PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ανακοινωθηκε ημερομηνια κυκλοφοριας του Metal gear 3 remake!
Ελπιζω μην βγει ιδιο μηνα με τα ninja gaiden rage bound η mafia the lost city γιατι τοτε ως αρχηγος ninja μαφιοζος θα πρεπει να παιξω αυτα πρωτα!
Ετσι εχουμε 2 Ιαπωνικες παιχνιδαρες αυτον τον μηνα το yakuza pirate in hawai και το monster hunter και οπως καθε ninja ετσι και εγω θα παιξω το yakuza και οχι το monster hunter!

Αν και δεν είμαι ninja, θέλω και εγώ να παίξω το Yakuza. Το κακό είναι ότι έχω μείνει πίσω στην σειρά και πρέπει να τα παίξω όλα πριν φτάσω εκεί για να μην φάω spoiler. το θέμα είναι ότι δεν είναι και μικρά παιχνίδια .

Είχαμε ένα State of Play(station) χθες βράδυ, οι περισσότερες ανακοινώσεις ήταν αρκετά meh (remaster του Days Gone λολ) αλλά υπήρχαν και ορισμένα συμπαθητικά trailers.
Προσωπικά ξεχώρισα το DLC του Lies of P, που γενικά ξέραμε ότι έρχεται αλλά πλέον έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και, αν δεν με γελούν τα γέρικα αφτιά μου, τον ηθοποιό που κάνει τον Astarion στο BG3.
Επίσης το Saros, μια άτυπη(?) συνέχεια του Returnal από το ίδιο στούντιο και με παρόμοιο gameplay, μόνο που αυτή τη φορά τα resources και οι αναβαθμίσεις μας θα μεταφέρονται από run σε run, φαντάζομαι όπως περίπου στο Hades.

15 μερούλες έμειναν... το pre-order έγινε.. όλα καλά θα πάνε! Της ισορροπίας έχει να γίνει!
13-16/2 έχει και την δεύτερη beta για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν!

15 μερούλες έμειναν... το pre-order έγινε.. όλα καλά θα πάνε! Της ισορροπίας έχει να γίνει!

Πρώτες εντυπώσεις από τον ass-newb (me), τέρμα γοητευτικό, πελαγωτικό με απλό gameplay loop.

Η σκηνή με τις naan πιτσούλες μίλησε στην καρδιά μου. Εμπρός καλό μου Long Sword.

κάτι σου ξέφυγε, δεν πειράζει ανεβαίνει σε νιουζάκι σε λίγο.
Χμμ. Ίσως εννοείς το action με την τύπισσα που κάνει τη Shadowheart στο BG3 (Tides of Annihilation νομίζω το λένε?). Φαίνεται καλούτσικο αλλά το trailer έχει τρελό stuttering/frame drops, σε βαθμό που αναρωτιέμαι ποιος τους πίεσε να το παρουσιάσουν σ'αυτά τα χάλια :rolleyes:

Και αλλο NINJA!
Ανακοινωθηκε το SHINOBI!

Δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο 3 παιχνιδια ΝΙΝJA ΤΗν ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
2 NINJA GAIDEN και τωρα και το SHINOBI!!!!

To AC Shadows δε θα το παίξεις?

μεγάλη πουτανιά το remaster σε σχετικά πρόσφατο παιχνίδι... για να το πουλάνε full price...

Τα Monster Hunter είναι μόνο με party ή έχουν και single κομμάτι; Τώρα που βγαίνει αυτό το παλιό θα ψοφήσει λόγω έλλειψης παικτών ή αν έχεις παρέα δεν σε νοιάζει;

Τα Monster Hunter είναι μόνο με party ή έχουν και single κομμάτι; Τώρα που βγαίνει αυτό το παλιό θα ψοφήσει λόγω έλλειψης παικτών ή αν έχεις παρέα δεν σε νοιάζει;
Όπως θες τα παίζεις.. single ή co-op με φίλους, άσχετους ακόμα και με bot!!! Το τελευταίο με τα bots ισχύει μόνο για το wilds. Γενικά κάθε φορά που ποστάρεις ένα κυνήγι διαλέγεις. Κατέβασε τη beta να πάρεις μια ιδέα.

a8ae09f6aa7fa990081d68f475b5de3df0f0d5de.gifv

σρεντερα ντρεπεσαι να παιξεις με την γκομενα που ειναι νιντζα?

Εξαρταται απο το αν ειναι το ιδιο παιχνιδι και με τους 2 η οχι. Γιατι το Odyssey το επαιξα μονο με τον Alexιο επειδη διαβασα τοτε το 2018 που βγηκε οτι ειναι το ιδιο και με τους 2. Αρα περιμενουμεν α βγει και βλεπουμε.

Μου στείλανε ένα πρόμο μεηλ σχετικά με ένα γκεημ, προλογίζοντάς το ως:

a solo dev indie about rats, guns, and heavy metal!

Όφειλα να ρίξω ένα heads-up. Έχει ήδη demo διαθέσιμο στο Steam, και θα συμμετάσχει και στο επόμενο Steam Next Fest.

Back