτό και το επόμενο σαββατοκύριακο θα έχει και open beta οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε. Κατά 99% πάει για day one αγορά.

Back